Pesimist Türkçe RaP dinliyorum yani sagopa kajmer ve kolera neşeli olduğum zaman full bass moduna ayarlıyorum üzgün olursamda normal modda devam motor nereye kadar götürürse
Pesimist Türkçe RaP dinliyorum yani sagopa kajmer ve kolera neşeli olduğum zaman full bass moduna ayarlıyorum üzgün olursamda normal modda devam motor nereye kadar götürürse
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
dinleyebilme imkanım olsa dinleyecem ama bende kendim söylüyorum uzaklara dalıp gidiyorum sahilde :D :D
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
motorhead in tüm albümleri dinlenir sonra kafayı yersin :D dene bak
zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust
Ben motorda müzik dinlemiyorum dinleyemiyorum iki işi birlikte yapamıyorum ama yapan varsa arabesk dinlesin çünkü vites geçişlerinde bir rahatlama hissedeceksiniz.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
gaza getirdiği için dinlemiyorum :D ama kendim söylüyorum çok eğlenceli oluyor =))
:D vay be genelde insanlar kendi söylüyor nasıl bişey acaba
Osman öztunç -ozan arif yada kendim söylerim bilenler bilir üsküdar parçasını bir açıyorum Üsküdar meydandan kadıköye kadar sahilden işte müzik bu diyorum
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
Motosiklet kullanırken bazen özelliklede sabahları boş E5 te bağıra bağıra militaris marşlar ve şarkılar söylüyorum nede olsa ne duyan var nede dinliyen
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
sadece ve sadece motorumun akustiğini dinliyorum..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Uzman tv de izledigim bir videoda egitmen bırakın motosiklet üzeründe müzik dinlemeyi motor ve rüzgar sesinden dolayı 10-15 sene sonra işitme problemleri olabilecegini söylüyordu. Bu nedenle bu iş için yapılmış kulak tıkaçlarını öneriyordu. Bu tıkaçlar korna veya çevrenizdeki sesleri duymanızı engellemez diyordu.
Durum böyleyken kulak tıkacı kullanmayıp birde üstüne müzik dinlemek işitme cihazı satıcılarına maddi anlamda destek olmanın habercisidir
bu ara telefonun radyosu bozuk
bozuk olmasa radyo fenomeni dinlicem
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
türkülere saygı duyarım arada dinlerim popüler kültür ve pop müzikden nefret ederim metal müzikden vazgeçemem
Manowar,İron maiden,Metallica,Pentagram,Almora
birde fanı olduğum industrial metal müziğin devi alman grup Rammstein
denge arkadaşım seni tebrik ediyorum gerçekten , ben hep türk halk müziği ve türk sanat müziği dinlerim ve değişik tarzda örneğin metal dinleyen bir insan ne dinliyorsun dediğinde verdiğim cevap türk halk müziği ve türk sanat müziği olunca "ıyy" cevaplarıyla karşı karşıya kalıyorum. "türkülere saygı duyarım" lafın çok hosuma gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)