hayat çok anlamsız herkez birgün ölecek o yüzden bir an önce motosiklet aldım
Reklamlar
-
Acunun yaşadıklarını yaşamadım ama kasksız Kontrolsüz kullanırsan motor Ölüm makinası olur.Arabada kullansan aynı.
Ama sen al önlemini korun dikkatli kullan O zaman motor zevk işi hem havadar hem hızlı trafikte yok daha ne olsun.Tabii bu arada ne kadar önlem alsanda vade dolmuşsa bir işe yaramaz.Vaden doldumu otobüste giderken bile ölürsün.Bu motoru napmışlar ya çevremdeki herkes motordan korkuyor.Allahtan annem destek veriyor...
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
acun ılıcalı adlı üyeden alıntı
Ailemi trafik kazasında kaybedip, sonrasında ilk eşimden boşanınca ben de ipler tamamen koptu. Herkesin bir gün öleceğini, hayatın anlamsız olduğunu düşünerek ölümden hiç korkmadan yaşamaya başladım. Gidip motosiklet aldım. Sonra büyük bir kaza geçirdim. Bağdat Caddesi’nde... Bir araba soldan gelip çarptı. Arkamda da yakın arkadaşım vardı. O da o kazada vefat etti. Benim ise sol kolum kırıldı. 36 dikişli bir ameliyat geçirdim ve koluma platin takıldı.
Hayatimda bu kadar aptalca cumleyi bir arada çok az gordum.
Acun beyin motosiklete yukledigi anlama bakin.
Ölüm.
Afferin.
Bu yasta bu zeka.......
Motosiklet kullaniyor diye severdik kendisini ama bu sozleri ettiyse, gozumuzde popstar ajdarla ayni degerdedir.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
armut acun..
lan arkandaki ölmüş sen yaşıyosun bundan daha güzel ne olabilir hemen daha yüksek bi cc motor alsaydın ya ''ben ölmem arkadaş'' diyerekten
-
entresan yorumlar yorumsuz diyip geçiorum ben
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
-
Her koyun kendi bacağından asılır,kimseyi kendime örnek almadım almamda,kendi hayatımı kendim yönlendiririm,kendi motorumu kendi standartlarımda kullanırım,o yüzden hala hayattayım,acun kaza yapmış,kim bilir ne yaptı yada nasıl kullandıda kaza yaptı,dikkatsizlik,fiyaka atma,aşırı hız kontrolsuz kullanma kazaların anasıdır.Gerisi yalan
-
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
Her koyun kendi bacağından asılır,kimseyi kendime örnek almadım almamda,kendi hayatımı kendim yönlendiririm,kendi motorumu kendi standartlarımda kullanırım,o yüzden hala hayattayım,acun kaza yapmış,kim bilir ne yaptı yada nasıl kullandıda kaza yaptı,dikkatsizlik,fiyaka atma,aşırı hız kontrolsuz kullanma kazaların anasıdır.Gerisi yalan
aynen katılıyorum +10
Yüksek Kalite Üstün Performans
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler