Bulunduğunuz ildeki en tehlikeli yol güzergahları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
istanbul - tehlikesiz bi yolu hatırlamaya çalışıyorum ama aklıma gelmiyor..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
güzergah değil ancak tehlikenin hat safhada oldugu bazı noktaları (istanbul için)arkadaşlar topik açıp belirtmişlerdi. biri boş konu diye kapatıldı. bikaç gün içerisinde boşuboşuna biri aynı noktada hayatını kaybetti diğeri malesef çoktan alt sayfalara gömüldü... umarım bu topikte aynı muammeleye maruz kalmaz....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
izmir anadolu caddesinin çiğli-şemikler arası çok berbat 20 cm ye yakın çukurlar tümseklerle dolu ve ağır yüklü tır ve kamyonlar yüzünden asfalt berbat durumda....bu yol çanakkale yolu diye de geçiyor alternatifi bornova dan çevre yoluna girip çiğliden çıkmak en matıklısı...ben motorla azdaha o çukara giriyordum ani bir manevra ile kurtardım...eğer ki girseydim o çukura olacakları tahmin edemiyorum bile....saygılar...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
İstanbulda tehlikesiz yol yok gibi ama her gün kullanmak zorunda olduğum , iki güzargah ödümü kopartır.Kavacık - polenezköy - riva yolu her zaman rüzgarlıdır ve asfaltta her zaman ince bir toz tabakası vardır. bu yol genelde boş olduğundan sürüclerde hızlı gitmeye meyilldir. kar yağdığında anında yollar donar.4 çekerli veya yol bilgisayarlı araç haricinde o yolda gidebilmek mümkün değildir. yağmurda ise aşırı rüzgardan dolayı yolda kısmi donmalar görünür.geçen sene kışın her hafta 3 kaza oluyordu. yazın ise , günübirlikçilerden dolayı yol tıkanık olduğundan kaza olmuyor.
İkinci korktuğum nokta ise mecidiyeköy emniyetinin önündeki trafik ışıkları. yolda bir şey yok aslında ama kırmızı ışık dinlemeyen ve kendisini yola atan yaya çok.ışığın rengine veya yola bile bakmadan atlıyorlar yola. artık frenemi asılırsınız dengede kalmaya mı çalışırsınız.
-
İzmir, Konak alt geçidi. Özellikle sahilyolundan alsancağa giderken altgeçide girerseniz; deniz seviyesinin altında olduğu için ıslak mazgallar ve sola dönüş, aşırı hızlanan ve sürekli şerit değiştiren araçlar, çıkışında sağda duran ve görünmeyen taksilerle uğraşmak zorunda kalırsınız. Günlük kabusumdur :(
-
Kuşadası ÇEvre YOlu KAvsagı 6 Geçiş Yönü VAr Kim Daha Hızlı Davranırsa Geçiyo Hergün KEsin Bi Çarpısma Oluyo Sağolsun Bizim Minübüscüler ölümüne sürüyolar
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
zonguldak/karadeniz ereğli
ereğli - alaplı yolu arası motorcular için çok tehlikeli çünkü sürekli tırların geçtiği ve işlek olan bi yol
-
izmirde duzgun çukursuz bi yol varmıki
-
izmit gölcük yolu kullar köprüsü ortalama her hafta bir kaza oluyor bir de yol kenarı yeşillendirilmiş yollar ve çiçek yerine yolları sulayan bir belediyecilik anlayışı.
-
İzmir evka-3 tansaş ustu s virajı aman diyim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
Ahmet Can adlı üyeden alıntı
İzmir, Konak alt geçidi. Özellikle sahilyolundan alsancağa giderken altgeçide girerseniz; deniz seviyesinin altında olduğu için ıslak mazgallar ve sola dönüş, aşırı hızlanan ve sürekli şerit değiştiren araçlar, çıkışında sağda duran ve görünmeyen taksilerle uğraşmak zorunda kalırsınız. Günlük kabusumdur :(
bu yolu bende çok kullanıyorum....alt geçidin çıkışı tam bi tehlike zaten...ben herzaman orta şeritte gidiyorum orda...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
KyCd adlı üyeden alıntı
istanbul - tehlikesiz bi yolu hatırlamaya çalışıyorum ama aklıma gelmiyor..
Haziran ayında eşimle beraber İst.-Kemerburgaz'a geldim. Yolda hiç bir sıkıntı yaşamazken özellikle Kemerburgaz ve civarı tenha ve tehlikesiz geldi bana.
Ayrıca bacanağım ve kankalarıyla dört motosikletli Tayakadın-Karaburun'a gidip geldik. Sanırım İstanbul'un en rahat-tehlikesiz yolları oraları.(ŞİMDİLİK)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 PM ----------
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
güzergah değil ancak tehlikenin hat safhada oldugu bazı noktaları (istanbul için)arkadaşlar topik açıp belirtmişlerdi. biri boş konu diye kapatıldı. bikaç gün içerisinde boşuboşuna biri aynı noktada hayatını kaybetti diğeri malesef çoktan alt sayfalara gömüldü... umarım bu topikte aynı muammeleye maruz kalmaz....
Takip edilirse faydalı olacağına inandığım bir topik açtığıma inanıyorum.
Sadece bir il değil Türkiye'mizin her ilindeki arkadaşlar katkıda bulunabilir.
Tabii yönetim gereksiz görüp konuyu kapatırsa diyeceğim bir söz yok...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 PM ----------
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
İstanbulda tehlikesiz yol yok gibi ama her gün kullanmak zorunda olduğum , iki güzargah ödümü kopartır.Kavacık - polenezköy - riva yolu her zaman rüzgarlıdır ve asfaltta her zaman ince bir toz tabakası vardır. bu yol genelde boş olduğundan sürüclerde hızlı gitmeye meyilldir. kar yağdığında anında yollar donar.4 çekerli veya yol bilgisayarlı araç haricinde o yolda gidebilmek mümkün değildir. yağmurda ise aşırı rüzgardan dolayı yolda kısmi donmalar görünür.geçen sene kışın her hafta 3 kaza oluyordu. yazın ise , günübirlikçilerden dolayı yol tıkanık olduğundan kaza olmuyor.
İkinci korktuğum nokta ise mecidiyeköy emniyetinin önündeki trafik ışıkları. yolda bir şey yok aslında ama kırmızı ışık dinlemeyen ve kendisini yola atan yaya çok.ışığın rengine veya yola bile bakmadan atlıyorlar yola. artık frenemi asılırsınız dengede kalmaya mı çalışırsınız.
Üstadım bu aralar yayalardan yana bende çok dertliyim. Daha iki gün önce konunun başında söz ettiğim Sapanca yolunda Acısu mevkiinde bir kadın hiç sağına soluna bakınmadan beni görmeden koşarak karşıdan karşıya geçmek istedi son anda durdum ve kaza olmadı. Niye etrafına bakınmıyorsun diye azarladım suçunu bildiği için başını önüne eğerek çekti gitti. Yakındaki dükkanın sahibi bana geçmiş olsun derken kalbim yerinden fırlayacakmış gibi küt küt atıyordu.
-
Haftaiçi hergün İstanbul / Göztepe'den Kemerburgaz'a işime gidiyorum..Çoğunlukla servisle ama bazende keyif için motosikletimle..
Güzergahım üzerindeki tehlikelere gelince;
4.Levent e gelmeden kemerburgaz sapağına yaklaşım ve çıkış noktalarında araçların ani hareketlerine dikkat edilmeli,
Hasdal-Göktürk yolu çok yeni ve oldukça bakımlı bir yol ancak inanılmaz bir kamyon trafiği var..Dikkat seviyesini maksimuma çıkarmak gerekli,
Birde aklıma gelmişken;
Libadiye caddesi bitiminde çamlıca, 2. köprü, 1.köprü, ümraniye kavşağının olduğu kavşakta yaklaşık 6 tane çıkış var..Oranın acemi sürücüsü olan arabalar çok anihamleler yapıyorlar..pür dikkat!
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
istanbul başlı başına bir tehlike zaten
ben yalnızça bir kaç tane güzergahı yazayım
1 haliç köprü topkapı yönü
galata köprüsü üzeri komple
3. kabataş karaköy sahil yolu
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
istanbulda her yol tehlikeli.... tehlikesiz bir yol istanbulda yok...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Çorlu-Tekirdağ 0-18 km arasında ölenlerin sayısını kimse bilemez.
-
Şuan aklıma gelenlerden iki tanesini paylaşmak istiyorum.
-Şişli Motor meslek lisesinden okmeydanı SSK yönünde ilerlerken benzinliği geçtikten sonra Türkiye hastanesinin hizasındaki otobüs durağının önü. Yol 1.5 şerit genişliğinde yaklaşık ve otobüs durakta durduğunda buna güvenip insanlar sollamaya çalışıyor vs. Sonuç olarak burada 2 kere araba ile 1 kere de motorla ufak temas riski atlattım.
-Unkapanı köprüsünden şişhane yönüne giderken tam karaköy ayrımının olduğu bölge. Burada karaköy sapağına sapmak isteyenler yada son anda vazgeçenler ortalığı karıştırıyor. Köprüdeki sey,r hızı ile ileride tırmanacağın yokuş ve virajlı bölümdeki hız da birbirini tutmadığı için ani frenlemeler olabiliyor.
Aklıma geldikce ekleyeceğim.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
izmit outlet önü.yola aldanmayın çok ama çok dikkaktli olun.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
akarsu41 adlı üyeden alıntı
izmit gölcük yolu kullar köprüsü ortalama her hafta bir kaza oluyor bir de yol kenarı yeşillendirilmiş yollar ve çiçek yerine yolları sulayan bir belediyecilik anlayışı.
evt haklısın. şimdi birde sağ şeridi kazıdılar yol çizgili çizgili oldu düz gitmek bile zor. Bi de virajda bu şekilde.. Dikkat etmek lazım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler