İlana başlığına bakınca ,bende bir bakayım nasıl bir şey diye
içeri girdim resim yok başlığa bak hizaya
gel
http://www.sahibinden.com/motordan_a...XQQdisplayitem
İlana başlığına bakınca ,bende bir bakayım nasıl bir şey diye
içeri girdim resim yok başlığa bak hizaya
gel
http://www.sahibinden.com/motordan_a...XQQdisplayitem
offfffff motora bakk hayal ediyorum da baya bi şaşalı motor bu hee baksana abi malzemeye full + full..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Highway Havk Sissy Bar, Hava , Alternatör, Fren Hidrolik Kapağı,Ön Sis Farları,Far Kaşı,Arka Yolcu Ayaklık.
Givi Koruma Demiri
Arlennes Arka Sinyaller ve Küçük Plakalık
Held Ön Sosis Çanta
Bütün Bakımları Yapılmış ve yaz Başı Muayenesi Yaptırılmıştır. Motordan anlayanlar bunların ne demek olduğunu iyi bilirler.Diğer Full denen motorlarla kıyaslamanızı ve Ciddi Alıcıların Aramasını Tercih ederim.
Satmaya hiç İhtiyacım olmadığı gibi tarz değişikliği düşündüğümden anlayan birine vermek istiyorum.
Ben bunları anlamadığım için demek motordan da anlamıyorum
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
o motor benim foto yoktu koyamadım
satışa koyduğu motorsikletin resmini eklemekten aciz adamın motoruna almam ben usta
ilanda bitek fotoğraf yok diye niye yüklendiğinizi anlamadım. çok anormal bi ilan değil,sahibinden de bi dünya fotoğrafsız ilan var. fotoğraf koymamış olması bir kişinin sattığı motorun alınmaması için kriterse ben daha bişey demiyorum. adam motorundaki aksesuarları yazmış dökmüş ve derdinide adam akıllı açıklamış. başlığıda motorunun diğer emsallerinden farklı göründüğü için bu işle ilgilenmeyenlerin bile farkı anlayacağını vurgulamış. motordan anlamayan kısmı biraz insan seçer gibi algılansada, o siteye ilan verenler nekadar abuk sabuk teklifler aldıklarını iyi bilirler. o yüzden ciddi alıcıların aramasını istemişki bundada çok sorun yaratılacak bi durum yok.
yok canım ne kızması. biraz garibime gitti, normalin 3-5 katı fiyat çekeni gördük, standartın çok üzerinde hız yaptığını iddia edeni gördük, hiç fotoğraf koymadığı gibi hiçbirşey yazmayanını gördük daha aklıma gelemeyen bi dünya saçma ilan gördük ve sitedede bu gibi ilanlar için bi başlıkta mevcut ama bu ilanda fotoğraf eklememesi haricinde bi eksik bence yok. sadece bunu belirttim.
bedavaya verse alınmaz...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Drag Starı gözü kapalı alabilirsin. ;)
neyine takıldığını anlamadım motordaki sonradan takılan aksesuarları yazmışve bu motorla alakalı olanların takılan aksesuarlar hakında fikri olabileceğini söylemiş. diğer bir ilanındada bu parçaları ayrıca satıyor.
http://www.sahibinden.com/dragstar_x...XQQdisplayitem
satıcının diğer ilanları kısmınada bakarsanız fotoğraf ekleme özürlüsü olmadığını göreceksiniz. elinde bulunan parçaları satıyor. imla kurallarına dikkat etmesi biraz daha iyi olacaktır fakat her müşterinin sizin gibi bu ayrıntılara takılacağını düşünmemiş olması doğal.
Ya ayrıntı diyorsunda motorun rengi belli değil. Çift renk ama ne?. kullandığı paraçaların temizliği belli değil. Demişssin adam bunların parçalarını satıyor. E ticaret yapıyorsa bir fotoğrafta eklesin arkadaş. Bilmiyorum belki unuttu belki sonra koyarım dedi işi vardı. Belkide koymaz. Bu kadar abartmanın lüzumu zaten yok.
O Kadar Yazıya Bu Para Çok Değilmi Ya )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)