sana terbiyesizce o lafları ederken arkadan ona başkası vursaymış sanırım senin haklı olduğunu anlardı. bazı insanlar maalesef böyle. olabilecek tehlikeyi öngöremiyor, olunca da "allah'ın takdiri" diyor.
sana terbiyesizce o lafları ederken arkadan ona başkası vursaymış sanırım senin haklı olduğunu anlardı. bazı insanlar maalesef böyle. olabilecek tehlikeyi öngöremiyor, olunca da "allah'ın takdiri" diyor.
sinan abi gecmıs olsun trafıkte kımseye kavga etmıcen abı sen ole yaparak buyuklugu gostermıssın ehliyet için direksiyon sınavına gıderken hocamın dedıgı seyler gelıyo aklıma ufacık tefecık adam neyıne guvenıyo dayak yıyınce gururuna yedıremıyo bıcak,silahla geliyo hıc bulasmıcan ugrasmıcan yol verıcen tirip gidicek kralı yol vermıssım soytarısıylamı ugrasıcam
ne demişler ite dalaşmaktansa çalıyı dolaş. o istedigi kadar saysın sen kendinde o sıfatları görmüyorsan sorun yok. öfkeyle kalkan zararla oturur.
iki sene önce bir motosikletliyle bir araç sürücüsünün kavgasına şahit oldum olaylar gözümün önünde gelişti araba kırmızıda geçti ve az daha motosikletliye vuruyordu. araç sürücüsü yanınada 3 kız vardı. hava olsun diye araçtan indi motorcu çok sinirlendi attı motoru yere iki tane çaktı kafasını ellerinin arasına alıp diz mesafesine çekti kapatacaktı dizi etraftaki esnaflar ayırdı. vursa kesin bişeler olurdu ama vurmadı.
iyide etti.
sende en güzelini yapmışsın kendi yaptıgından kendi utansın.
bende limitlerdeyi bu aralar bakalım hayırlısı kime patlayacam...
bugün taksiciyle kapıştım ititşip kakıştık biraz ama haddini bildirmek çok istedim ama oruç engel oldu vede duyarlı bir vatandaş...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
geçmiş olsun işallah en kısa zamanda bulunur
en doğrusunu yapmıssın abi.kafana takma dicem ama demekle olmuyor.ne yazıkkı hergun benzer olaylara maruz kalıyoruz ve kafamızı takıyoruz.malum oructan dolayı bısey de dıyemıyoruz.ama sart olsun bıgun bırını camdan cıkartıp kaskla ındırcem burnunun üstüne.okuyunca sinir seviyem arttı vallahi.insan da bıraz terbıye olur.altındaki araba lüks olunca kendılerını bı halt sanıyolar..herneyse abi sen en dogrusunu yapmıssın takmamaya calış zaten Allah hayırlı evlat eylesın oglunda mantıklı bi çocukmus
hepinize teşekkürler arkadaşlar
Sinan abi geçmiş olsun çeşke yaşanmamış olsaydı amaa olan olmuş bu kadarda kafana takma derim burda mağdur olan sensin, araç sürücüsü değil vicdanını sorgulaması gereken biri varsa oda insanım diye geçinen o mağara adamıdır.Yinede büyüklüğü sen yapmıssın soğukkanlılığını korumussun.Burda sana saygı duyuyorum.
Yarin insallah iftarda görüşürüz ozaman yüz yüze başka konularda değiniriz.
Gerçekten çok sabırlıymışsın doğrusuda o aslında ama sinir halinde insan kontrolünü kaybediyor.. Allahından bulsun diyip geçmek en iyisi
takma kafana hocam, anlıyoruz seni gerçekten.
kışın bi bmw'ci takım elbiseli amcayla yol verme dalgası yüzünden ufaktan tartışmıştık, "seni boğdurturum, ölünü bile bulamazlar" gibisinden bişey söyledi
kurtlar vadisi-eskişehir yolu
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
aslında o adamın hakkettiği şeyi sende biliyorsunda....ama yanında oğlun olduğu için ses etmemişsin belli...o esnada oğluna dönüp ögreten adam modunda''oğlum bak bunlar cahil insanlardır bunların tek gücü paradır...sıkışınca beyinleri kendini kapatır ve içlerinde ki hayvan ortaya çıkar ve böyle anlarda karşılarındakine içlerinde ki... para ile bile kapatamayacaklarını bildikleri çirkinliklerini küfür olarak kusarlar'' ben bile okurken dişlerimi sıktım hele ki yanında çocuğun varken sanırım ben senin kadar sabırlı olamazdım...o adamı kullandığı aracın vitesine oturturdum....
Geçmiş olsun, boşver yine en iyisini yapmışsın hergün böyle öküzlerle karşılaşıyoruz. Özellikle çocukların yanında dikkat etmek lazım, görüyorum insanlarda din, iman, insanlık kalmamış hertürlü belaya bulaştırırlar adamı olabildiğince sakin olmak lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 AM ----------
Hasan hayırlı olsun 1000cc ye geçmişsin sonunda(Kıyıköy gezisinde yeşil ninjanın sahibiydim, hatırlarsın)
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
şimdi her türlü motosıkletle ilgıli teknıkleri bu form sayfalarında okurken sahıp olduğumuz bilgiler tazelendi yenıleri eklendi dün akşamki durum motosıkletınız ile 100 km sürat yaparak kırmızı ışıkta gecmek kadar tehlıkelidir .İnsan eğer eğitim almaya hala öğrenmeye aşıksa ve bunada yaşının olgunluğu eklenırse benım davrandığım gıbı davranabılırsınız özellıkle yeni trafıkle mücadeleye başlamış arkadaşlara seslenıyorum yorum yapan arkadaşlarımız cok guzel yorumlar yaptılar bunları okuyun dıkkate alın ve öyle davranın zaman öyle bır hal almışki iftira ya bile uğrayabılırsınız hemde o kadar kolay nebıleyım gıdıyorduk geldi carptı arabanın altına gırdi. bu kadar basit tamam bırz canınız benım gıbı sıkılır ama boş verın gıtsın evınızde cocuklarınız cevrenızde seven dostlarınız arkadaşlarınız var. burdan hepinize teşekkür ederım
sevdiğim arkadaşıma
Abicim geçmiş olsun sakin olmamız laızm. yeteri kadar 4 teker düşmanı var ortalıkta serseri mayın gibi bizleri yollarda biçmeye çalışıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yolver gitsin .
geçmiş olsun dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eşşege altın semerde taksan eşşek yine eşşşektir
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
Ben işin yöntemini buldum eğer pilaka bulunduğum ildeyse en az 1 hafta içinde aracı buluyom sonrası benim zevkime kalmış bişey ... Ama istanbul metropol benim yöntem orda işlemez sanki
geçmiş olsun ama insanın yanında çocuğu veya tanıdığı olunca fena bozuluyo iyi bilirim o duyguyu .
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)