geçmiş olsun. bahsettiğin bu tiplerin (bir ara animal diyorduk) kökü kuruduğu zaman insanlık kurtulacak. inşallah görürüz o günleri... bir de bu kaçıp gitmeleri yok mu valla esas o zaman çıldırıyorum, ama yakalansa biliyor başına gelecekleri...
geçmiş olsun. bahsettiğin bu tiplerin (bir ara animal diyorduk) kökü kuruduğu zaman insanlık kurtulacak. inşallah görürüz o günleri... bir de bu kaçıp gitmeleri yok mu valla esas o zaman çıldırıyorum, ama yakalansa biliyor başına gelecekleri...
gel bi bak, sor, birşeyin varmı kardeşim, ayağa kaldır, bi şişe su ver içsin..bunları yapmak çokmu zor ?
insanların yaptığı günahı sevaba çevirmek bu kadar avuçlarının içindeyken ne için bu zulüm?
geçmiş olsun. trafikte bu insan kılıgına girmiş canavarlardan okadar çok varki. Allah hepimizi bunlardan korusun...
(bide bunların pardon diyenleri var onlar biraz daha evcil)
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun..
Bu gün bende buna benzer bir olay yaşadım.. Sabah işten çıktım evime giderken sağdan giden bi arabanın solundan yavaşça geçecektim ki sola doğru bi sapak vardı.. Içimden geçti, sinyal vermedi ama acaba sola dönermi diye.. Biraz yavaşladım zaten bayır çıkıyoruz arabanın tam arka çaprazındayım ve düşündüğüm gibi sola kırdı tabi bi de yavaşladı.. Yollar ıslak olduğu için biraz kaydım yalpaladım ama şükür düşmedim.. Tam sapakta durdum adama arkadan bakıyorum o da aynadan bana bakıyor.. Hakkında bağırdığım güzel kelimeleri tahmin etmeye çalışıyordu galiba.. Işte bu yüzden her dört tekerden şüpheleniyorum. çoğu boşa da çıksa en az 5te 1i tutuyor..
NX4
Geçmiş olsun, Maslak tarafının trafiği çok sakat oluyor gerçekten de.
Unutmayın sürücü kursunda aldığınız dersleri
Trafik bilgisi kitabının ilk sayfasındaki tanımı unutmam hiç
TRAFİK : insanların, hayvanların ve araçların karayolları üzerindeki hal ve hareketleridir.
geçmiş olsun
May The Force Be With You
evet malesef insanlık ölmüş biz onlardan olmayız umarım allah affetsin diyelim artık
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
geçmiş olsun arkadaşım....allah beterinden korusun....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
çok geçmiş olsun yağmurlu havalarda 2 kat daha dikkatli olmak lazım ...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Geçmiş olsun... Böyle insanlar insan değil...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Geçmiş olsun
geçmiş olsun....
Büyük geçmiş olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 AM ----------
TRAFİK : insanların, hayvanların ve araçların karayolları üzerindeki hal ve hareketleridir.
güzeldi valla!!!!!!
sağolun arkadaşlar böle insanlar yüzünden kariyerimde ciddi bir kaza gördüm inşallah bir dahada görmem
sen bunu daha yenimi öğreniyosun?
geçmiş olsun.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)