Motorumun çalındığını gördüm birkaç kez.
hep arabayla kaza yaptığımı görürüm ama motor için hiç böyle bir rüya görmedim. o da ilginç aslında.
Motorumun çalındığını gördüm birkaç kez.
hep arabayla kaza yaptığımı görürüm ama motor için hiç böyle bir rüya görmedim. o da ilginç aslında.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ahh motorum ahh seni seviyorum herşeyden çok.
Benim motosikleti çalıştırıyorum.Anneannemin evinin deposundan çıkarıyorum.Motosiklette bir gariplik var.Bir bakıyorum motosiklet arıza lambasını yakmışAma motosiklette ne arıza lambası var ne de birşey.Nasıl bir hayal gücüm varsa.
motoru almadan önce rüyalarıma girmeye başlar ... sonra ben o motoru alırım ertesi yıl yine rüya görmeye başlarım ... mesela şu aralar 1000rr görüyorum rüyamda ... sezon başında resimleri paylaşırım inşallah
Dün akşam burayı okuduktan sonra Motorum rüyama girdi. Marş Basmıyordu Akünün oldugu yeri acıp baktım. Akünün üzerindekikapaklar yoktu ve aküdeki asitlerin hepsi dökülmüş o bölgeyi mahvetmişti :D
07-gєηçℓιк
dün gece rüyamda bi klr 650 ile off-road yapıyordum
Fikirlere Kurşun İşlemez .
çalınma işini cok düsündüğümden bir kaz kez rüyama girmisti bilinç altı meselesi
dün akşam ruyamda motosıkletımı ramzey croosla takas edıyorum ve paso gezıyorum tek teker yapıyorum nedense acaba takas etmekle ıyımı yaptım dıyorum hep
güzel konu
Motosiklet artık benim rüyalarımın demirbaşı oldu. Çok sık görüyorum ve hemen hemen her zaman aynı şekilde: Biri gelmiş devirmiş motoru, araba park ederken çizmiş vs. vs.
Daha bu gece gördüm. Motorun tam yanına bi araba park etmiş, gidon topuzunu ve pegleri de bi güzel çizmiş. Görünce sinirden kudurdum ve arabayı yumrukladığım sırada uyandım, sinirim hala geçmemişti
Motosikletim pek ruyama girmez fakat ne hikmetse bu yazıyı okududuğumdan olacak bu gece ruyamda Honda shadow'u park ettiğim yerde bulamamadım. Büyük bir heyeacanla uyandığımda yaşadığım olayın bir rüya olduğunu görmem beni çok sevindirdi. Fakat rüyamda motosikletimin çalınma sebebi park ettiğim yerde gerekli güvenlik tedbiri almamış olmamdı.
Bir kere gördüm motor ile ilgili rüya oda ehliyet sınavımdaki stresli olay yüzünden olmuştu.Sınavda iken anahtarı takıp çevirmiştim sonrada çalıştıramamıştım tam 3kere denedim motoru çalıştırmak için kontak ile oynayıp durmuştum eğitim hocası el kol yapıyordu uzaktan rüyamda da motora oturuyorum arkadaşlarım geliyor oo hayırlı olsun felan diyorlar çalıştırda bi sesini duyalım diyorlar ama maalesef anahtar 360derece dönüyor kontakta :D bir türlü çalıştıramıyordum kabus gibiydi.
An old man dies, A young girl lives.A fair trade...
benimde rüyama girmisti ama ben rüyalarımı hep unuturum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)