Geçmiş olsun. İyiki istanbul da yaşamıyorum. Hakketen yazıklar olsun ya 1 günlük kazancıyla cillop gibi yapılır o yollar.
Geçmiş olsun. İyiki istanbul da yaşamıyorum. Hakketen yazıklar olsun ya 1 günlük kazancıyla cillop gibi yapılır o yollar.
Motosiklet = Özgürlük
geçmiş olsunn unutma bizler 4 teker kullananlardan daha dikkatli ve uyanık olmamız lazım
gecmiş olsun ama küçük kazalar (hasarsız-saglıklı)bir kez olsa yaşansa kullanıcılara çok iyi ders oluyor.çünkü söylemek ve okumak bazılarına yetmiyor.
Çok geçmiş olsun.. Çiğliden Şemikler kavşağına kadar olan yoldada bunun gibi bir olay yaşamıştım bende. Kanalizasyon yerleri tam orta şeridin ortasında 100 200metre arayla ip gibi sıralı bir şekilde. Fakat o yolu sürekli kamyonlar kullanmaktan kanalizasyon kapaklarının olduğu bölümler bihayli yükselmiş durumda ve yan tarafları ezilmiş asvalt. Dalgın bi anımda 70-80km hızla birinin üzerinden geçtim ve kaba etim en az 3 saniye seleden ayrılmıştı. Allahdan direksiyon hakimiyetimi kaybetmedimde kurtuldum. Türkiyede motor kullanmak gerçekden cambazlık yeteneğide istiyor
[B][I]-Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruattır.
[/I][/B]
[I] M.K Atatürk[/I]
geçmiş olsun, gidip şikayet etsen kimsenin umrunda olmaz . hem kimi kime şikayet edeceğiz
memleket memleketlikten çıktı..
Atam kemiklerin sızlıyo biliyorum, ama sen değil millet uyuyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)