Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Atv motosikletin yerini tutarmı?

REKLAM ALANI
    barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    ikisinin yeri de apayrı şahsen ben ofroad da biniyorum atv ye ama cross motorsikletin yeri daha başka her yere girip çıkıyor atv de devrilme riski de motosikletdeki düşme riski kadar vardır ayrıca oğlunuz ne istiyor atv kesmez valla motosiklet derim her türlü

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    alın birtane piaggio mp3 içiniz rahat olsun hem kullanımı da güzel,gözünüz de arkada kalmaz,dengesinin çok güzel oldugu söyleniyor.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alın birtane piaggio mp3 içiniz rahat olsun hem kullanımı da güzel,gözünüz de arkada kalmaz,dengesinin çok güzel oldugu söyleniyor.
    evet ne 2 ne 4 teker al sana ortası diyorsun yani

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı barok34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ne 2 ne 4 teker al sana ortası diyorsun yani
    aynen nasıl ama güzel fikir değilmi.benimde zamanında babam motora binmeme karşı çıkmıştı ama baskılar sonucu almıştı yinede,tabi kan kaynıyor bas gaza mubarek arada bir frende kullansana hep derdi nerden aldım şu motoru,gerçi şimdide söylüyor ama,ev ayrı bark ayrı.baba işte evladını düşünüyor başına bir şey gelmesin diye ne desek boş gibi ama fikir vermek yinede güzel,bir taraflara yönlenir yine de
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    4 teker düşünüyorsanız ATV almanızı tavsiye etmem. Benim düşüncem virajlarda ATV ler motosikletlere göre daha tehlikelidir. Çünkü motosikletlerde merkezkaç kuvvetini daha kolay yenersiniz (virajlarda yattığınız için). ATV lerde savrulma riskiniz var. Yol tutuşu olarak yüzey alanı geniş olduğundan ATV ler üstün olsa da virajlar çok önemli bir konu.

İlk linkini gösterdiğiniz ÇELİK markalı ATV donanımlı da olsa fiyatı çok yüksek. Bence bu fiyata çok güzel kıyafet(ekipman) ve motosiklet alabilirsiniz.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler