Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

hayat çok anlamsız herkez birgün ölecek o yüzden bir an önce motosiklet aldım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cbf 150
    Acunun yaşadıklarını yaşamadım ama kasksız Kontrolsüz kullanırsan motor Ölüm makinası olur.Arabada kullansan aynı.
    Ama sen al önlemini korun dikkatli kullan O zaman motor zevk işi hem havadar hem hızlı trafikte yok daha ne olsun.Tabii bu arada ne kadar önlem alsanda vade dolmuşsa bir işe yaramaz.Vaden doldumu otobüste giderken bile ölürsün.Bu motoru napmışlar ya çevremdeki herkes motordan korkuyor.Allahtan annem destek veriyor...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı acun ılıcalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ailemi trafik kazasında kaybedip, sonrasında ilk eşimden boşanınca ben de ipler tamamen koptu. Herkesin bir gün öleceğini, hayatın anlamsız olduğunu düşünerek ölümden hiç korkmadan yaşamaya başladım. Gidip motosiklet aldım. Sonra büyük bir kaza geçirdim. Bağdat Caddesi’nde... Bir araba soldan gelip çarptı. Arkamda da yakın arkadaşım vardı. O da o kazada vefat etti. Benim ise sol kolum kırıldı. 36 dikişli bir ameliyat geçirdim ve koluma platin takıldı.
    Hayatimda bu kadar aptalca cumleyi bir arada çok az gordum.
    Acun beyin motosiklete yukledigi anlama bakin.
    Ölüm.

Afferin.
    Bu yasta bu zeka.......

Motosiklet kullaniyor diye severdik kendisini ama bu sozleri ettiyse, gozumuzde popstar ajdarla ayni degerdedir.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    armut acun..
    lan arkandaki ölmüş sen yaşıyosun bundan daha güzel ne olabilir hemen daha yüksek bi cc motor alsaydın ya ''ben ölmem arkadaş'' diyerekten

snaken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zc
    entresan yorumlar yorumsuz diyip geçiorum ben
    OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN

Doru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı pinçir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama şimdi Hayat anlamlı gelmeye başlamış olmalı ....televziyona yaptığı programlar tutunca....ilginç olan yakın arkadaşını böyle bir kazada kaybedip(daha doğrusu ölümüne sebep olup) bunu bu kadar rahat ifade edebilmesi....ben yapamam ya siz?
    Arkadaşıma aynen katılıyorum. Ben de bahsedemezdim. Adam zaten hayatından vazgeçmiş bir şekil de motora binmeye başlamış. Kuvvetle ihtimladir ki büyük cc de motor almıştır. Bir de acemi , yetmedi arkana artçı al. Bir de en kalabalık yer de kullan ,tahminim o ki hata oranı kendisindedir kaza anın da.
    Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    Her koyun kendi bacağından asılır,kimseyi kendime örnek almadım almamda,kendi hayatımı kendim yönlendiririm,kendi motorumu kendi standartlarımda kullanırım,o yüzden hala hayattayım,acun kaza yapmış,kim bilir ne yaptı yada nasıl kullandıda kaza yaptı,dikkatsizlik,fiyaka atma,aşırı hız kontrolsuz kullanma kazaların anasıdır.Gerisi yalan

ünlümotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her koyun kendi bacağından asılır,kimseyi kendime örnek almadım almamda,kendi hayatımı kendim yönlendiririm,kendi motorumu kendi standartlarımda kullanırım,o yüzden hala hayattayım,acun kaza yapmış,kim bilir ne yaptı yada nasıl kullandıda kaza yaptı,dikkatsizlik,fiyaka atma,aşırı hız kontrolsuz kullanma kazaların anasıdır.Gerisi yalan
    aynen katılıyorum +10
    Yüksek Kalite Üstün Performans

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler