araba önüme kırdı sonra noldu bakın
Reklamlar
-
lise caddesinden 50 km ile giderken park halindeki bi aracın hareket etmek üzere oldunu gördüm.tecrübelerim sayasinde bu sürücü müsvettesinin yolu kontrol etmeden yola çıkacağından şüphe ettim ve 30 km ye kadar yavaşladım yanına varınca dediğim gibi oldu önüme çıktı.bunu hep yaptıklarından zaten kinliyim.frenlere asıldım .çarpmaya 30 cm kala durdurdumn motoru kornaya basa basa.adam hala farkında değil motorun..şeytan dürtükledi.arabasıda avrupa .30 cm kala durduktan sonra gaza bastım kaportasını kütürdettim.çökerttim.duramadım çarptım diyecem nasılsa suç onda ..adam çarpınca ancak farketti beni .çok suçlu olduğundan arkasına bile bakmadan gazladı kaçtı .ben yaptığım kazalardan dolayı okadar kinliyimki kavgayıda göze almıştım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------
biliyom yüzde elliniz bana kızacaksınız
Reklamlar
-
Aslında indircektin onu arabadan
-
bence iyi yapmışsın.ama şiddeti de tasvip etmiyoruz tabi.ama iyi yapmışsın.
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
Zımba adlı üyeden alıntı
Aslında indircektin onu arabadan
hangi birini bir değil bin değil hep oluyo bu
-
bence çok iyi yapmışsın.aynı şey benimde başıma geliyor.benim motosikletim yok ama bisikletle yoldan gidiyorum.sonuçta ikiside 2 tekerli.Türkiye'de 2 tekerlilere saygı çok az...
-
iyi yapmışsınız
-
Aykut009 adlı üyeden alıntı
bence çok iyi yapmışsın.aynı şey benimde başıma geliyor.benim motosikletim yok ama bisikletle yoldan gidiyorum.sonuçta ikiside 2 tekerli.Türkiye'de 2 tekerlilere saygı çok az...
katılıyoeum aynısı bana oldu bugün
-
reis haklısın sen
bende kaza yaptım motorumu bagladılar ehliyetin yoktu diye 110 km hızla ara sokakta gidiyom araba ters yönden bi çıktı girdim arabaya arabada 1000 tl masraf motor kullanılmaz halde
-
kartezyenx adlı üyeden alıntı
hangi birini bir değil bin değil hep oluyo bu
Teker Teker..
-
-
iyi yapmıssın da motorda bişey yoktur umarım
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
-
aga ferrari kornası takın bölelerine küfür eder gibi kökleyin kornayı ben öle yapıyom dün adam arkasında beni görüyo hala geri gelmeye çalışıyo fiemi bi kökledim adam hemen durdu öne gitti
-
genemı sen abı artık bı zemzem suyu dıyorum lazım sana
-
hepimizin başına gelen bişey,sonuçta sakat bi durum olmadığı için kontrol sende olduğu için iyi yapmışsın diorum bende..tabi tersi olupta sen duramasaydın kötüydü allah korusun...
-
iyi yapmışın. aynısını dolmuş yaptı bana. giriyodum. son anda durdum bi de içinden çıkan kadınlar bana pis pis baktı motorcuyuzya serseri sanıyolar. pabucumun altındaki sakız olamıcak kişilerin küçümsemesi kötü oluyo
-
Dilerim bundan sonra bahsettiğin dalgın araç sürücüsü daha dikkatli olur,burda onun ders alması gerekir,sizinde daha dikkatli olmanız.Daha kötüde sonuçlanabilirdi.
-
tuning_gs adlı üyeden alıntı
bende kaza yaptım motorumu bagladılar ehliyetin yoktu diye 110 km hızla ara sokakta gidiyom araba ters yönden bi çıktı girdim arabaya arabada 1000 tl masraf motor kullanılmaz halde
aferin ne diyelim
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler