[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
doğru birde senin evinin önünde olmuştu değilmi olay off offf allah kolaylık versin
ama şu bi gerçekki böyle sürücülerin trafikte bolca olduğundan vede insanlarımızın motosikletlere bakış açısı bu derece kötü iken türkiyede motosiklet kullanmak çok çok çok büyük tehlike sen ne kadar dikkatli olursan ol ya karşındaki...
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Kesinlikle katılıyorum hatta olayın dehşeti şu annenin çocuğunun elinin tutmasından daha net görülüyor bi düşünün bakalım bu eğitimsiz sürücü (artık sürücü demek zorunda kalıyorum aslında araba kullanan bi ayıdır) yüzünden bu anne çocuğuna ilerde motosiklet kullanmasına izin verirmi?
Büyük geçmiş olsun kaza yapan arkadaşımıza,motorun haline bakarsak iyi kurtulmuş
tabiki izin vermez böylelerini gördükten sonra kati suretle vermez...motor pert ki ne pert umarım sıyırklarla atlatmıştır...sağlam kask kullanılmalı bence,cenesi kapalı tam kasklardan kullanılmalı ve 30-40tlye nalburlarda bile satılan adi kasklardan almayınız şapkadan farksızlar...bende zamanında kasksız kaza yaptım 5 diş dağıttım motor değil ben pert olmuştum bana ders oldu ailem doğal olarak motora binmemi istemiyorlardı üstünden zaman geçti motor yenilendi korumalıklar kullanılmaya başlandığını görünce artık ailemin içi rahat ben motora binerkern yüzlerinden bunu anlaya biliyorumkısacası olay korumalıklarda biter sen ne kadar ustayım desen boş
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
çok geçmiş olsun arkadaşımıza..allah şifalar versin inş. kötü birşeyi yokrut sıyrıklarla atmatır
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
umarım motorsiklet sahibinin durumu iyidir. Büyük geçmiş olsun
kaza yapan arkadasa cok cok gecmıs olsun...
Allah şifa versin . çok üzüldüm. İnşaallah kötü bir durumu yoktur.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
geçen bir köşe yazısında vardı ''bu ülkede hukuk dikkate alanlar için vardır...almayanlar için ise bir anlam ifade etmemektedir'' buna benzer bir şeydi...burada işte biz Hukuk var diyenlerdeniz gidip yüzlerce euroya kask koruma alıyoruz ama büyük çoğunluk kafasına kask niyetine resmen tas diyebileceğimiz komik şeyleri takıyor....poliste umursamıyor...sadece şekilcilik...bizim toplumun sorunu bu işte o yüzden istatistiklere bakın kaza yapan sürücülerin eğitim durumuna hiçte sandığınız gibi çoğunluğu ilkokul mezunu yada cahiller değil...tam tersine belli bir seviyeye kadar okumuş kişiler...ama gel gör ki şekilcilik denen illet nedeniyle trafikte bir sürü diplomalı öküz dolaşıyor....
uzun uzun yorum yapmaya gerek yok.. nasıl olsa yıllardır değişen gelişen bişi yok.. Arkadaşa acil şifalar dilerim..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
kaza yapan arkadasa acil şifalar. .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Çocukta kesin ehliyet yoktur...ruhsatda Allah kerim...
Çarpanda hatanın kendisinde olmadığı konusunda ısrarcıdır...
Bu arada motosikletde standart adi bir çin malı bakalit bidon plasitk nasılda dağılmış...pardon aslında bidona naparsan yap bişey olmaz(plastik oranı daha yoğun) bunlar artık nasıl bir muhteviyat içeriyorsa tuzla buz olmuş...
herkes görevini başarıyla tamamlamış ...banada yorum yapmak kalmış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Acil şifalar dilerim
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
burada ders alınması gereken çok şey var. herkez kendi hakkına düşeni almalı
benim motorun aynısı.....geçmiş olsun ciddi bi sorun yoktur umarım....bu motorların plastikleri çok dandik...2 ay önce yaptığım kazada kırılmadık yeri kalmamıştı....bu motor pertten beter olmuş...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)