Daha önce verildiyse özür dilerim.. silinsin...
Burada hersey normal sartlar altinda yapiliyor.. Korkunc....
Adamlar tam sapik...
http://www.youtube.com/watch?v=V3iuLzsYMC4
Daha önce verildiyse özür dilerim.. silinsin...
Burada hersey normal sartlar altinda yapiliyor.. Korkunc....
Adamlar tam sapik...
http://www.youtube.com/watch?v=V3iuLzsYMC4
bende neden açılmıyor bu youtube yaaa
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
ne salağı be adamlara helal olsun ayakta alkışlarım ne makasa giriyor be.süper süper süper
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
valla adamlara salak demekten baska bisey gelmio icimden :S resmen rezalet :S
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
bunlar sürmeyi bilmiyor
Daha önce izledim bunların tümünü ama tekrar izlemek güzeldi.
Paylaşım için teşekkürler
SALAK ve daha farklı kelimeleri dile getiren kardeşlerime de ancak şunu sözylemek istiyorum:
O makinalar sizlerin altında olsaydı bu günleri göremezdiniz eminim
Sözlerinizde samimiyetten ziyade eksiklik algılıyorum....
Dürüst olmak gerek arkadaşlar, hangimizde olursa olsun, o makinalar ile sınırları zorlardık
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Ben özer e katiliyorum...
Yaptiklari dogru yanlis tartisilir... Üzerine cikilir cikilmaz. Ama bukadar cesareti gösteripte acik yollarda deyenen kisilerin önünde sapkami cikaririm..(Baskalarina zarar vermedikleri sürece)
Keske bende bunlari yapabilsem... Daha cok firin ekmek yemem gerek sanirim.
bunlar aşmış abi
ama düşüşler fenaydı yaralar da öyle
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
biraz daha uzun sürseydi motosikletten soğuycaktım vallaha
bu tip motorlar zaten yolda düzgün ve yavaş gitsin diye yapmamışlar.sesi duyunca adrenalin artıyor sonuç.. bir de şuna bakın bunlarda bir degişiği http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-oynuyor.html
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bunu bilmemkackere izledim..
Agzim acik izliyorum bu videoyu...
Tek kelimeyle harika.. Cocuklar süper abi..
Ve canim SIKILDIMI bu cocuklara bakarim herzaman...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:42 AM ----------
Ben bunlari seyrettikce motora daha cok baglaniyorum...
Ben bunlarla aynı şehirde yaşamak istemezdim,
Tamam severim ama bunlarınki sadistlik derecesine varmış hatta yer yer mazoistlik
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
tekrar tekrar izledim bi hoş oldum yaa.gerçkten helal olsun bu adamlar motor sürmyi gerçekten biliyor.elemanlar profesyonel.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Gerizekalılar .
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bence motosiklete seni bağlayan şeyler böyle şeyler olmamalı yani motosiklet sana bunu ifade etmemeli motosiklet rüzgardır his tir herşeydir hayattır bunlar gibi leri olduğu sürece bizim trafikte hiç şansımız kalmıyor yani bunlar bizim adımızı kötülüyor sora motosiklet tehlikeli motosiklet süren adam serseridir deniliyor bence motosiklet bu değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)