Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cup 100 cc İçin Olumlu Olumsuz Yorumlarınız

REKLAM ALANI
    oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar cup100 için + ve - yorumlarınızı alabilirmiyim? her model cup hemen hemen aynımıdır mesela bakın , şöyle bi örnek veriyim.

http://www.celikmotorsiklet.com/ya100-7.htm
    neden bu kadar ucuz bu marka?

yakıt sarfiyatı nasıl
    parçaları ucuzmu
    sorun çıkarırmı ?
    zaman zaman 2 3 saatlik yola çıkıcam beni yarı yolda bırakır mı? ısındığında şişermi motor rampalarda falan?
    tavsiye edilir bi motor mu? Ve bulunduğum yer rampa haliyle rodajın sağlıklı olması için rampa biraz sakat . Önerileriniz nedir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Keşke biraz araştırma yapsaydın forumda cub motosikletler hakkında.Hergün birsürü topic açılıyor.
    yakıt sarfiyatı nasıl?= çok fazla yakmaz.7-8 krş civarında yakıtı vardır.
    parçaları ucuzmu? Parçaları ucuzdur.
    sorun çıkarırmı ? Adam gibi binersen sorun çıkarmaz ama apachelik yaparsan bilmem.2. viteste 80 yaptırmaya kalkarsan 2 haftada alırsın motoru şanzumanı eline.2 günde 209 km yol gittik motorda şişme gibi şeyler yoktu ama rüzgar seni savuracak.Bunları göze al öle çık.Rodaj konusunda çok dik rampalar olduğunu sanmıyorum.Çok sıkıştırmazsan bir sorun teşkil etmez.
    İyi forumlar.(Lütfen birdahakine biraz daha araştırma yapınız.)

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    fiyat normal 100 ukh lerde 100 lira fazla.fiyatları ucuz,silindiri 40 tl uzun yolda pek şısıkıstıtmamak sartıtla seni istediğin yere götütrür yakıtı arkadasın dediği gibi 70 80 krs arası
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

sağolun arkadaşlar son yorum yapan arkadaşım 100ukh dedi bunun farklı bi modelini daha görmüstüm 100 ukm gibi bişey yazıyodu aklımda değil farkı nedir?

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    arkadaşım 100 ukh al tavsiye ederim
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolun arkadaşlar son yorum yapan arkadaşım 100ukh dedi bunun farklı bi modelini daha görmüstüm 100 ukm gibi bişey yazıyodu aklımda değil farkı nedir?
    100 ukh yarı otomatik 100 ukm tam otomatik sen mondial 100 ukh al bence rahat edersiin yakıt v.s ayrıca çelik jant 60-70 lira fark var gösterdiğin çelikle arasında sıkıştırmassan her yola gidersin ben 551 km yol gidip geldim cupla hemde 30 liralık benzinle ahanda bu linkten inceleyebilirsin http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-salihli.html

önerileriniz için çok teşekkür ederim. egelim 43 ya abi verdiğin konuyu inceledim çok güzel resimler çok güzel Allah kazadan saklasın. Abi ben çelik motor marka cup almak istiyorum önerilen onlar fiyat olarak fark var ama ! Kalite olarak fark var mı bilmiyorum? Sen ne dersin?

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    bunu bile beğendiysen 100 ukh senin için biçilmiş kaftan olur.

:D ya bunların hepsi aynımıdır yani bisan cup ramzey cup çelikmotor cup ? farklar varmıdır fiyatlarda fark var çünkü en düşük fiyat çelikmotorda 1570 gibi bişey

Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D ya bunların hepsi aynımıdır yani bisan cup ramzey cup çelikmotor cup ? farklar varmıdır fiyatlarda fark var çünkü en düşük fiyat çelikmotorda 1570 gibi bişey
    bu motorların kalitesi,özellikleri,fiyatları neredeyse aynı.yedek parçası ve servis ağı bol olanı al.mondial alırsan parçada sıkıntı çekmezsin

doğru söylüyosun ve parçaları çok ucuz ;) gerçektende öyle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler