Motosiklete bindiğinde elbet müzik dinleyenler vardır ne dinliyorsunuz
Örneğin: Müslüm Baba - Hasret Rüzgarları
Motosiklete bindiğinde elbet müzik dinleyenler vardır ne dinliyorsunuz
Örneğin: Müslüm Baba - Hasret Rüzgarları
daha çok hareketli yabancı müzikler yolculuğa daha bi heyecan katsın diye
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Genellikle kendim söylüyorum o'da kaskın içinde fena yankı yapıyo,akıllara zarar
Kasktan duyabildiğim kadar eksoz homurtusu ve rüzgarın fışlama sesi güzel bi armoni oluşturuyor beni dinlendiriyor resmen
Çokta kaliteli olmayan kaskımdan geçen talı rüzgar sesi ve motor hırıltısı en güzel müzik benim için.
rüzgarın ve motorun sesi ne kadar ahenklidir kim bilir
bencede bu kulağa daha hoş geliyor...motor tepesinde bişeyler dinlemek bence saçmalıktan başka birşey değil trafikte zaten 1-0 yenik durumdayız birde ses algılamamızı engellersek hiç hoş olmaz,araba sesi korna sesi vb duymaz son derece zor olurkimseyede tavsiye etmiyorum
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
neyse neyse müzik ismi istedim konu sapmasın
çünkü motor alınca lazım olabilir öyle beğendiklerimi mp3 atar dinlerim.
Mesela benim mahalleden arkadaşım var sürekli aynı müziği dinler artık o müzikten ben bıktım o bıkmadı mazisi var sanırım ,müzik "don't be stupid" belki bilirsiniz. artık illallah geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------
müziklerin isimlerinide yazalım lütfen
Dikkat dağıttığı için dinlemiyorum motorumun sesi güzel. 103 te ses sistemi var (kulaklıkla değil). Trance yabancı pop karışık gidiyorum etrafı fazla rahatsız etmeden.
benim favorilerim arasında
http://www.youtube.com/watch?v=mKc7rcKtpWA
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
nihayet biri dinlediği müziğin linkini verdi. Teşekkürler kuyucadısı
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bekliyorum devamını liste tutcam hatta indirip mp3 atmak lazım sen linkleri buldukça at ben toptan indirip atıyım güzelmiş
Rock Dinlerim coqunlukla uzun yolda acarım music.. [ yani cok sık deil ]
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)