Düşenler Kategorisine girdim sonunda...
Reklamlar
-
öğlen vakti, mesaime giderken yenimahalle yolu üzerinden ivedik caddesine dönen yolda (Edesa ve benzinliğin olduğu yer) viraja hızlı girince virajı alamayacağımı düşünerek motoru biraz daha yatırayım dedim, işte o anda olanlar oldu, anlayamadığım şekilde bir anda kendimi yerde buldum.
Tahminimce arka teker kaydı bende sağ tarafıma doğru motorla beraber düştüm. Bi süre motorla beraber sürüklendik motor benden daha hızlıymışki altımdan o hızla kaçtı, ileride durdu bende biraz sürüklendim, o sırada arkadan minibüs geliyordu adam Allahtan tecrübeli şofömüş ki beni minübüsün altına girmekten kurtardı. Motorda koruma demiri olduğundan onda da bişey yok çok şükür.
Motoru tam korumalı kullandığımdan ciddi hasarlar almadan kurtuldum,
Bu kazadan çıkardığım derslere gelince...
1. Acemiysen haddi,ni aşacak şekilde virajda motoru yatırmayacaksın.
2. Daha önce girmediğin virajın sana nasıl tepki vereceğini bilmiyorsan ne diye hızlı giriyosun.
3. Hava sıcak demeden terlemek pahasına da olsa tam korumalı olarak motor kullanmaya devam...
Herkese sağlıklı sürüşler dilerim...
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Maalesef motosiklet/bisiklet böyle düşe kalka öğreniliyor. Muhtemelen yolda hafif toprak vardı o yüzden kaydın eğer frenleri sıkmadıysan.
-
bn sunu düşünüyorum motora binipte kaza yapmadım hiç düşlmedim diyen yoktur
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
bencede bir gün mutlaka yapacaktır ve bunun için her zaman korumalı olması lazım
ve geçmiş olsun ...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
bkz: düşe kalka öğrenmek. hepimiz öğreniyoruz. allah kötü kazalardan saklasın.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Frene basmadım...
Levsy adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Maalesef motosiklet/bisiklet böyle düşe kalka öğreniliyor. Muhtemelen yolda hafif toprak vardı o yüzden kaydın eğer frenleri sıkmadıysan.
Frene basmadımda biraz önce arkadaşla kazayı konuşurken o söyledi, "oranın asfaltı aşırı kaygan arabayla bile kuru havada kayıp kaza yapanlar oluyor" dedi, bu motor içinde geçerlimidir bilemem tabi.
-
-
cuncun adlı üyeden alıntı
Frene basmadımda biraz önce arkadaşla kazayı konuşurken o söyledi, "oranın asfaltı aşırı kaygan arabayla bile kuru havada kayıp kaza yapanlar oluyor" dedi, bu motor içinde geçerlimidir bilemem tabi.
Elbette arabanın kaydığı yerde motor da kayar. Oradan geçerken dikkatli olalım çok yakınım o bölgeye
-
Büyük geçmiş olsun dostum. En tırstığım yerler bu melih efendinin altlı üstlü, geçişli dolanmalı, künde atmalı, köprülü kavşakları zaten.. Bu haber tuz biber oldu. Gerçekten o kavşaklardaki asfalt cilalanmış gibi pırıl pırıl parlıyor.
-
Ben Hiç Düşmedim çünkü Sayılabilecek Kadar Bindim:D
Çok Geçmiş OLsun
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
Ankaramız
Çok büyük geçmiş olsun. Ankaralı bir motorcu olarak tabi ki Ankara da olan motor kazalarına ister istemez daha hassas yaklaşıyoruz. Allah tan minübüs dikkatliymiş. Oralar da büyük kamyonlar ve çimento kamyonları çok dolaşır. Bununla geçmiş olsun.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
-
geçmiş olsun............................................. .................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
çok geçmiş olsun...dikkat çektiğin konularda sana tamamiyle katılıyorum ...benimde bir dönüş maceram oldu ama seninki kadar şanslı değildim ben yatırmaya fırsat bulamadan halk otobüsünün sol tampanuna kravat oldum
-
Dostum geçmiş olsun.
Bahsettiğin yer Batıkentten gelirken Gimata dönülen ,
Shell benzinliğinin olduğu sağa viraj mı?
-
ben varım ama düşüceğim günü bekliyorum tabiki en büyük kazamız böyle olsun
-
AydoganX adlı üyeden alıntı
Dostum geçmiş olsun.
Bahsettiğin yer Batıkentten gelirken Gimata dönülen ,
Shell benzinliğinin olduğu sağa viraj mı?
Hayır hayır orası değil, o dediğin yer yeni yapıldı sayılır ve gerçekten orası da berbat, hatta oraya girmek isteyen araçlar birbirini fena sıkıştırıyor. Cuncun'un kaza yaptığı kavşak Ulus'tan AOÇ'ye giden yol üzerinde Edesa mağazası var bir benzinlike beraber. Demetevler/Lalegül/AOÇ'e doğru giden yol üzerinde.
-
-
Bizim asfaltların kalitesinden kaynalanıyo olabilir mi bide bu olaylar bana güvensiz geliyo bizim yollar?
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
geçmiş olsun.. edesa mağazasını çıkaramadım tam olarak neresi oluyo.. öğrenelim de orada daha dikkatli olalım bari..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler