dün gördüm ki ölüm 1-2 saniye arkamızdaymış.
Reklamlar
-
öncelikle slm arkadaşlar dün azdağa bir tırın altında kalıyorduk sehir içindan ayrıldık ana yola girecez neyse trafik ışıklarına takıldık önümüzde iki araba var ışık yandı onlar geçti ama tabi bizde arkalarından bu arada ışık hala yeşil neyse yolu ortaladık ve karşıya geçtik o sırada bi fren sesi koptu arkamıza baktımda koskoca tırın yanımızdan sıfır geçtihini gördük yani azdaha tatalı köyü boyluyoduk.Neyse arkamızdaki araç durmuştu zaten o durmasa ona kesin çarpardı.tır şöförü dururmu tabi kaza olmadığı için hemen toz.
ama bu bizede bi tecrübe olmuş oldu.size tavsiyem yeşil ışığa sakın aldanmayın.
Reklamlar
-
Çok geçmiş Olsun :( Yine 4 TEker Vakası
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
Geçmiş olsun dostum türkiyede olduğun sürece ışıklara güvenmemek lazım
kujumax adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş Olsun :( Yine 4 TEker Vakası
4 değil en az 12 teker :D
-
ibocan33 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun dostum türkiyede olduğun sürece ışıklara güvenmemek lazım
4 değil en az 12 teker :D
Olsun Yine Araba Bölümüne Giriyo :D
-
Olsun Yine Araba Bölümüne Giriyo :D
motorsiklet dışındakilere giriyor araba bölümüne girmiyor araba bölümünde olsa b ehliyet yeterdi kullanmak için ama yetmiyor daha büyüğünü istiyorlar :D
-
motorsiklet dışındakilere giriyor araba bölümüne girmiyor araba bölümünde olsa b ehliyet yeterdi kullanmak için ama yetmiyor daha büyüğünü istiyorlar :D
Salla Her NEyse Yuvarlak Direksiyonlu Araçlar
-
Salla Her NEyse Yuvarlak Direksiyonlu Araçlar
bak bu oldu işte :D
-
Geçmiş olsun..
Bu arada kavşaktan geçerken yolu ortalamak kaçış mesafesini daraltıyor..Mümkün mertebe dönülecek tarafa yanaşmalı..eğer düz geçiş yapılacaksa da mümkün mertebe durma noktasına kadar yavaşlayarak sağ şeritten geçiş yapılmalı..Tek tarafın riskini minimize ederek diğer tarafa daha fazla dikkat payı verilebiliyor..
-
bak bu oldu işte :D
sonunda Kabul Ettirdim
-
geçiş olsun buna benzer olay banada olmustu ama bana sürten makam aracıydı :D
-
sonunda Kabul Ettirdim
tebrik ederim
-
Valla buyuk gecmis olsun ne diyim...ama sakatlandigimdan beri herkesden su sozu duydum bu soz karsima cok cikti.(En iyi yasayan bilir)
Nasrettin hocayi birgun yerde yatar gormusler esegi karakacan da yaninda hoca camiye gidecek cemaat toplanmaya basladigi sirada hocam naparsin kalk hadi ezan vakti yaklasdi...demisler
hocayi kaldirmaya yeltenmisler hoca bagirmis durun diye...neden demisler.hoca damdan dustum demis.olsun hocam yolda durma soyle kenarda kendine gel demisler.hoca demiski..
bana hemen damdan dusen birini bulun cemaat sasmis buna aman hıocam napicaksin damdan dusen birini sen dustun ya demisler.yok yok demis damdan dusen adamin halini ancak yine damdan dusen bilir demis...
kissadan hisse benimkisi...
hayat pamuk ipligi ne kadar kalin egirirsen egir iplik bi gun kopar
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
-
Aslında ölüm bizim 1-2 saniye arkamızda değil bence, 1-2 saniye önümüzde gidio...
Bizse sürekli onu kovalayıp duruos...
-
tır şöförleri bağımsız trafik canavarıdır.... kaçınmak lazım:....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Geçmiş olsun.Allah korumuş...
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
tır şöförleri bağımsız trafik canavarıdır.... kaçınmak lazım:....
.
benim dayım tır şöförü çok dikkatli ama arada uyuya kalıyomus
-
.
benim dayım tır şöförü çok dikkatli ama arada uyuya kalıyomus
bizim aile hepten şöför :D az hikayelerini dinlemedim komedi oluyor hikayeleri :D
-
bizim aile hepten şöför :D az hikayelerini dinlemedim komedi oluyor hikayeleri :D
Büyük Dayımın Tır MAceraları Süper Bayılıyorum
Küçük Dayım Barda body goord Onunda adam dövmeleri süper
-
arkadaşım geçmiş olsun o yolda kamyon beni arabam ile biçiyordu nerdeyse.bunlar şerefsiz kasaptan beterler yahu...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler