geçmiş olsun , gereksiz yere ceza kesmiş
geçmiş olsun , gereksiz yere ceza kesmiş
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
evde karıyla kavga etmiştir sana çatmıştır...
şaka bir yana kısmet dostum, ben parayı, başıma bir olay gelip hastaneye vereceğime böyle işine doğru yapmasada devlete vermeyi tercih ederim.
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
Herkes bişeyler demiş zaten fazla söze gerek yok.Geçmiş olsun Soner.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
niye itiraz etmemiş? "ben park yapmadım duraklama yaptım" diye...
ayrıca kasksızların durdurulmama sebebi, dur ikazı yapsa durmayacak ondandır. şimdi ramazan ramazan sıcakta kim arabayı çalıştırıp peşlerine düşecek, düşse nerde nasıl durdurup, yakalayacak. sırf uğraşmamak ve tembellik için onlara bi şey dememişlerdir. sen direkt durmuşsun, yani sen bu durumda "kümesteki kaz" oluyorsun. (kümesteki kaz tanımı için sorunuz : maliyeciler)
Geçmiş olsun...
aynisi biraz önce basıma geldi.evimin yakınlardında dolasmaya cıktım.bi virajın sonrasında ekip arabası duruyordu ve bana dur ısareti yaptı[kafamda kask olmasına ragmen].evraklarım tam oldugu ıcın hemen durdum.ıyı gunler vs den sonra a2 ehlıyetın varmı dedı tabı dedım cıkardım.ruhsatıda verdim.
o sırada aramızda sohbet gectı 4 aydır hıc cevırmeye gırmedım nasıl bısey oluyo dıye merak edıyodum tesekkurler gıbısınden.
herneyse sonra polıs ekıp arabasından plakayı ve ehlıyetı sorgulattıyordu.o sırada dıyer polıs hızlı gıdıyordun ama dedı.bende burda hız lımıtı 50 degılmı ? 50 ıle gıdıyordum zaten bu vıraj da daha fazlası gıdılmez dedım.
o sırada halen ıslemler devam ederken uzun surmesı benı rahatsız ettı ve ' bı sıkıntımı var acaba dedım' yok hatlar yogun kontrol edemıyoruz dedıler herneyse.
o sırada scooterlı bı sucu gectı yanımızdan.allaha emanet kasksız korkmasız basa bas gıdıyordu.dedimki kasksız bınmek suc degılmı ? evet dedı mebur bey.e dedım bu adamı neden durdurmuyosunuz buyuk ıhtımallede ehlıyetı de yoktur. verdıgı cevap sasırtıcıydı...
ADAM İŞİNİ YAPIYOR. ..dedım kı pekı benı neden durdurdunuz o zaman SEN GEZİYODUN. pekı dedım ben kasksız gezıyo olmam bana ceza kescektınız EVET yanıtı geldı...
benım devletımın polısı bu yanıtları verınce bende bısey demedım[kask takmadıgımda arkaya su bıdonu atmak gerek demekkı demek dısında]...BENİM GÜZEL ÜLKEM BE..[ceza yemedım ama haybıye 15 dk bekledım]
geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)