SCOOTER KAZASI (Allah korudu)
Reklamlar
-
geçen internet cafe çıkışı: bizim arkadaşın kebabcıda çalışan arkadaşı gelmiş kinetic honda ile. aldık bir iki tur geziyos falan . tam durdum inicem scooterden önümüzde araba var. ben tam inerken adam beni düşüyo sanmış akşam akşam gözgözü görmüyo. adam korkuyla motoru tutuyiim diye gaza bi asılıyo abi ayaktayken. baktık motor gidiyo. ulan dur nabıyosun demeye kalmadan. motorun önü bi kalktı abi. 3 kişi zaptedemiyoz öndeki palio nun camına girdi girecek. adam hala bırakmıyo gazı köklemiş sonuna kadar. bende tuttum arka seleden kaldırdım arka tekeri yerden kestim . anca öyle zaptedebildik. adam hala bırakmıyo gazı. nabıyosun olum diyorum adamın kanı donmuş öle bekliyo eli gazda. neyse kapattım kontağı. bi baktık bisimöbür arkadaşın elinde arkadaki bagaj elinde kalmış. neyse adamla oturduk su mu içirdik falan. gelmiş bana film yapıyo. olm dedim konuşuyosun ama sende varmı ehliyet? bu zaman kadar kaç motor kullandın? adamın dediği laf abi 5 gün oldu başlayalı ilk defa kullanıyom. neyse baktık hasara bişi yok sadece bagaj kırılmış. zaten öncedende kırılmış saç vidasiyla tutturmuşlar. dedim maaşından falan keserlerse gel bul beni halleder yaparız bişeyler. ama var ya eve geldim başıma ağrılar girdi ya. ilk defa oluyo böle bişi. aman abi viteslinin gözünü seviyim ben ya.
racing racing ve racing.............
Reklamlar
-
Race geçmiş olsun dostum.
Kötü bir olay.. Eğitim şart..
İnşallah boyle olaylarla karsılasmazsın.
Vites şart
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
race_ anlattığına bakılırsa senin orda olman belkide büyük olaylara yol açacak bir kazayı erteledin.ne diyelim iyiki vardın
-
bab geçmiş olsun benimde başıma geldiydi bi kere kontağı kapadım bende
-
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
bişi olmaz
-
ula sepede bişi olmaz diyon deli ediyon beni yaaa sana bişi olmasında
-
Belki tehlikeli bir olay ama bundan sonra aynı kaza başına gelmez..gibi. Akıllanmıştır kahramanlar her halde
Tecrübe yaratmıştır hiç değilse..Soğukkanlılık artmıştır..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
valla enteresan bi olay olmuş geçmiş olsun
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
05 Temmuz 2004, 21:54
saolun beyler hepinizden allah razı olsun. aman abi scooter demeyin bana bi ara bws ye ilgim vardı ama kalmadı allah korusun.:-)))
-
05 Temmuz 2004, 22:24
arka tekeri kaldırmak iyi aklına gelmiş bravo vallahi.yeni başlayanlarda sık görülen bir hadise bu.beklenmedik bir şeyle karşılaşınca kilitlenip kalıyor insan acemiyken.o yüzden bol bol dur kalk ve boş bir alanda iyice rahat edene kadar kullanmak gerekir.bu vesile ile yeni başlayanlara duyuralım.
sen yazınca benimde aklıma geldi ayrı başlık açmaya gerek yok.burda yazıvereyim.bir kaç hafta önce adamın biri arabasıyla benim önümden sola dönmeye karar verdi.beni yok sayıyor!çarpacağımı anlayıncada yolun ortasında o şekilde yan vaziyette durdu!resmen yolu kesti.ön fren arka fren derken arka teker kitlendi.tam yan gelirken freni gevşetip arabanın önünden kıvırtmaca hareketini yaptım.ve sağ sağlim kurtuldum.o heyecanla inip adama bi ton bağırıp çağırdım."bende bu trafiğin bir parçasıyım.ehliyetim var, ruhsatım var!" falan dedim.adam "tamam oldu bi kere kusura bakma" falan dedi.eğer diklenseydi büyük ihtimalle yumruk yumruğa girecektik.benim asıl dikkatimi çeken etraftan olayı gören bir yaşlı zat "olur böyle.kalp kırmaya ne gerek var" dedi bana!"amca sen kalp kırmaktan bahsediyorsun, benim kafam kırılıyordu burda.nediyosun sen!" diye bide buna çıkıştım.pişkin pişkin güldü.düşünün milletin motora bakış açısını.
-
05 Temmuz 2004, 22:33
walla ya bakalım ne zaman adam olucak bu millet
-
06 Temmuz 2004, 07:14
gecmis olsun
en buyuk kazanız bu olsun insallah
-
06 Temmuz 2004, 12:28
-
06 Temmuz 2004, 13:23
Bişii olmas bizim bi arkadaş mzle kamyona çarpmıştı arkada oturanın burnu bile kanamadı ama sürücünün göğüsüne dikiz aynası saplandı öldü tabii gerçi kaskta takmıyodu ama bayağı oldu 17 yaşında felandı ama 10 yaşından beri kullanıyodu o mz i 10 sene felan oluyo o aklıma geldi allah rahmet eylesin...
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
-
06 Temmuz 2004, 15:46
Rain birde bişi olmaz diyonya gülüyom sana. Önce bişi olmaz diyon sonra adamın ölümünü anlatıyorsun valla..
-
07 Temmuz 2004, 12:04
Geçmiş olsun arkadaşım. Inşallah bizimde başımıza gelmez böyle şeyler.
Time is bad, Check your back !..
-
07 Temmuz 2004, 21:55
arkadaşlar scooterda kaza yapmayı becerebilen ender insanlardan biri olarak sizinle konuşmak gözel
-
07 Temmuz 2004, 23:35
jawa aynı olay 5 sene önce benimde basıma geldi. o zaman motor yok bisiklet takılıyoruz yokuş aşagı iniyorum ama hızlı değilim. adam park halindeyken bi anda yola cıktı ve aynı şekilde yolun ortasında durdu ve resmen gözümün içine bakıyo! tabi lastikler kitlendi direk girecem arabaya... bari uçmiyim dedim kastım kendimi. bi koydum arabaya kaportayı dağıttım ama benimde kol dağıldı. benim ön teker pedalların arasına girmiş kadro yamuk yumuk... insanın kolu kırılıp bir ay alçıyı tasıyınca aklı basına geliyo artık o yolu kullanmıyorum.
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
-
09 Temmuz 2004, 22:10
ya bide scooter kinetic honda abi çok sakat makina yani yolda giderken sanki hakim olamıyomuşun sanki o sana hakimmiş gibi bi his oluyo insanda. ya çatır çatır honda titan kullanıyorum. makasa giriyorum ama bu scooter la olmuyo ya. viteslinin gözünü seviyim ben..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler