yeni başlayanlar için motor tavsiyesi !!!!
Reklamlar
-
merhaba arkadaslar
Vitesli motor sürüş tecrübem yok. Bu yüzden 125cc 150 cc lik motor alıp deneyim kazanmak istiyorum..Enduro tarzlar cok hoşuma gidiyo fakat öle dağlık taşlık işim yokk normal yolda kullanacağım o yüzden geriye ybr kalıyor galiba ?? bu konu hakkında önerileriniz yollarsanızz yardımcı olursunuzz!!!
dipnot : aklımda sadece tecrübe kaznamak olduğu için değiştirmeye kalktığım zaman elden kolay cıkarabileceğim motor olması işimi kolaylastırır..
Reklamlar
-
YBR hafifliği, kıvraklığı ve seriliği ile iyi bir vitesliye geçiş tercihi olduğu gibi, ileride satmak istendiğinde de kolaylıkla ve değerinde elden çıkarılacak bir motosiklettir. Geriye kalıyor diye nitelendirdiğiniz YBR iyi karar olacaktır.
-
tvs apache al hem perfomans açısından hem yakıt sağlamlık ve fiyat konusunda iyi bir motordur
-
ybr sana yeterde artar bile her zaman müşterisini bulursun uzun yolda gıkı çıkmaz servis ağı yeterince geniştir yedek parça sorunun olmaz
-
ben çogunu kullandım vitesli al dicem bi kaç günde ögrenirsin vitesi cbf 150 rahat motordur apache hızlıdır 2 sinin dışındakiler pas geç scuter alcaksan çok motor var kaportası ucuz bişi al çünkü her düşmede kırılıyo bence vitesli al motor kullandığını anlarsın
-
Ben mondial zc ile başladım gayette memnunum bunla 2-3 sene geçirdikten sonra satmayı düşünüyorum
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
sakinseytan adlı üyeden alıntı
ben çogunu kullandım vitesli al dicem bi kaç günde ögrenirsin vitesi cbf 150 rahat motordur apache hızlıdır 2 sinin dışındakiler pas geç scuter alcaksan çok motor var kaportası ucuz bişi al çünkü her düşmede kırılıyo
bence vitesli al motor kullandığını anlarsın
ybr neden geçiliyor dostum bence ybrden önce cbf i es geçmelisin cbf in servisi pahallı yağ yakma sorunu oluyor bazılarında jant boyasının döküldüğünü okudum forumda ama ybrde öyle bir sorun yok
-
ybr yeni başlayanlar ıcın iyi olr racıng tipi ıstıyorsan cbr al derım
-
ybr veya apache düşün.Dediklerine uyuyor bu makineler
Şimdiden hayırlısı olsun
-
Rx_115 adlı üyeden alıntı
ybr yeni başlayanlar ıcın iyi olr racıng tipi ıstıyorsan cbr al derım
yok naked ler daha hoş duruo gözümde..
birde apache hakkında hiç bi bilgim yokk..sadece suzuki ile çalıştıklarını biliorum daha önceden.ama şimdi nasıl dır bilmiorum:/
-
-
ibocan33 adlı üyeden alıntı
ybr sana yeterde artar bile her zaman müşterisini bulursun uzun yolda gıkı çıkmaz servis ağı yeterince geniştir yedek parça sorunun olmaz
valla dün 600 km. yaptım bir günde. gıkı çıktı yaklaşık 2 saat motoru dinlendirmek için ayırdım.
gelelim konunun özüne. CBR 125 R. neden mi? su soğutmalı ve 6 vites. daha az yakar ve uzun yolda dinlenmek istemez
(dip not: motorumu çok seviyorum, cbr ile karşılaştırılamaz bir çekişi var)
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
madem enduro dan hoşlanıyorsun hyosung rx125 lere bak
normal yolda da kullanabilirsin
-
MOD uyuyor bence, en az bunun gibi 20 konu açıldı
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
valla dün 600 km. yaptım bir günde. gıkı çıktı
yaklaşık 2 saat motoru dinlendirmek için ayırdım.
gelelim konunun özüne. CBR 125 R. neden mi? su soğutmalı ve 6 vites. daha az yakar ve uzun yolda dinlenmek istemez
(dip not: motorumu çok seviyorum, cbr ile karşılaştırılamaz bir çekişi var)
cbrde olsa motoru dinlendirmen gerekir dostum ybr ile dünya turu yapan adamlar var mutlaka karşılaşmışsındır adamlar dünya turunda en ufak şikayette bulunmuyorlar
-
mustafa_33 adlı üyeden alıntı
mod uyumuyor....bundan önce 20 konu acılmış olabilir demekki tatminkar cewaplar cıkmamısss... ayni isimli son 2 konuya bak ne demek isteiğimi anlarsınnn!!!!!
-
Moderatör
mustafa_33 adlı üyeden alıntı
Dürtme görevini sen mi üstlendin?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
D4rth adlı üyeden alıntı
mod uyumuyor....bundan önce 20 konu acılmış olabilir demekki tatminkar cewaplar cıkmamısss... ayni isimli son 2 konuya bak ne demek isteiğimi anlarsınnn!!!!!
bak kardeşim ..ole hazırcı oluyosunuz sonrada forumda ..aradım da yoktu felan diyosunuz ..
bak şimdi bu link e gir oradaki kardeşimiz ne güzel anlatmış...oku hepsini çözümbulursun..artık bulamazsnda ben bişidiyemem.........
http://www.motosiklet.net/forum/moto...nler-icin.html
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Ybr hala geçerlimi ? Yeni motor alacagım . Ne tacsiye edersiniz ?
-
YBR her zaman geçerli kardeşim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler