Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Tek problem buysa,kesin fişimi....
Ben herkesin kurallara ne kadar uyduğunu görüyorum(uz)...
Anladıklarım anlamadıklarımdan daha garip....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
kızmayın arkadaşlar siz seçtiniz..siz .....kızmaya hakkınız yok...
işte buna dokunma !!!
Onların dokunulmazlığı var bilmiyormusunuz arkadaşlar?
Başbakan,Cumhurbaşkanı,Millet Vekilleri ve tüm ailelerinin kesinlikle dokunulmazlığı var. Çarpışsalarda,düşselerde onlara bir şek dokunmaz
Ağlanacak halimize ancak güleriz.....
UTANSINLAR biz Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan insanlara uyguladıkları ve KENDİLERİNE laik gördükleri hoş / güzel ayrıcalıklardan.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Yanlış isterse Cumhurbaşkanı olsun kask takacak kardeşim bu kadar basit ben ceza yiyorsam oda yemeli insandan üstün bir varlık değil hepsi.Siyasetle falan alakası yok bunun muhalefetten birinin oğlu olsa aynı şeyi yazarım kendini bir halt sananlara benim söylediğim kendimi ne valentino rossi nede schumacher olarak görüyorum Cumhurbaşkanı burnu kanasa bütün heryerde olay olur bi garibanı ortalık yerde öldürseler 3 üncü sayfa manşetinde belki görülür..
motoruma akli dengesi bozuk biri bınmıstı o bıle boyle motordan inmemisti ya ne ağaca mı tırmanıyon
İyide ben ceza kesilmesin demiyorumki,62 ytl onları öldürmez ama bizi sustururmu....
Bunun cevabını mrk ediyorum....
Duyarlılık göstermemiz gereken onca şey varken,biz 62 ytl ceza kesilsin peşine takılalım....
Birileride trilyonları götürsün....
Cumhur başkan'ının oğlu kasksız binmiş...
Olay olay olay,hakkaten olay....
Evet nizami kurallar,ödenmesi gereken cezalar dersimizi bitirdik...
Şimdide kolluk kuvvetlerinin görev ve tanımlamaları dersine geldi,ne çok şey biliyoruz böyle...
Peki niye bu haldeyiz....
Ben ve benim çevremde kimseye böyle bir ayrıcalık gösterilmedi,görmedimde duymadımda.Bende taraf olarak birşeyleri yazmıyorum ama olay abest ayrıcalık yapılıyor ve buna göz yumuluyor olay sadece bu.Cumhurbaşkanın oğlu olsun normal vatandaş olsun Polis alacaksa bile kurallara uymak zorundalar.2 ay önce kuzenim toplamında 1500 lira ceza verdi otoparka bir dünya para bayıldı kurallara uymadığı için zaten motoru 1500 lira ediyor aa haketmişmi evet ehliyeti yok çünkü ona bu ceza kesiliyor ki aldığı maaş ne altındaki motor ne.
Cumhurbaşkanı'nın oğlu ''kasksız'' polis motorunda.ilginc
hocam iyi güzelde sen bana bunu niye okuttun bi özetler misin lütfen üşenmedim okudum ama bi mana çıkaramadım ben
sularseller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
http://www.motosiklet.net/forum/moto...runlulugu.html
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Bi an aklıma polis olduğum geldi... ( empati kuruyorum )
Cumhur başkanının oğlu...
Motoruma binecek....
Kusura bakmayın efendim kask olmadan asla...
Diye cvp verebilirmiydim,yada sen,sen cevap verebilirmisin....
Klavye başında,indiririm motorumdan,koş git kaskını al densiz derim,demekte var tabi...
Komik...
Barış abide geldi,bu muhabbette burda bitti,bir sonraki tartışma konusuna dek esenle beraber kalın efendim...
genelde artçılar kask takmıyolar... ama bazı polislerde arkandakinde kask yok in aşağı diyor...
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
neyse okumuş olduk ziyanı yok
bence herkes haklı arkadaşlar ne o memur kask yok kusura bakmayın alamam diyebilirdi...
nede çocuk motora binmesini inmesini bilmek zorundaydı...
ha yapılan doğru mu yanlış ama deminde dediğim gibi aynı polis sınava geç kalan çocuğuda taşımış olabilirdi o yüzden körler sağarlar birbirini ağarlar bu konu sakız gibi uzar gider
İyi yapmış hakketten memleketin yolları,polislerin motorları helal olsun koçum benim.Takunyalarda pek uymuş ceketle birlikte.Motordan inişi bile asalet misali.Benim babam Cumhurbaşkanı olsa motoru ben sürerdim Poliside artçı yapardım abartmıyorum.Yine az bile yapmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)