merhaba arkadaslar bugun avcılar tarafından beylikdüzüne dogru motorumla gelıyordum ama talihsiz bir kaza atlattım abc petrolu gectıkten sonra sanayi duragı var minibuslerin durdugu o hizadan giderken minibuslerin durdugunu gordum ve yavas yavas sola gelmeye calısırken kendimi kocaman bir cukurun onunde buldum suratim 80 km civarındaydı kacmayo dusundum ama etrafımda arabalar vardı mecburen kendimi cukura girmekten kurtulamaz bir halde buldum asıl iş girdikten sonra oldu on tekerin cok sert girdigini farketmemle beraber kendimi gidonun uzerinde amuda kalkmıs bir vaziyette buldum arka tekerin carpmasıyla beni havaya fırlatması bir olmus can havliyle kendimi tekrar sele indirmeyi basardım ve daha zamanım oldugun anladım diyebilirim orada dusucek olmam benim icin cok ciddi sıkıntılar dogururdu diye dusunuyorum cunku baya işlek maglum e5 ve iş donusu motorda ise suan icin gordugum on jant catlak ve lastik gibi gornuyor derbi GPR 125 kullanıyorum sizinle paylasmak istedim uyuyamamın sebebide galiba bu kaza canım cok sıkıldı bu duruma suan tek dusuncem hasarımı minimum zararla kapatmaya calısmak sabredip okudugunuz icin tesekkur ederim arkadaslar....