tabiki düzenleniyo fakat benim motorum olmadıgı için katılamıyorum gezi bilgilerini etkinlik ve gezi duyuruları bölümünden alabilirsin
tabiki düzenleniyo fakat benim motorum olmadıgı için katılamıyorum gezi bilgilerini etkinlik ve gezi duyuruları bölümünden alabilirsin
ewet beli dünden beri sadece makara kikiri oldu siteye birgirdim millete malzeme çıktı :D peki ben laf atsam böyle sizin gibi sorun olurmu?
abicim gerçekten bu topiği alıp hiç bilmeyen, uzaydan gelmiş bir insana okutsan milli yarışçı olup çıkar. cc lerin bile en ince ayrıntısına kadar girilmiş. helal olsun arkadaşlar. sabırla öğrettiğiniz bu arkadaş inşallah diğerleri gibi 3 gün sonra çekip gitmez. gerçi gitse bile bir harf bir harftir. biz görevimizi yapalım da
rodman_91
Motosikleti: pegasus
hiç motorun yoktu ya acemi kardeş. bu pegasus mitolojik pegasus mu? yoksa enduro mu?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
diyerlerini bilmem ama motorlara zafım var işallah askerden sonra gezilerinize katıla bilirim eyer motor alırsam işallah da alıcam 18 ay sonra :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 PM ----------
pagasus derken motor markası olarak deyil yunanlıların pegasusu ucan at:D arkadaşaım sanırım fazla sevilmedik sitede biraz kötü başlangıç oldu
Bence sen askere git. vatanın sana orda ihtiyacı olacak,zamanında bizlerin olduğu gibi ,bitir görevini gel ondan sonra, kendi bakışların değiştiği gibi başka şeylere de sarabilirsin,bana göre seninki bir anlık heves gibi geldi.Yanılıyormuyum....
ben de bu heves 4 senedir var ama hep bişi olup açydırıldım motor almaktan ama askerden sonra garanti peki 1 anlık heves olsaydı ben motor kazası yaptım ve ayğımı kırdım ve yine ve dahaçok şekilde seviyorum mtr u frower anlıcan ben nezamn binemez hale gelirim ozamn biter motor benim için (motoru ben kulanmıyordum):D:D sence gelip gecici mi?
canım kardeşim, sevilmemezlik diye bir şey yok. sana olan tepkilerin sebeplerini şöyle sıralarsam anlarsın. bunları seni için kastetmiyorum ( belki öylesindir veya değilsindir. bu senin vicdanınla kendi aranda )
1- sahte kız isimleriyle girip kafa bulmak için sorusoranlar
2- vakit geçirmek için "yeni başladım ne alayım" diye soranlar ama mesaj sayısı 2-3 ten sonra ortadan yok olanlar
3- sahte acemilik numaraları yapıp kafa bulanlar
sen olsan senin yaptığın gibi acemiyuim ama 250cc kullandım diyen ( ki sitede onca 125 lik sahibi var ki 250cc yi hayatında kullanmamışlardır ) birini görsen ne düşünürdün?
yani temkinliyiz, hepsi bu
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bunu zamanla göreceğiz.
yok ben öyle biri deyilim joker ben illa makara yapmak istesem dalgamı gecer o laflara küfürü basar cker giderdim ama hayla burdaysam bilki sizden biri olmaya calışan 1 kardeşiniz var artık geriside size kalmı ha joker?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 PM ----------
sahte kız ismi derken senden bişi isteye bilirmiyim joker dennis rodman ismini goog lede 1 ararmısın bak ben mtr da bilgili deyilim ama sende başaka konularda
merhaba sizle bişi paylaşmak istiyorum biraz gülünç gelecek ama; bundan 1 ay önce çok samimi bir arkadaşıma vitesli motor kullanmayı öğrettim ve öğrettiğim motor honda cbr 600 rr'dı, sadece 1 kez stop ettirdi ve 2 gün sonra temde 260 kmh yaptı, zor bişi değil ama dikkatli kullanmak şart
arkadasım öncelikle hoşgeldin aramıza biraz fazla alınganlık yapıyosun.senin nickine kimse sahte kız ismi dememişki o maddeler forumdaki genel sıkıntılarla ilgili direkt sen böylesin demek anlamına gelmiyo.bu kadar alıngan olma.senin açtığın bu konuyla ilgili o kadar cok başlık varki araştırırısan siteyi görürüsün.
umarım istediğin motora kavusursun kolay gele
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
sagolun işallah allah herkesin gönlüne göre versin işallah kazasız belasız biner herkes motoruna ama türkiye şartlarında bu biraz zor:D
nebilim öyle deyince herkes ölücen ve geberecen diyince acıkcası tırsmaya başlamıştım büyük motordan başlamak imkansız gibi bahseti arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 PM ----------
joker resimli 1 arkadaş vardı ismini bilmiyoum resminde joker vardı o arkadaşa 1 sakıncası varsa söylemem bidaha
bende iki saattir bakınıyorum kim bu joker diye..
bir de anlamadım dennis rodman ın nba de oynamış olmasının yürekçe nin söylediği şeylerle ne ilgisi var?
ama genel olarak sana birşey söyleyeyim..burada yüzlerce/binlerce mesaj atmış olan kişiler sana birşeyler yazıyorsa (haklıdırlar demiyorum) bu insanların çoğu 30 yaş civarındadır..birazda o nedenle bu üslubun yüzünden tepki çekiyorsun..
Nasıl desem;
oyun forumları gibi değil yani..
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
işallah size saygıda kusur etmem yşca büyüksünüz ya o rodman olayı yanlış anlama sanırım joker in ismi yürekcey di o dedi kız nick li felan bende nick e laf atı sandım ama yanlış anlamışım :D yavaş yavaş muhabbetinize alışırım sanırım
tebrik ederim, mükemmel bir örnek. peki şehir içinde aniden önüne kıracak bir kamyondan nasıl kurtulacağını ya da kırmızı ışıkta beklerken arkadan hızla gelen ve durmaya niyeti olmayan birisinden kaçmak için nasıl ön kaldırıp tekere kalkacağını, çok yakından takip ettiği bir araç, önünde aniden durunca nasıl en kısa mesafede duracağını, nasıl stopie yapacağını da öğrettin mi?
ama pardon, şimdi mesajınızı tekrar okuyunca gördüm, sadece 1 defa stop ettirmiş motoru, ustalaşmış hemencecik, o zaman tüm bu tehlikelerden kurtulur, çok da dert etmeye gerek yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)