sitemizde yapılann yorumlar vs için merak edenler için böyle bir anket açtım.
daha çok ss kullananların sayısını ölçmek için çünkü racing motor almak isteyen olduğunda bir çok yorum geliyor.
bunlardan kaçı ss kullanıyor acaba?
sitemizde yapılann yorumlar vs için merak edenler için böyle bir anket açtım.
daha çok ss kullananların sayısını ölçmek için çünkü racing motor almak isteyen olduğunda bir çok yorum geliyor.
bunlardan kaçı ss kullanıyor acaba?
ilk yorum benden tahminimde 150 cclik motorlar çok kullanılıyor
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
düşük cc motorların olduğunu düşünüyorum...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
motor bilgisi yarım arkadaşların anket açmaması gerektiği düşüncesindeyim. touring var fakat sport touring yok. yoksa hayabusa motosiklet değil mi? cross yok , naked yok , commuter yok.. chopper var , cruiser yok..
edit: yanlış anlaşılmasın sakın asla ukalalık taslamıyorum. sadece ufak bir araştırma sonucu düzenlense daha iyi bir anket olurdu.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
ya benim asıl amacım racingleri ölçmek diğerlerini yeşiil olsun diye koydum.
racingin yoksa salla birini cros mros hepsini enduroya yaz geç. asıl amacım racingleri ölçmek başlığı öle açsaydım. millet sıkardı. 600 tane 1000lik racing çıkardı.
Çok yerinde ve önemli bir anket olmuş.Ben de çok merak ediyorum site sakinlerinin kaç cc kullandıklarını.Ayrıca anketin maddeleri çok yerinde olmuş.Ancak maxiscooter ve cross da eklenseymiş daha iyi olurmuş.
arkadaşlar onları eklemediğim için özür dilerim. anketi silebilme imkanımız varsa silelim hesaplarken biraz eksik oldu. 10 tane dedim. ama o yüzden yer kalmadı.
tüm motorcular ankete katılsa tabiki scoter olurdu ama işte herkes internete girmiyor.
silme nasıl yapılıyo bilen varsa sölesin. lütfen
Tabi birde cup motor kullanan kişi sayısı oldukça fazla.Bu cup'ları scooter'a dahil etmek gereklimi acaba?Birde kanuninin falan cbf150 tipinde motorları var.Bunlar da mı bu gruba dahil olacak?Aslında modların bu ankete el atıp editleyerek daha kapsamlı hale getirmeleri lazım.
seçenekler editlenmiyo diye biliyorum biliyosan söle değiştiriyim hemen.
kanuninin cbf gibi motorları orda ybr-cbf gibilerine yazcak
cup mup onlar scoter.
ya amaç 1000lik 600 motorcuların sayısı diğerleri önemli değil.
şimdi bi arkadaş çıkıyo 125 den sonra1000lik motor kullanmak istiyorum
millet yazmış yok şöle yok böle profilnden bakıyon hepsi scoter , ybr filn kullanmış
Bence %40'ı Scooter,
%30'u (Ybr,cbf, cub..)
%30'u Racing (600-1300)
En çok kullanılan motorlar 125 cc lik olanlardır...
Noldu yaw kimse oy kullanmamış.Katılımcı sayısı 40.Konuyu hortlatalım biraz.
Kastino50:D istisnayım sitede sanırım:D
500 lük makinalar makian değil mi yani? ayrıca 400 cc enduro ( folcan 400cc, cross makinalar da göz arı edilmiş )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an 125 kullanıyorum. 250 cc'den yukarı çıkacağımı pek sanmıyorum. Çünkü motosiklet benim için aynı zamanda az benzin yakmalı ki mümkün olduğu kadar fazla gezeyim benzini dert etmeden
Opps benim oyum yanlış oldu. 125-250 cc sonundaki racing'e dikkat etmemişim. 1 eksik kabul edin o bölümü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)