Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet kazası....

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum, çok kötü bi izlenim oluyor ailelere.
    o ailelerin çocuklarından biride benim artık düşünün bizimkiler 1 saat öğüt verdiler olaydan sonra artık trafiğe alıştık tedbiri elden bırakmamaya çalışıyorz fakat ecel geldiği zaman ne kdar dikkat edersen et bi şekilde oluyor işte
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı hakan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o ailelerin çocuklarından biride benim artık düşünün bizimkiler 1 saat öğüt verdiler olaydan sonra artık trafiğe alıştık tedbiri elden bırakmamaya çalışıyorz fakat ecel geldiği zaman ne kdar dikkat edersen et bi şekilde oluyor işte
    doğru birde senin evinin önünde olmuştu değilmi olay off offf allah kolaylık versin
    ama şu bi gerçekki böyle sürücülerin trafikte bolca olduğundan vede insanlarımızın motosikletlere bakış açısı bu derece kötü iken türkiyede motosiklet kullanmak çok çok çok büyük tehlike sen ne kadar dikkatli olursan ol ya karşındaki...

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Alıntı anilxx92 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru birde senin evinin önünde olmuştu değilmi olay off offf allah kolaylık versin
    ama şu bi gerçekki böyle sürücülerin trafikte bolca olduğundan vede insanlarımızın motosikletlere bakış açısı bu derece kötü iken türkiyede motosiklet kullanmak çok çok çok büyük tehlike sen ne kadar dikkatli olursan ol ya karşındaki...
    Kötü yanıda o ya işte göz göre göre girdi motorluya araç bu aralar trafikte hiç sevilmiyo motorlar ve bide Antalya gibi bi yerde trafikte Araçtan çok Motosiklet kullanıcıs var malüm havalar sıcak herkes motor kullanıyo bu şekilde olmasına rahmen bu haldeyiz ne diyim...
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı anilxx92 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne denilebilirki
    o birşey yok diyen araç sürücüsünün yanında ben olacaktım o lafı benim yanımda diyecektiki .........
    ve bence o mahalleden geçen ve motoru o halde gören hiçbir ailenin çocuklarına motor konusunda izin vereceğini sanmıyorum
    Kesinlikle katılıyorum hatta olayın dehşeti şu annenin çocuğunun elinin tutmasından daha net görülüyor bi düşünün bakalım bu eğitimsiz sürücü (artık sürücü demek zorunda kalıyorum aslında araba kullanan bi ayıdır) yüzünden bu anne çocuğuna ilerde motosiklet kullanmasına izin verirmi?

Motosikleti
    Ybr
    Büyük geçmiş olsun kaza yapan arkadaşımıza,motorun haline bakarsak iyi kurtulmuş

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    tabiki izin vermez böylelerini gördükten sonra kati suretle vermez...motor pert ki ne pert umarım sıyırklarla atlatmıştır...sağlam kask kullanılmalı bence,cenesi kapalı tam kasklardan kullanılmalı ve 30-40tlye nalburlarda bile satılan adi kasklardan almayınız şapkadan farksızlar...bende zamanında kasksız kaza yaptım 5 diş dağıttım motor değil ben pert olmuştum bana ders oldu ailem doğal olarak motora binmemi istemiyorlardı üstünden zaman geçti motor yenilendi korumalıklar kullanılmaya başlandığını görünce artık ailemin içi rahat ben motora binerkern yüzlerinden bunu anlaya biliyorumkısacası olay korumalıklarda biter sen ne kadar ustayım desen boş
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

koray_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok geçmiş olsun arkadaşımıza..allah şifalar versin inş. kötü birşeyi yokrut sıyrıklarla atmatır
    Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!

Motosikleti
    honda xl 200
    umarım motorsiklet sahibinin durumu iyidir. Büyük geçmiş olsun

Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    kaza yapan arkadasa cok cok gecmıs olsun...

Doru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah şifa versin . çok üzüldüm. İnşaallah kötü bir durumu yoktur.
    Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.

Motosikleti
    Suzuki GS 500E
    geçen bir köşe yazısında vardı ''bu ülkede hukuk dikkate alanlar için vardır...almayanlar için ise bir anlam ifade etmemektedir'' buna benzer bir şeydi...burada işte biz Hukuk var diyenlerdeniz gidip yüzlerce euroya kask koruma alıyoruz ama büyük çoğunluk kafasına kask niyetine resmen tas diyebileceğimiz komik şeyleri takıyor....poliste umursamıyor...sadece şekilcilik...bizim toplumun sorunu bu işte o yüzden istatistiklere bakın kaza yapan sürücülerin eğitim durumuna hiçte sandığınız gibi çoğunluğu ilkokul mezunu yada cahiller değil...tam tersine belli bir seviyeye kadar okumuş kişiler...ama gel gör ki şekilcilik denen illet nedeniyle trafikte bir sürü diplomalı öküz dolaşıyor....

temmuzvedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xx1100
    geçmiş olsun ..ucuz atlatılmış bir kaza

Motosikleti
    My Kawa..
    uzun uzun yorum yapmaya gerek yok.. nasıl olsa yıllardır değişen gelişen bişi yok.. Arkadaşa acil şifalar dilerim..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    kaza yapan arkadasa acil şifalar. .
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araba sürerken bile yolda bi motora tehlike yaratan gördümmü müdahale etmeye çalışıyorum.
    Ben de araba kullanırken motor kullanıcısını sıkıştıran bir hayvana falan rast gelirsem aralarına girip, motorcuyu kollamaya çalışırım.
    Öyleleri var ki, hayvan desen hayvanlara hakaret. Yakın takip edenler mi dersin, şerit değiştirirken üstüne üstüne sürenler mi..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Çocukta kesin ehliyet yoktur...ruhsatda Allah kerim...

Çarpanda hatanın kendisinde olmadığı konusunda ısrarcıdır...

Bu arada motosikletde standart adi bir çin malı bakalit bidon plasitk nasılda dağılmış...pardon aslında bidona naparsan yap bişey olmaz(plastik oranı daha yoğun) bunlar artık nasıl bir muhteviyat içeriyorsa tuzla buz olmuş...

herkes görevini başarıyla tamamlamış ...banada yorum yapmak kalmış...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Acil şifalar dilerim
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

burada ders alınması gereken çok şey var. herkez kendi hakkına düşeni almalı

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    benim motorun aynısı.....geçmiş olsun ciddi bi sorun yoktur umarım....bu motorların plastikleri çok dandik...2 ay önce yaptığım kazada kırılmadık yeri kalmamıştı....bu motor pertten beter olmuş...
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler