Cup 100 cc İçin Olumlu Olumsuz Yorumlarınız
Reklamlar
-
Arkadaşlar cup100 için + ve - yorumlarınızı alabilirmiyim? her model cup hemen hemen aynımıdır mesela bakın , şöyle bi örnek veriyim.
http://www.celikmotorsiklet.com/ya100-7.htm
neden bu kadar ucuz bu marka?
yakıt sarfiyatı nasıl
parçaları ucuzmu
sorun çıkarırmı ?
zaman zaman 2 3 saatlik yola çıkıcam beni yarı yolda bırakır mı? ısındığında şişermi motor rampalarda falan?
tavsiye edilir bi motor mu? Ve bulunduğum yer rampa haliyle rodajın sağlıklı olması için rampa biraz sakat . Önerileriniz nedir?
Reklamlar
-
Keşke biraz araştırma yapsaydın forumda cub motosikletler hakkında.Hergün birsürü topic açılıyor.
yakıt sarfiyatı nasıl?= çok fazla yakmaz.7-8 krş civarında yakıtı vardır.
parçaları ucuzmu? Parçaları ucuzdur.
sorun çıkarırmı ? Adam gibi binersen sorun çıkarmaz ama apachelik yaparsan bilmem.2. viteste 80 yaptırmaya kalkarsan 2 haftada alırsın motoru şanzumanı eline.2 günde 209 km yol gittik motorda şişme gibi şeyler yoktu ama rüzgar seni savuracak.Bunları göze al öle çık.Rodaj konusunda çok dik rampalar olduğunu sanmıyorum.Çok sıkıştırmazsan bir sorun teşkil etmez.
İyi forumlar.(Lütfen birdahakine biraz daha araştırma yapınız.)
-
fiyat normal 100 ukh lerde 100 lira fazla.fiyatları ucuz,silindiri 40 tl uzun yolda pek şısıkıstıtmamak sartıtla seni istediğin yere götütrür yakıtı arkadasın dediği gibi 70 80 krs arası
-
sağolun arkadaşlar son yorum yapan arkadaşım 100ukh dedi bunun farklı bi modelini daha görmüstüm 100 ukm gibi bişey yazıyodu aklımda değil farkı nedir?
-
arkadaşım 100 ukh al tavsiye ederim
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
-
önerileriniz için çok teşekkür ederim. egelim 43 ya abi verdiğin konuyu inceledim çok güzel resimler çok güzel Allah kazadan saklasın. Abi ben çelik motor marka cup almak istiyorum önerilen onlar fiyat olarak fark var ama ! Kalite olarak fark var mı bilmiyorum? Sen ne dersin?
-
bunu bile beğendiysen 100 ukh senin için biçilmiş kaftan olur.
-
:D ya bunların hepsi aynımıdır yani bisan cup ramzey cup çelikmotor cup ? farklar varmıdır fiyatlarda fark var çünkü en düşük fiyat çelikmotorda 1570 gibi bişey
-
oguzhan6161 adlı üyeden alıntı
:D ya bunların hepsi aynımıdır yani bisan cup ramzey cup çelikmotor cup ? farklar varmıdır fiyatlarda fark var çünkü en düşük fiyat çelikmotorda 1570 gibi bişey
bu motorların kalitesi,özellikleri,fiyatları neredeyse aynı.yedek parçası ve servis ağı bol olanı al.mondial alırsan parçada sıkıntı çekmezsin
-
doğru söylüyosun ve parçaları çok ucuz ;) gerçektende öyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler