orada nasıl trafiğe çıkıyosunuz ya insan sinir hastası olur. kuşadasında kırmızı ışıkta 5-6 araba ardarda gelse amma trafik var diyoruz valla
allah kimseyi yetkili servisin eline düşürmesin :farao:
Damar Müzik olsunda Farketmez.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
CEngiz kurtoğlu ibrahim tatlıses serisi;);)
Motorda müzik dinlemek çok saçma bence.
istinasız motora her bindiğimde shufle modda, ya bulutsuzluk özlemi yine düştük yollara, bob seger turn the page yada metallica frantic denk geliyo. hatta kampüsteyken takmışım kulaklıkları eğitim fakültesi önünde, köklemişim son ses, frantic de denk gelmiş. istem dışı frantic tic tac derken ritme göre gaz kolunu asılıyorum. herkes yerlere yatmıştı
metal
scorpions . metallica . pink floyd çok harika oluyor..
en ii si orhan gencebay. virajlara yaklaştınmı açacaksın süper motive eder.. :()
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
iron maiden dinlemek degilde benimki söylemek
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
hayret herkezde motorunda müzik dinliyormuş
tamam telefonla konuşuyorlar , sigara da içiyorlar da müzik biraz ters geldi
hareket halinde motorunu dinle , başını dinle , rüzgarı dinle
müziği de arabanda yada evde dinle
kanımca motorda kulaklık ile müzik dinlemek tehlikeli ve gereksiz.
saygılar iyi iftarlar
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
hareketli parçalar , Türkçe yabancı farketmez .Tek kulaklıkla ama . Arabesk dinlemenizi tavsiye etmem , arabesk dinleyen araç sürücüleri kazaya meyilli oluyormuş
ben bağırmayı tercih ediyorum Gaza gelipte çok bağırmışımdır avaz avaza '' Helallll olsun seni yaratanaaaa . Allah ulaynn '' Çok güzel oluyor ama trafikten uzak yollarda yapılınca
kaskın içinde kısık sesle kulaklık takarak dinleyebilirsin ya kaza sebebi olmaz sanırım he?
güzel olan herşeyi
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)