slm 100 kh ye 2 kişi binildiğinde orta sehpası yere sürtüyo yardım edin çok fazla ağır değiliz 2 kişi en fazla 80 90 kg hızlı gitmemeis öenmli diilde yere sürtmesi moralimi bozuyo yardım pls.
slm 100 kh ye 2 kişi binildiğinde orta sehpası yere sürtüyo yardım edin çok fazla ağır değiliz 2 kişi en fazla 80 90 kg hızlı gitmemeis öenmli diilde yere sürtmesi moralimi bozuyo yardım pls.
Arkadasım Aynı SOrun BEnim Scooterda Oluyo Motorun Eskiyse amortisorlerini deiştir deilse amortisorler ayarlanabiliyo sanırım az bişi kaldırırsan sorun kalmaz
aynen arkadaşında dediği gibi amortisorlerini değiştir
cup motorun altının yere surtmesı ıcın dısardan gorunur sekılde motorun yere cokmus olması lazım kı arkadasların dedıgı gıbı amortisorlerinde sorun vardır normalde ben 90 kg artı 70 kg hıc bır sorun yasamıyorum.
amasörleri kaldırttım ama gene sorun aynı ne yapmm lazım kafaya yiyeceğim yaw
BEnce yapacagın tek bir sey var yeni bir takım amortisor alıcan en azından kafan rahat olur orjinelini alma bence..
Sadece orta sehpa mı sürtüyor motorun fotosunu koyarsan yardımcı olabiliriz.
arkadaşım senin sorunun açıkca arkadaşlar anlatmış ama sana ben bir tavsiyede bulunayım şasini sen ne olur ne olmaz bir kontrol et tamam amortisörlerde sroun kabul ama buna zemin hazırlayan bazı durumlar var malesef yolda giderken bazen ağırlıkla beraber yaylanma söz konusu oluyor eğer bu yaylanmalrı fark edemeyip devam edersen zamn içinde şaside eğrilme ve kayma baş gösteriyor ve sonuç arkadaşlrımın başına gelen konya afyon yolunda motor ikiye bolunmuş orta şasiden bu yüzden amortisor ve orta şasi gurubunu kontrol ettir sanırım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
teşekkürler. ama daha 1 ay bile olmadı motoru alalı amasörler sıfır daha yanii
Orta sehpa yayını kontrol et, yerinden çıkmışsa orta sehpayı yukarda tutmaz.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
motor sehpada iken 2 kişi bindiyseniz eğilmiş de olabilir ama zor .
yayı ile alakası yok çünkü sehpa kapalıyken bende kaldırmaya çalışıyorum kalkmıyor yay sağlam yanii
sehpa tam kapanmıyor sanırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)