büyük geçmiş olsun Allahtan cana gelmemiş.
yer sulamadan,çukurlardan kaçmaktan 4000 km kullanmış biri olarak acemiliğimi attım istanbulun bu yollarında
büyük geçmiş olsun Allahtan cana gelmemiş.
yer sulamadan,çukurlardan kaçmaktan 4000 km kullanmış biri olarak acemiliğimi attım istanbulun bu yollarında
Çok iyi bir noktaya parmak bastın dostum,evet bende geçen gün arabayla geliyorum topkapı istikametinden avcılara doğru,ancak türkiyede olacak bir şey bu ; ŞERİT ÇİZGİLERİ YOK bütün araçlar allak bullak gidiyor.Bu kadar vurdum duymazlık söylemek istemiyorum ama şerefsizlik olmaz ki.Sürekli kaza sürekli kaza haberleri sebebi ortada değil mi.
Bir gün mutlaka ...
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
Geçmiş Olsun Umarım Fazla Bir Maddiyat Çıkmaz
www.sahildenturkiye.com
büyük geçmiş olsun ucuz atlatmıssın, .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Olayı yaşadığın yerin hemen üst tarafındaq oturuyorum. 5 yıllık motor tutkunu olarak şunu öneririm size arkadaşlar;
1- Türkiye ve helede İstanbul yollarında eğer yolun yabancısı iseniz çok dikkatli ve yavaş gitmelisiniz. Yolun yabancısı derken hem asfaltın durumu açısından hem şerit yönleri açısından. Öyle yerler varki çift şerit sanırsınzı ama siz soldan giderken aniden gözünüzü alan sellerktöre, yanınızdan geçse bile susmayan kornaya ve el kol harektlerine mağruz kalabilirsiniz.
2- Yolu çok iyi tanısanız bile yağmur, kar sonrası yollarda oluşabilecek olağan çukurlar neticesinde o yolu birkaçgün öğrenene kadar yine dikktli gidiniz.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
Geçmiş olsun
geçmiş olsun.biz motosikletcilerin bol süprizli, magandalı istanbul yollarında yaşaması hiç kolay değil.
geçmiş olsun arkadaşım.allah daha kötüsünden korusun..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Geçmiş Olsun Kardeşim Kendinde Bir Hasar Olmadığı İçin Mutluyum
Motor Tekrar Gelir Dert Etme Sen ;)
yeni gördüm..geçmiş olsun..yaşadıklarını gözümde canlandırdım da..allah korumuş..
büyük geçmiş olsun Allah korumuş seni
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Çok geçmiş olsun 3 sene önce bende belediye çukuruna düştüydüm kolumda hala izi var..Belediyeye
ön teker olmadığı için tekteker yaparsın )
işin şakası geçmiş olsun bu belediyelerin ta....
saolun arkadaslar dediginiz gibi allah korudu daha vaktimiz varmis ...
geçmiş olsun yollar çok bozuk banada aynısı bayrampaşa maltepede oldu sağdan gidiyodum fazla hızlı değildim tam yol ortasına yuvarlak tümsek oluşumu olmuştu son anda fark ettim üzerinden geçtim zıpladı motor dengeyi kaybettim ama çok şükür düşmedi motor herkeze kazasıs sürüşler
yemin ediorum hergun bende jant duzelttirmekten bıktım çoook buyuk geçmiş olsun biz motor kullanıcılarını düşünen 1 kişi bile yok arac şöförleri dahil bıraktım hukumeti
Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış valla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)