bence motosiklet üstünde müzik dinleme sacmalik.
motorcu olunmaz,motorcu dogulur.
Nirvana dan sappy ve lithium u söylerim kaskın içinde 40 km yi gectikten sonra ,40 altındayken dışardakiler sesimi duyabiliyo
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
motor kullanırken müzik dinlemek fazla risk taşır arkadaşlar.
bn bir cruser sürücüsü olarak yarım kask takıyorum..Tabi gözlerime de Ray-Ban'larımı..Kaskın altına da takıyorum mp3 çalarımı, Pop&Alternatif rock arası takılıyorum..Emre Aydın, Gökhan Özen filan
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
ankaralı namık:D
dediğin doğru , kısa veya tehlikeli bir yol için tamamda 2 3 saatlik yol ? ve bazen risk olmayan boş yollar oluyor burda var mesela çok nadir kullanılan yollar kimse olmaz canı sıkılır insanın 3 saat boyunca motor üstündesin gidipde istanbul trafiğinde dinleyin demiyoruz ki
çok güzel
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
bunu dinliyorum harika..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
saat 03:33 uykum var ama gülmekten kırıldım yaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:33 AM ----------
bağlama ve ud çaldığım için thm ve tsm çok hosuma gider o yüzden mutlaka yanımda mp3 çalarım olur full bu müziklerden koyarım çok severim
arkadaşlar tırafikte havaya girmek istiyorsanız eyer rammstein du hast ve feuer frei bang bangGG tercihim
Genelde tek kulaklık takarım. çiftini takınca hiç bişi duyulmuyo(tehlikeli xD) dinlediğim %80 techno %10pop %10 damar(uzun yolda) )
By.Speedy :bounce:
bence sakıncalı motosiklet üzerinde müzik dinlemek. takıyorum kulak tıkaçlarımı söylüyorum kendi kendime yüksek gain'li biraz da chorus lu bir ses elde ediyorum
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
o en sakıncalısı, en iyisi tek kulaklık müzik dinlemek ;)
Yahu sürücüler müzik dinlerken dikkatleri dagılmıyormu :D motosiklette müzik dinlenmez tehlikelidir.
Yolver gitsin .
sürücüleri bilmem ben artcıyım istediğim gibi istediğim müziği dinlerim arkadaşım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Motora binince dinlediğin müziğin türü değişiyor mu ? Valla ben motorda müzik dinlemiyorum fakat dinleseydim de normalde dinlediklerimden farkı olmazdı..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
egzos sesine bırak kendini
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Arif Susam-Elimde Duran Fotoğrafın,Ümit Besen-Sigarası Yaldızlı-Cengiz Kurtoğlu-Yağmurla Ağladım,Devran Çağlar-Yakarım Bu Şehri,Atilla Kaya-Evlendin İşte,Müslüm Gürses-Usta vb.Hep damar Full Damar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)