Motosiklet Gerçekten Özgürlük Mü?
-
16 yaşımda her gün motosiklete branda çekmekten , siyah olduğu için sıklıkla yıkamaktan (kendi ellerimle) , kask takmaktan , üşümekten , ıslanmaktan bıkmadım.
yaklaşık 7. sınıftan beri biniyorum.
maksat bilinçli motorcu olmaksa , motosikletini sevmekse VARIM.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Reklamlar
-
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Ben bu konuda bazı motorcu akrabalarımla bile bazen konuşup tartışıyorum. O kask mont sana yük olmuyor mu ? Motora çanta tak yanında taşıma vs...
Verdiğim cevap konu az çok değişse de değişmiyor.
" Koça boynuzu yük olmaz "
Ps: Doru nickli abimizin de aynısını yazdığını yeni görüyorum =)
Eyvallah kardeşim.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
-
Otomobil ile Kartal'dan Büyükçekmece' ye akşam saatinde birinci köprüden 3,5 saatte gittikten sonra eve gelince şu yazdıklarını tekrar gözden geçir, bakalım fikrin değişecek mi ?.
-
motosiklet özgürlüktür.
çünkü arabanın giremedigi yerlere girebilir.
manevra yapmak daha kolaydır.(arabada geri vites olmasına ragmen)
çogu model otomobil ve benzerlerinden daha az yakar. ss motorlarıda ferrari ile kıyaslayın.
trafik sıkıştıgında daha rahat hareket eder ve bi şekilde sıkışan trafigin önüne geçer.
kask takarken harcadıgın zaman emniyet kemeri takarken harcadıgın zamandan daha kısadır.
bir bankamatigin önünde iki dk lık işlem için otomobile her zaman yer bulunmaz ama motosiklet için her zaman vardır.
örnekler çogaltılır. motosiklet her zaman otomobile göre daha avantajlıdır. bazı durumlarda dejavantaj teşkil etsede istisnalar kaideyi bozmaz.
koruma ekipmanları takmak zoruna giden biri motosiklet kullanmasın.
-
Kesinlike düşündüklerine hemfikirim,motosikleti yaşam biçimi haline getirmek,yorucu ve yıpratıcı olur kanısındayım,hem motosiklete hemde otomobile binmek ( imkanlar el veriyorsa ) çok daha eğlenceli...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
-
alemdar2442 adlı üyeden alıntı
Hiç kimse özgür değildir eğer sen 600 cc bir makinenin yaktığı benzin ortalama aynındır ama sen ortalamaya göre kullanıyorsan sen özgür değilsin eğer sen bilgisayarın başında kılavyeyle bu yazıları sisteme aktara biliyosan sen özgür değilsin eğer bir eşya aldığında senden kdv alınıyorsa sen özgür değilsin daha doğrusu kimse özgür değildir özgürlük trafikte rahat seyretmekmi ben belki uçacam,eğer bu dünyada yaşıyorsak biz özgürmüyüz ben ayda yaşayacam belki biz dünyaya gelirken anne babamızı seçdikmi yok o zaman biz özgür değiliz her konuda o yüzden özgürlüğü tanımlarken bir kere daha düşünün derim daha çok yazardımda anlayan anlar zaten
her kelimesine katılıyorum. özgürlük diye bişi yok aslında. "sanı" var sadece...
-
-
ben işe gelip giderken daha iyi anladım özgürlüğü.o trafik arabayla hiç çekilmez.motorla 45 dk süren yol araba ile eminim 2 saati bulur.ben korumadan hiçbir zaman sıkılmadım.çünkü inanıyorumki gerçek bir motosiklet kullanıcısıyım.şu anda kask-mont-eldiven-dizlik ile kullanıyorum ve hala bazı eksiklerim var ve en kısa zamanda tamamlamaya çalışacağım.
bunlardan şikayet ediyosan sen en iyisi bi bisiklet al kendine ona bin
yada sana zorla onları giydirenler yok kafana göre takıl.sonucunada katlanmak şartıyla tabii
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
kimine göre özgürlük kimene göre cesaret kimine göre aptallıktır... bana göre özgürlük....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Motosiklet özgürlük veya değil, ama yaşam tarzıdır, hayatın bir parçasıdır.
-
özgürlük anlayışı iki tekerlemidir bana bunu anlatırmısınız
motosıklet özgürlükse neden karımdan uzaklaşamıyorum her seferınde özgürlüktür diye motora bınıyorum o motor akşam beni eve geri getirıyor haaaaa nerde özgürlük
-
-
Benim için özgürlük valla. kişiye göre değişkendir tabi
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
motor özgürlüktür evet, yalnız ondan önce daha büyük bir özgürlük var;
Yaşamak
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
askon adlı üyeden alıntı
özgürlük anlayışı iki tekerlemidir bana bunu anlatırmısınız
motosıklet özgürlükse neden karımdan uzaklaşamıyorum her seferınde özgürlüktür diye motora bınıyorum o motor akşam beni eve geri getirıyor haaaaa nerde özgürlük
vatandaş haklı.bi gidip bidaha geri gelmeyen motor yapmaları lazım.
-
kışın benim için daha zevkli motosiklet kullanmak
Kymco Kymco Partizani
-
beytbaba adlı üyeden alıntı
kışın benim için daha zevkli motosiklet kullanmak
bende kışları daha fazla zevk alıyorum
-
gursus adlı üyeden alıntı
bende kışları daha fazla zevk alıyorum
nedendir bilinmez ama bende seviyorum
sanırım sadece hava atma amaçlı değilde bunu sevdiği için binen gerçekten hobi edinmiş ve en azından azda olsa bilgili insanların kullandığını düşünüyorum daha çok
hava atma uğruna adımızı karalayan insanlar olmuyor çok fazla
belki sıkıcı belki değil ama şu açıdan bakmak lasım eğer bu bir özgürlük olmasaydı
kullandığım şeyler beni kısıtlıyorsa
bi süre sonra bu mereti kullanamaz olucaktım nedeni başıma bişe gelmesede hasta olucak olmam
özgürlük olarak görmediğim şeyleri çıkartıp özgür kullanmak terimine sokup kullandığımda
bu sefer o özgürlüğü hiç yaşayamayacağım
ne gereği var kaskım olsun bence daha havalı
montum olsun beni daha fit gösteriyor bence
eldivenlerim botlarım olsun çocuklar robokop gibi baksınlar bana bende onlara el sallıyım tatlı bir gülümsemeyle içtenlikle....
ve herşden önemlisi çevreme bu şekide güvenliğin önemini vurgulayarak örnek olabilmek..
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler