Motosikletiniz Rüyanıza Girdiyse Bizimle Paylaşın
Reklamlar
-
Merhabalar
Eğlenceli bi konu olacağını düşünüyorum
İlk olarak kendi rüyamı anlatiim
Liseye tekrar gidiyorum (mezun oldugum halde :D) Motoruda okul bahcesinde bırakıyorum.
Sonra cıkısta bi bakıyorumki arka tekeri sökmüşler , ön tekeri patlatmışlar , farları kırmışlar ve bagajı patlatıp kaskımı ve korumalarımı calmislar :D Bi üzülüyorum bi dua ediyorum inş bulurum die(korumaları :D). Hemen yakınlardada eskici varmış ikinci el motor malz. falan satıyo gidip arastiriyorum bi sürü dizlik falan var ama benimki onların arasında değil.Aramaya devam ederken uyanıyorum
Sonra aramaktan kurtulduğum ve motoru yaptırmaktan kurtulduğum için motoru yeni almış gibi sevindim :D Çok kötü bi duygu ya :D
Everybody can't be motorcylyst...!
Reklamlar
-
riya tabirleri mi yapıyosunuz??
o zaman geçenlerde motor tekerde kafama geçti, ölücekmiyim
-
tabir falan değil burda paylaşıyoruz
genelde rüyalar komik oluyo :D
Everybody can't be motorcylyst...!
-
-
S40 adlı üyeden alıntı
tabir falan değil burda paylaşıyoruz
genelde rüyalar komik oluyo :D
rüyaları bilmemde eğer tutarsa bu topicin çok komik olacağı kesin
-
-
Kendi motorumda değil koyu kırmızı cruiser bir motorla birbirini kesen sokaklardan oluşan bir mahalle arası yolda seyrediyorum. Birden yokuş başlıyor ve motor hızlanıyor. Vites küçülteyim diyorum vites pedalı milim oynamıyor, sanki kaynak yapılmış. Frenleri bütün gücümle sıkıyorum fayda etmiyor, vites pedalına basmaktan ayak tabanım acıyor (galiba gerçekten birşeylere basıyorum uykuda), önümden yayalar araçlar gelip geçiyor ve sürekli onlara çarpmamak için uğraşıyorum. Berrrrrrrrrrrrbat bi rüyaydı, burada anlatamam 5-6 ay önce gördüm.
-
-
Hangi birini anlatayım !
-
Çok güzel yaa.. Ben de anlatayım daha bu gün gördüm.. Bi de bu günlerde kredi çekip nx4 falcon alma hayallerim var da onan heralde rüyama girdi..
Işe gidiyorum. Bir bakıyorum iş yerindeki şefim benim adıma krediye başvurmuş.. Ve kredim onaylanmış. Paramı alıyorum hemen gidip motoruda alıyorum.. Direk yollardayım zaten.. Sonra (ybr ile yapmaya çalıştığım tek teker meselesi var tabi..) falconla bi tek teker yapıyorum.. 2. Vites bitiyor havada 3 lüyorum sonra 4-5 bi uyanıyorum.. Telefonum çalıyor.. Arayan şef.. Bu akaşam nöbetçisin diyor...
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
şahinnnnnnnnnn........
rüyanda viraja yatıcam diye yataktan düşmedin dimi şahinim
ahahahaha cadı böyle pis yakalar işte kafana vura vura
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Yeni motor alacağım dönemler, alacağımın önceki birkaç günü kesin girer rüyalarıma alacağım motor.
-
motosikletim değilde çok istediğim kocaman bir enduro gördüm geçenlerde.birilerinden kaçıyodum devamlı.sonra yakaladılar ve motor yokoldu.sonra biyere gidiyorum yürüyerek ve ne göreyim?arka sokaklar(dizisindeki) polisler adamları yakalamış ve motorda orda duruyodu çok sevinmiştim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Okula gitmişim motorla.Motoru ön tarfa bırakmışım arka tarafta buldum.Ve okulun bahçesi bir sürü motorla doluydu.Benimki çok iyi bir motor değildi hatırlamıyorum tam.Bahçede DN-01 bile vardı.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
sencaner adlı üyeden alıntı
Valla bende çok güldüm
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
şahinnnnnnnnnn........
rüyanda viraja yatıcam diye yataktan düşmedin dimi şahinim
Sorma abla az kalsın burnumu kırıyodum kask var diye salmışım kendinimi
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
ahahahaha cadı böyle pis yakalar işte kafana vura vura
Nereye yakalıyor cadı beni ya....Onun süpürgesi benim 600RR ıma yetişemez
-
valla rüyamda tek teker yapıyordum yarım otomatik motorla sonra düştüm g.. üstü..uyandım,devamını göreyim diye hemen yattım ama ne fayda
-
ozrace adlı üyeden alıntı
motosikletim değilde çok istediğim kocaman bir enduro gördüm geçenlerde.birilerinden kaçıyodum devamlı.sonra yakaladılar ve motor yokoldu.sonra biyere gidiyorum yürüyerek ve ne göreyim?arka sokaklar(dizisindeki) polisler adamları yakalamış ve motorda orda duruyodu çok sevinmiştim
İşte bu tam yatarken üstünü iyi örtmeme rüyası
-
Çinli motor şöyle kötüdür çinli motor böyle kötüdür diye yazanları okudukça ve gıcık oldukça sanırım bilinç altıma işlemiş, bir süre önce rüyamda eski motorumla beraber dolaşırken virajlı bir yola geliyoruz, ben hiç tarzım olmadığı halde motoru limitlerde yatmaya zorluyorum,
ama virajları bir alışım var o kadar korkunç ki, ödüm kopuyor, elimde değil bir sağa sola yata yata zavallı maxi scooter ın orta sehpasını gacııırttt gucurrrttt diye sürte sürte son sürat dönüyorum hep,
kontra tekniği, kıç kaydırma, diz sarkıtma vs. bilimum dönüş tekniklerini yarım yamalak bildiğim halde sonuna kadar yapmaya çalışıyorum ve tam düşecekken doğruluyor motor her seferinde, tam dehşet,
derken motor bir anda tüm civatalarından oynamaya başlıyor, her yatışta biraz daha biraz daha gevşiyor tüm somunlar..artık arkamda yere düşen grenaj, kapak mapak işte bir sürü şeyin sesini duymaya başlıyorum, ama lanet motor hala gidiyor, hala çılgın gibi viraj alıyorum,
sonrasında frenler tutmamaya başlıyor ve gidon kaskatı kesiliyor ama salakça bir şekilde motor virajlarda hala sağa sola yatıyor ama kontrol bende değil!
sonra uyandım..
Vallahi çok az rüya gören birisiyim ve ondan da az kabus görürüm..ama hayatımda böyle tırstığım rüya hatırlamıyorum..Uyandıktan sonra uyku mahmurluğu ile rüya olduğunu bile bile balkona çıkıp motora bakmıştım..
öeeeh be ne rüyaydı bak hatırlayınca gerildim..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler