cbf 150 üstüne almak ve kargo masrafı yardım....
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar ben cbf 150 almaya karar verdim Burdur da öğrenciyim ve iki şeyi bilmek istiyorum bu motorun kargo masrafı ne olur ve üstüme alırken ne kadar masraf ederim daha önce bu şekilde bu model motor alan varsa yardımcı olursa çok sevinirim... saygılarımla....
Reklamlar
-
sıfırmı alıcan...üstüne alma derken Burdurda plaka çıkarıcan 160 gayme civarı...alacağın bayi plakalıda gönderebilir...4140+200....kargo için bişey diyemem..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
kargo masrafını söyleyebilirim ama il olarak nerden gelecek mesela
ardahan-burdur mu
denizli-burdur mu
çok fark eder
-
anilxx92 adlı üyeden alıntı
kargo masrafını söyleyebilirim ama il olarak nerden gelecek mesela
ardahan-burdur mu
denizli-burdur mu
çok fark eder
çok farketmiyo ya sordum bugün kargo görevlisine motoru öle direk bize veremzsin dedi ona uygun bi kutu yaptıracaksın sonra kilosuna göre kargomuzun internet sitesinden fiyatını öğrenebilirsin dedi bende kafadan istanbul burdur arası 140 kilo yazdım 146 tl dedi antalya burdur arası yazdım 115 tl dedi yani öle uçuk farklar yok ama kutu yaptırmak falan bir sürü iş ve masraf motor almaktan soğudum ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 AM ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
sıfırmı alıcan...üstüne alma derken Burdurda plaka çıkarıcan 160 gayme civarı...alacağın bayi plakalıda gönderebilir...4140+200....kargo için bişey diyemem..
2.el alıcam notere gidip üstüme almam gerekiyomuş o masrafları soruyorum
-
noterde birkaç farklı fiyat çıkabilir şöyle anlatayım.
motosikleti bulunduğun şehirden alacaksan (ki sen farklı şehirden alıyorsun anlaşılan) 200tl civarı noter ücreti.
farklı bir şehirden alacaksan noterciye plaka değişimi olacak diyorsunuz ve satıcı birine vekalet vermişse fiyat daha da artıyor ve 280-300 tl civarına geliyor.
bununla kalınmıyor 1 ay içinde ruhsat işlemlerini halletmen gerekiyor. ruhsat ve plakayı değiştirdiğin için trafik sigortasını yenilemen gerekiyor ve bunlarda 200 tl civarında bir şey tutuyor.
birde senin kargo masrafın var
-
262 tl noter satışı+330tl ruhsat plaka değişimi ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
speirs adlı üyeden alıntı
noterde birkaç farklı fiyat çıkabilir şöyle anlatayım.
motosikleti bulunduğun şehirden alacaksan (ki sen farklı şehirden alıyorsun anlaşılan) 200tl civarı noter ücreti.
farklı bir şehirden alacaksan noterciye plaka değişimi olacak diyorsunuz ve satıcı birine vekalet vermişse fiyat daha da artıyor ve 280-300 tl civarına geliyor.
bununla kalınmıyor 1 ay içinde ruhsat işlemlerini halletmen gerekiyor. ruhsat ve plakayı değiştirdiğin için trafik sigortasını yenilemen gerekiyor ve bunlarda 200 tl civarında bir şey tutuyor.
birde senin kargo masrafın var
anlattığınız şeyin adı devir teslim mi acaba çünkü arkadaşımda 2.el araba aldı marka model farkedermi bilmiyorum yazıyım yinede(ford fiesta 2007) 600 tl ye halletmiş üstüne alma işini anlattığınıza göre bu durum motordada aynı nasıl olur ya bi motorla bi arabyı üstüne almak aynı şey mi yani şimdi
-
Arkadaşlar bana yardım edermisiniz ben 13yaşındayım ve aşırı derecede
motor hastasıyım babamı ikna edip aldırıcam lütfen bana biraz tavsiye verin
yardımcı olun ayrıca polis beni yakalarsa ne kadar ceza yerim.
-
Noterden 60 tl ye satışını almıştım bu fiyatlar nedir ya?
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
-
DeathaN adlı üyeden alıntı
eski fiyatlar bunlar konu geçen seneden zaten
-
DeathaN adlı üyeden alıntı
aynı il içindeki satışlarda fiyatlar uygun ama il farklı ise fiyat haylice artıyor, eskiden de aynıydı durum il dışı satışlarda fiyat artıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:33 ----------
13 yaşında trafiği birbirine katmayı amaçlayan bir kardeşimiz konuyu gereksiz yere mezarından kaldırmış :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler