hayat çok anlamsız herkez birgün ölecek o yüzden bir an önce motosiklet aldım
-
Acun ILICALI"nın hayatından
Ailemi trafik kazasında kaybedip, sonrasında ilk eşimden boşanınca ben de ipler tamamen koptu. Herkesin bir gün öleceğini, hayatın anlamsız olduğunu düşünerek ölümden hiç korkmadan yaşamaya başladım. Gidip motosiklet aldım. Sonra büyük bir kaza geçirdim. Bağdat Caddesi’nde... Bir araba soldan gelip çarptı. Arkamda da yakın arkadaşım vardı. O da o kazada vefat etti. Benim ise sol kolum kırıldı. 36 dikişli bir ameliyat geçirdim ve koluma platin takıldı.
acun ılıcalının hayatını okuyordumki ne göreyim aynen böyle bir yazı ya ne bu motosiklet =ölüm 2+2=4 arkadaşlar gereksiz bi konu gelebilir ama sizin yorumlarınızı duymak İstiyorum aramızda motosiklete bu şekilde başlayan arkadaşlar varmı ?
Reklamlar
-
.................................
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
hayat çok anlamsız herkez birgün ölecek o yüzden bir an önce motosiklet aldım
bence bu başlık çok yanlış. Motosikleti özgürlük ve hobi olarak görmek gerek. Ahiret motosikleti olarka görmek değil. Sakın yanlış anlaşılmasın ama insan yaşadıklarından ders çkarmalı nolursa olsun hatalıda olsa hatasızda olsa ! yaşadıkların yüzünden kendi hayatını riske atmamalı insan öyle değil mi? yanlış mı düşünüyorm?
-
------------------------- edit
-
............................
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
chopper_77 adlı üyeden alıntı
Ailemi trafik kazasında kaybedip, sonrasında ilk eşimden boşanınca ben de ipler tamamen koptu. Herkesin bir gün öleceğini, hayatın anlamsız olduğunu düşünerek ölümden hiç korkmadan yaşamaya başladım. Gidip motosiklet aldım. Sonra büyük bir kaza geçirdim. Bağdat Caddesi’nde... Bir araba soldan gelip çarptı. Arkamda da yakın arkadaşım vardı. O da o kazada vefat etti. Benim ise sol kolum kırıldı. 36 dikişli bir ameliyat geçirdim ve koluma platin takıldı.
acun ılıcalının hayatını okuyordumki ne göreyim aynen böyle bir yazı ya ne bu motosiklet =ölüm 2+2=4 arkadaşlar gereksiz bi konu gelebilir ama sizin yorumlarınızı duymak İstiyorum aramızda motosiklete bu şekilde başlayan arkadaşlar varmı ?
Sizin yaşadığınız tarzda olayları yaşasaydım benim tepkim ne olurdu bilemiyorum o nedenle yorum yapamıyacağım.Ama benim motor alma sebebim bir tür özgürlük duygusuydu,araba kullanmayı hiçbir zaman çok sevmedim ,ama motosiklet kullanmak harika bir duyguydu.Son zamanlarda gerek kendi kazam,gerek çok sevdiğim tanıdım insanların ,arkadaşlarımın motosiklet kazalarında ölümü,yaralanmaları nedeniyle motosikletten koptum.En son Necdet Abi( Gül) vefat ettiğinde XX 1100 ümü satmaya karar vermiştim.Bence ölümden korkmalı insan,ölmekten değilde sevenlerini üzmekten,birçok motorcu abim gibi geride gözü yaşlı bir eş,ve yaşı ufak cenazede ne olduğunu anlamadan sağa sola bakan çocuklar bırakmaktan korkmalı.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
arkadaşlar iyi okudunzumu yanlış anladınız bu ben değilim acun ılıcalının hayatı bu onun hayatını okurken bu yazıyı gördüm kopyala yapışır yaptım alttaki satırada benim yorumumu yazdım ben değilim allah korusun
-
dünya hayatının bi sonu war ama ölüm bi son değil, öbür tarafa da hazır olmak lazım, motosiklet sevgisi ile 2 cihanda birlikte olurum inşallah
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
scuderia06 adlı üyeden alıntı
motosiklet eşittir ölüm tezi bana cok dogru gelmiyor ama ölmek isteyip acemi olanlar 600 luk bınlık motor alıp bu dunyadan ayrılma sanslarını arttırabilirler...dun aksam haberturkte 3 ınsan 3 hayat dıye belgesel vardı bır tanesı Türkiye'nin ilk motokross şampiyonu rahmetli Hasan Kalaycı idi yıllarca yarıslara gırmıs her turlu motora bınmıs ama ölmemiş neden ölmüş peki ,sanırım 60 kusur yaslarında yolda durup yaralı bır kopege yardım etmek ısterken yol kenarında bir arabanın ona carpması sonucu ölmüş, sonuc olarak ölümün nerden nasıl gelecegi belli olmaz.....ancak bilgisizlik havayilik cahillik gereken yerde gereken hız ve davranısı gostermemek motor üzerinde ölümle sonuclanacak kazalar getirebilir...ailenin acısına bir de arkadasını eklemissin o da cok üzücü bir olay bu nedenle artcı tasımaya hic sıcak bakmam
Çok doğru konuşmuşsun kardeş.Bende senin dediklerini aynen destekliyorum.Motosiklet=ölüm demek değildir.Ölüm her yerde,her zaman karşımıza çıkabilecek bir olgudur.Motosikletiyle kaza yapıp ölenlerin yarısından fazlası cahilliği yüzünden ölmüştür.Allah rahmet eğlesin.Cahilliğinden ölmeyenler ise Allah'ın alın yazısıdır.O zaman kimse motosiklete binmesin yada motosikleti bırak arabayada binmesin.Günümüzde ne kadar fazla araba kazası örneğiyle karşılaşıyoruz.O zaman arabada=ölüm demek.Halbuki araba kazaları motosiklet kazalarından çok çok daha fazla.Şimdi kimse bana eee araba dünyada daha çok demesin.Bende ona aynen şöyle derim:O zaman her iki araç kazalarınıda kendi içlerinde oranlayın.Bu 2 tekere biniyorsan önlemini ona göre alacaksın.Kasksız,korumasız,eldivensiz yola çıkmayacaksın.Bu aleti kullanırken gaza gelipte hız yapmayacaksın,trafikte arabalar sana değil sen arabalara bakıp dikkat edeceksin.Bu şartlar altında gerçekten motosiklet ile kaza yapma riski çok ama çok düşüyor.He genede kaza oldu diyelim oda Allah'ın takdiri kimse bişey yapamaz.O kadar risk yolda yürürken bile var.
-
valla konuyla ilgili bişi diyemicem ama ölüm korkusu olmadan motosiklete binmek çok tehlikeli bişey zira kendimden biliyorum bi ara kendimi çok salmıştım aynı senin gibi motordada yeniydim ölüm mölüm vızdı gidersem giderim kader diyip pek dikkat etmiyodum bu şekilde tehlikeli falan diyenlerede zevki orda falan diyodum ama şimdi biraz kendimi toplayınca yaptığımın çok yanlış olduğunu farkettim ve artık korkuyorum korkanın anası ağlamaz arkadaşlar
-
ölmek sorun degilde,sakat kalma korkusu yetiyor insan.en kötüsüde bu. 1.5 aydyr ayagımdaki kırık ve dizimdeki yanbagların kopması nedeni ile yatıyorum ve bu zaman içerisinde sürekli böyle olanlar ne yapıyor neler cekiyor anlayabiliyorum.allah kimseyi sakat bırakmasın. çok kötü. bunun içinde arkadasımızın dedigi gibi korkark binin motora işte o zaman daha dikkatli ve bilincli olursunuz die düşünüyorum.
-
Süper Moderatör (BBRR)
ilk mesajı daha anlaşılır hale getirdim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
evet böle daha iyi oldu ben bunu yapamadım teşekkürler BBRR bu acun ılıcalının motosiklete başlama sebebi ben de bu böle mi olmalı yani elbet öleceğiz o yüzden motora bineyim onda öleyim gibi olmuş
ben daha ölmedim ...
-
Acunun belli bir yerlere gelmesinin nedeni olabilir bu geçirdiği felaketler(ailesi özellikle)hayatta ne kadar cesur olursam ölümden yada başka birşeyden korkmazsan kapılar açılmaya başlıyor.Geçen seneye kadar olan bağımlılığım yada hayata olan bağlılığımın son noktalarındayken o geçirdiğim 5-6 seneyi şimdi düşünüyorumda yapmak delice hatta direk hayata karşı gelmek,bizi yaratana karşı inat ki en büyük günahlardan biri.Bazı olaylardan ders çıkarmak gerekiyor.Hayat çünkü devamlı süprizlerle oyunlarla karşımıza çıkıyor.Bu yüzden ölçülü ama cesur olduktan sonra istediğini başaramaman gibi kaygın olmayacaktır.Ben bu yazıdan bunu çıkardım başka yorumlanabilir.Saygılar
-
Şimdi bu acun'un haklı olduğu yön var.Hiçkimse inkar etmesin.Ben şu an niye 4 silidirli bir 600'lük almıyorum.Çünkü hayattan daha soğumadım.O yüzden her zaman 250 km hız yapabilen motosikletlerden kaçıyorum.Benim için 2 silindirli bir 600'lükten fazlası intihar aracıdır.En fazla 70 beygir yeterde artar bile.Bir istatistik yapılsa ölümlü motosiklet kazalarının %90'ı bu gök gürültüsü gibi gürleyen 4 silindirlileri kullananlarındır.
-
acun ılıcalı şu anda tv dünyasının en parlak yıldızı
ve hayatından da gayet memnun yada öyle görünüyor
yok yok gayet memnun eşi çocukları falan
yani ölümü istemek le hayattan soğumakla uzaktan yakından hiç bi alakası yok gibi
ama... halen motor kullanıyo değilmi
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
-
Mersin İl Temsilcisi
biz yaşamı anlamlı kılmak için motosiklete biniyoruz artık ama , motosikleti ben de bir ara intihar silahı gibi kullanmışlığım oldu. çok büyük kazalar da yaptım. inanın çok büyük bi kazadan sonra yerden kalkarken "Allah kahretsin yine ölmedim" dediğimi çopk iyi biliyorum.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
chopper_77 adlı üyeden alıntı
Acun ILICALI"nın hayatından
Ama şimdi Hayat anlamlı gelmeye başlamış olmalı ....televziyona yaptığı programlar tutunca....ilginç olan yakın arkadaşını böyle bir kazada kaybedip(daha doğrusu ölümüne sebep olup) bunu bu kadar rahat ifade edebilmesi....ben yapamam ya siz?
-
ölene allah rahmet eylesin yaralı oılanlara şifa versin bizden buakdar gerisi ilgilendirmezki...
-
Acun'un motosiklet hikayesi çok yanlış bir şekilde başlamış. İnsanlar motosiklete binmekten aldıkları zevk ile yaşamları daha anlamlı hale gelebilir ama yaşamlarını anlamlı hale getiren tek zevkleri buysa çarpık bir durum söz konusu.
Ölümden korkmadan motosiklet kullananları tehlikeli bulurum. Çünkü, kendini umursamayan diğer insanları hiç düşünmez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler