Sonunda resim çekebildim :D
Mekan : Cunda Sahili
Notlar: Uzun süreli kask kullanımı saçlarda yağlanmaya yol açıyor.Bir fotoğrafta görüntü kirliliği oluşturmuş olabilirim :p
Kapışmayı hangimiz alır ?
Sonunda resim çekebildim :D
Mekan : Cunda Sahili
Notlar: Uzun süreli kask kullanımı saçlarda yağlanmaya yol açıyor.Bir fotoğrafta görüntü kirliliği oluşturmuş olabilirim :p
Kapışmayı hangimiz alır ?
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
krdeş motorun çok güzel jantlara serit çekmeni öneririm.ah bmde olsa bi ybr m:(
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
çil çil yanıyor mubarek hayırlı olsun... kaza bela göstermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kardeş gezin güzel ama özeline girmesek olurdu , oda sizde saklı olsa hoş olur
hayırlı olsun tekerin düz bassın güle güle kullan
www.sahildenturkiye.com
hani cuda sahil nerde paso yenge var resimlerde Allah bozmasın yakışmışsınız birbirinize de bu kadar kıskandırmak niye olan var olmuyan var kendi adıma konuşmuyorum.motoru yeni almışsın galiba hayırlı olsun
Motosiklet mucidi
dostum motorunu kazasız belasız kullanırsın umarım nice gezilerinize fakat artçının kaskı yok sanırım ortak mı kullanıyorsunuz:Sbence yengeye de bir kask tedarik etmelisin...ybr nin komforlu bir motor olduğunu dün hissedebildim ybr mi alsaymışım nee:D
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
motor güzel mekan güzel. ayrıca çok yakışmışsınız.
ama kaska bu kadar düşme sonra kask kendini bişey sanacak herkez beni öpüyo diye
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
kısa metrajlı filminide 4 gözle beklioruzzzz....
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
ALLAH MESUT ETSİN
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
motor çok güzel Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Keşke her motorcu senin gibi kask taksa . Zonguldak/Kdz.Ereğlide oturuyorum ve burda kasklı kişi görmek nerdeyse imkansız
Abiler Cunda 8-9 km lik yol
Artçımda etek olduğu için özellikle resimleri çektiğimiz gün binemedi
Ve hepsi arkadaşım ... Yengeylede kısmeste çektiririm 1-2 poz hehe
Hepiniz çok sağolun Allah herkese istediği motoru versin ..
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Allah daha iyilerini nasip etsinde kizcagiza neden sinekli bocekli ve tozlu kaskini opturdun onu anlamadim.cikart kaskini askini oyle ilan et yhani...
Canli Performans:8
Artistik :5
genel ortalama :6bucuk
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
yav yanımda kız arkadaşım olacak ve beni öpmek isteyecek ve bende kaskımı çıkartmayacağım o kaskın denizde olması lazımdı valla..
hayırlı olsun yeni motorun
motor güzel,
yenge güzel, (yanlış anlama )
e kask ı bi çıkaraydında senide göreydik
şaka bir yana hayırlı olsun kazasız belasız
bu arada ayvalık lımısın bende çoğu yaz ordayım sarımsaklı da
hayırlı olsun yazın en guzel eylencesi motorla gezmek tabiki gurup veya iki kişi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)