arkadaşlar st kanuni gt 250 r almak üzereyim ilk motorum olcak ama eiğitim vs aldım o yüzden 250 cc ile başlamak istiyorum doğru bi seçimmi yaptım yoksa o fiyata başka bişey mi almamı tavsiye edersiniz
arkadaşlar st kanuni gt 250 r almak üzereyim ilk motorum olcak ama eiğitim vs aldım o yüzden 250 cc ile başlamak istiyorum doğru bi seçimmi yaptım yoksa o fiyata başka bişey mi almamı tavsiye edersiniz
kaça aldın
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
hangi faiyat yazarsan daha iyi olur o fiyattan kastın ne yazki bilelim
almıssın artık... hayırlı olsun..600 rr almandan iyidir....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
cc olarak diyosan iyi bence
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
kötü motor değil ama marka kötü :(
inşallah sıfır almamışsındır. onun sıfırı yerine bir ninja 250 tavsiye ederim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
henüz almadım kısmetse yarın baiyiye gidip alıcağım
bide 0 km 9500tl
[QUOTE=scuderia06;1777686]alırken yedek sinyal lambaları dikiz aynasıda al [/QU
neden veriyolarmı ki ole
üzerine 1000 daha koy ninja 250 al. gerek servis gerekse ikinci elde o para sana geri döner. sıfır kanni alırsın seneye 6-7 bine anca satarsın.
sıfır kawa alırsın seneye iyi bakarsan 8.5-9 gibi elden çıkarırsın.
ayrıca satarken daha çabuk satarsın. hoyosu olanların birçogu satarken alıcıya yalvarıyor.
arkadaşım kawa kendi sitesinde 5250 euro diyor.
bildigim kadarıyla bayiler %30 kar marjıyla çalışıyor. sıkı bir pazarlıkla 10000 e alınabilir. bayiiler koto tamamlamak için sezon sonunda ciddi indirim yaparlar. birkaç yere sor birebir görüş.
eger nakit alacaksan ikinci el çok temiz bir makina var. şu ekonomik krizde 0 motor almak pekde mantıklı degil.
http://www.sahibinden.com/2009_zxr25...XQQdisplayitem
Seçimin güzel, ben şuan Yamaha ybr 250 ve Hyosung gv 250 kullanıyorum, GV 250 marka tanınmışlığı hariç ybr 250 ye göre her konuda daha tatminkar.
arkadaşlar öncelikle herkeze merbalar yaklaşık 2 senedir bu isteyi aktif olarak ziyaret etmiyorum ..üyeligimden giriş yapmıyorum..şu an motor alma gibi bi durumum var ve forum açıp tavsiyeler almak isityorum.fakat üyeligimden giriş yapınca forumu nereden açıcagımı bilmiyorum ve saatlerce uraştım.bu konuda baana yardım cı olurmusunuz..bu arkadaşında konusunda yardımcı olamadım içinde ve forumunu böle bi mesaj atım içinde özür dilerim gerçekten beceremedim yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekürler
bune saç ma hayat...bu ne dingil hayat yaa....bu ne kopuk hayat bune... kopuk yaşam tarzı.........bu ne bok emi yaaa:queen::queen:
kanuni gt 250 r almak yerine arkadaşların önerdiği gibi ninja 250r almanı tavsiye ederim. asivezor arkadaş kanuni ile ilgi gerekli açıklamayı yapmış zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)