Portatif navigasyonları nereye sabitliyorsunuz ?
Nasıl ıslanmıyor yani anladınız onu ?
Islanmaması için ne kullanıyorsunuz ?
Araç şarjı dedikleri çakmak şarjımı ?
Bide Her motorda araç şarjı var mı ?
Cevaplar için Allah razı olsun
Portatif navigasyonları nereye sabitliyorsunuz ?
Nasıl ıslanmıyor yani anladınız onu ?
Islanmaması için ne kullanıyorsunuz ?
Araç şarjı dedikleri çakmak şarjımı ?
Bide Her motorda araç şarjı var mı ?
Cevaplar için Allah razı olsun
1 ben kullanmıyorum ama kullananları gördüm kafa grenajında münasip biyere sabitliyorsun ybr de de kafadaki rüzgarlığın arkası uygun gibi ?
2 yağışlı havada cebine koy ;) yada hiç kullanma
3 cırtlı poşetler bu iş için uygundur
benden bukadar
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Allah senden razı olsun bi üstte cevap yazan caner abi senden de razı olsun kafayı yicektim en son posta motor alıcam da yakın zaman da cbf 150 yada ybr 125 tercihim ybr den yana motor alırım uyumsuz olur dünyam yıkılır istiyorum navi cihazı çünkü ne tür bi cihaz almalıyım osbourne hocam sen bilirsin kullanmıssın navitech p110 düşünüyorum yada para olursa next in cihazlarını piranha felan da aklıma yatıo piranha önerirmisin hocam ?
Eyvallah, ama önce biraz araştırma gerçi haksızda değilsin
* Forumun arama motoru yetersiz, bu söylenince google'da arayın diyorlar
* Nasıl yapılır tarzı uygulamalar forum başlıklarına sabitlenmiyor.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...yapmaktan.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-duzeltme.html
Su geçirmez kılıflar aşağıdaki sitede mevcut ebay'de de bulabilirsin.
http://www.negrielectronics.com/aquapac-m-171.html
Kolay gelsin.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Su geçirmez kılıfa gerçekten ihtiyaç yok..para tuzağı bence..streç film yeterli..
ben piranha pathfinder kullanıyorum..
Birde motosikletle giderken ekrana bakmak sorun oluyor..en iyisi kulaklık..kulaklıkla kullandığın müddetçe cihazı iç cebine de koysan fark etmez..çok darda kalırsan da çıkarır bakarsın haritaya..
Eyvallah kardeşim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
ben depo üstü çantamın şeffaf gözüne koyuyorum,
Motosiklet için en iyi GPS Garmin Zumo 660 veya Zumo 550(Kırılmaya ve düşmeye daha dayanıklı)
Ama fiyatları çin malı bir motor kadar
Ben Next 708 kullanıyorum. 3 yıllık ücretsiz güncellemesi var.
ben gidonun ortasına sabitliyorum..
alet zumo olunca yağmur da geçirmiyor..
araç şarjı dedikleri de çakmak şarjı ve motorların %99'unda maalesef yok!!! fakat isteyen herkes motoruna sonradan da takabilir.. ancak bunun için marine tipi çakmaklıkları tavsiye ederim.. karaköy'de bulabilirsiniz. deniz motoru satıcılarında da... suya karşı koruması oldukça iyidir.. 5 liraya maledip adi çakmaklık kullanarak motorunuzu riske atmayın!!! 15-20 lira verin sağlam olsun...
motosiklet için alabileceğin navigasyon cihazları zaten genel olarak su geçirmez oluyorlar ama tabi dersenki başka birşeyler kullanıcam senin kararın canerin dediği gibi şeffaf cırtlı bi poşet vari şeyler var onlardan kullanabilirsin streç kaplamanında belli bir süre yeterli olacaktır ama oda su alıyor zamanla
motorda bi arkadaşında dediği gibi sesle yönlendirme desteği olanlarda var kulaklıkla sağ sol seslerini takip ederekte gidebilirsin trafikte
tabi arada tek yönlü girilmez sokaklar gelirse devam ediceksin doğal olarak hemen sana yeni bir rota düzenler gps
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Bende Garmin eTrex Vista Hcx var. Bunun gidon arabağlantı parçasını almıştım. Bununla hem motora hem de bisikletime takabiliyorum. Tüm Garmin cihazları su geçirmezdir. Motosiklette titreşim bir sorun olabiliyor. Başlarda zaman zaman kendiliğinden kapanıyordu. Pili tutan yayları sıkılaştırdıktan sonra düzeldi. Bu cihazın ekranı küçük olduğu için sürerken bakmak çok zor ve tehlikeli. Durmak gerekiyor.
Üç boyoz bir kola
Motorum Transalp, GPS cihazım Garmin Nüvi 200W.
Arabada kullanmak için almıştım motorda da kullanıyorum.
Sele altına çakmak girişi bağlattım. Kontağı açınca enerji gelecek şekilde.
Gidon üstüne, Teknosa' dan Hama marka bike holder aldım, bir de Hama marka GPS çantası, holder gidonda vidalı sabit duruyor, çanta da holder üstüne takılıyor istenirse çıkarılıyor, cihazı da çantaya atıyorum, hiç sorunsuz kullanıyorum.
Önceleri vantuzlu holder ile kullanıyordum, bir defa düştü, bu sisteme geçtim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)