amaaaaannnn.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
bu konu hakkındaki yorumlardan mt nin kaliteli bir topluluktan oluştuğuna kanaat getirdim..
özkan
Bu konu uzar gider..
İyi örnek olmuşlar ...
Maşallah herkes motora binmeyi doğduğunda öğrenmiş gibi...
O motosiklete binmek yerine,çağırın bana babamın makam aracını deseydi,bu gündem olmazdı,sizde tepki göstermezdiniz...
Kask muhabbeti yapanlarında,her zaman kask taktıklarına inanmıyorum zaten...
Kask bahanesiyle on numara siyaset yapıyorsunuz bravo...
Hı rahatsız olmadım kendisini bende sevmem ama yapmayın yaaa,adam hayatında ilk defa artçı olmuştur mutlaka,ne bilsin nasıl binildiğini....
Maşallah memleketimin yarısı rossi,diğer yarısıda schumacher....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
acil işim olurda yolda sıkışırsam bende atlıyacagım bi polisin arkasına bakalım kaç yıl yerim
bir de kendinizi onu taşıyan trafik polisinin yerine koyun KARGO DEĞERLİ bir şey olsa harita önünde ismini duymadığın bir köyde eşeğe binersin ancak ( bulursan)
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaşlar hangi trafik polisi acil durum dahil arkasına birini bindirmiştirki.. yolda ölüyor olsanız beni götürün hastahaneye diye yalvarsanız acaba alırmı arkasına soruyorum size.. bu olaydada sırf zevk için ortada ölüm kalım meseleside yok...
Başbakan bekliyo yaa,daha ne aciliyeti olsun,askerlik yapmadınız heralde...
Alper biniyo diye yaygara çıktı,inişine destan yazılır dur karıştırma ortalığı....
haritanın sağ tarafından yer mi seçsin adam gündüz vakti ? ne yapsın
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Siyasetmi yarın işe geç kalırsam motorize polis abilerden rica edeceğim bakalım sonuç ne olacak burada yazarım yazabilirsem Cumhurbaşkanı oğlu olması dışında sade bir vatandaş benim gibi.Buarada düğüne gitmek için şehirlerarası yolu kapatan Cumhurbaşkanımızın oğluydu ama özür dilerim unuttum bir an normal bir olay bence evet bu.
Cumhurbaşkanı,Başbakan,Genel kurmay başkanı ve diğer mülki amirler ve 1. dereceden yakınları her ne sebeple olursa olsun trafiğe çıkarlarsa yollar kapatılır....
Çünkü bu kişilerden birine olası bi suikast düzenlendiğinde ülkenin içine düşeceği durumu tahmin bile edemessin....
Vatandaş olarak edepleri ile makamlarını bırakmasını dua edebilirsin ama herhangi bi şekilde bişey olursa...Allah muhafaza....
Geçmiş cumhurbaşkanının kafasına atılan anayasayla ülkenin nereye gittiğini unutmayalım...
Siyasi damarıma basmayın yahuuu....
durum vahim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)