yeni başlayanlar için motor tavsiyesi !!!!
Reklamlar
-
honda cb ace 125 ;) satarken bakarsın sıfır fıyata alırken kinden fazlaya satarsın malum euro dolar ve honda faktörü
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yıllar geçmiş değişiklik yok
Allah ömür verirse,bu gidişle on sene sonra yine ybr tavsiyelerini göreceğiniz sanırım.
-
28 Haziran 2017, 14:08
Bende Yeni Başlıyacağım Ama Ucuz Çok Pahalı Olmayan Motor Arıyorum ?
-
28 Haziran 2017, 16:11
Sadettin mot adlı üyeden alıntı
Bende Yeni Başlıyacağım Ama Ucuz Çok Pahalı Olmayan Motor Arıyorum ?
Hero Hunk. Hiç başka modele bakma. Kafanı da başka şeylerle bulandırma. Saat 4 şu anda. Akşam 7 de kapanır bayiler. Git kaparonu yatır. Pazartesi teslim alırsın. HAyırlı uğurlu olsun. Alınca fotoğraflarını paylaşırsın. Haydi görüşürüz.
-
29 Haziran 2017, 14:44
-
29 Haziran 2017, 15:37
D4rth adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar
Vitesli motor sürüş tecrübem yok. Bu yüzden 125cc 150 cc lik motor alıp deneyim kazanmak istiyorum..Enduro tarzlar cok hoşuma gidiyo fakat öle dağlık taşlık işim yokk normal yolda kullanacağım o yüzden geriye ybr kalıyor galiba ?? bu konu hakkında önerileriniz yollarsanızz yardımcı olursunuzz!!!
dipnot : aklımda sadece tecrübe kaznamak olduğu için değiştirmeye kalktığım zaman elden kolay cıkarabileceğim motor olması işimi kolaylastırır..
ybr
cbf
cb125
tvs apache
bajaj pulsar 150/200
bu tip motorlara bakmanı öneririm.
-
29 Haziran 2017, 16:57
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Hero Hunk. Hiç başka modele bakma. Kafanı da başka şeylerle bulandırma. Saat 4 şu anda. Akşam 7 de kapanır bayiler. Git kaparonu yatır. Pazartesi teslim alırsın. HAyırlı uğurlu olsun. Alınca fotoğraflarını paylaşırsın. Haydi görüşürüz.
Siz Hero Hunk'tan memnunsunuz sanırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler