Arkadaşlar merhaba,
agility city scooterım için bu tarz plakalık yaptırmak istiyorum, anadolu yakasında bildiğiniz yer varmı acaba ? Sanayilerde yapılabilir sanıyorum ama orjinal plaka da değişebilir bu küçük görünüyor, yardımcı olurmusunuz ??
Arkadaşlar merhaba,
agility city scooterım için bu tarz plakalık yaptırmak istiyorum, anadolu yakasında bildiğiniz yer varmı acaba ? Sanayilerde yapılabilir sanıyorum ama orjinal plaka da değişebilir bu küçük görünüyor, yardımcı olurmusunuz ??
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
bu resmin çıktısını al ve herhangi bir soğuk demirci ustasına git. 20tl gibi ücrete yaptırtabilirisn. çok özel bir şey gibi durmuyor
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
evet bide benim plakalık kesilecek fln...bazı racing motorlarda da görüyorum bu tarz plakalıklardan ama bundan daha güzel bişey yaptırabilirim yani...
plakalığı demir doğrama cılarda yaptıra bilirsin plakayıda tabelacılarda yaptırabilirsin ama orjinal dışında yasak diye biliyorum
illaki yasaktır o tarz plakalar ama chopper ların fln hep enteresan plakaları var...
yokmu başka bilen yaw ?? demir doğramacılar dışında...
ferforje (pencere korkuluğu) yapan yerlerdede yaptırabılırsın,
ben kendı motorumun plakalığını kendim yapmıştım dükkan varken,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
evet orası da mantıklı tanıdığım bi yer var sorayım oraya da... tşk...
Bende kalp şeklinde hatta pembe yaptırcam
Bu arada o yazı tipi ile yazmak yasak kardeşim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
italyan plaka karakteri zaten o resim,iş olsunda ben kendi plakamı oraya yerleştiririm sorun olmaz,sadece o şekilde durmasını istiyorum... kalp şeklini de sorarım yaptırırken
başka fikri olan varmı ???
GÜNCEL !!!
Tanıdık birini bulmadıkça hiç bir demirci, profilci, saccı, vs. vs. ci uğraşmaz. Sanayi'de iş yok diye ağlanırlar, ama bu tip şeylerle uğraşıp 10 lira kazanmak zor gelir, biz yapamayız diyerek tüm sanayiyi dolaştırırlar. En sonunda küfrederek evinin yolunu tutarsın. Aracımın tampon şasisine 2 tane delik deldirmek için kaç tane dükkan gezdim bilemezsin. Ve bu ilk olmadığından, defalarca edinilmiş tecrübe ile sabittir.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)