şehir içinde
şehir içinde
sahilde 60-70 giderim, minibüs yolunda 60 ı geçmem, e-5 te istemesemde uyuyorum çünkü motorum 100 den fazla gitmiyor
Yol müsaitse sınırları zorlarım...
Şehir içi ister istemez 70-80-90
Şehiriçinde 50, Altınyol ve Sahil Bulvarı'nda 70.
Şehirdışında en fazla 80 (Tabii yalnız giderken, grup sürüşlerinde, gruba uyuyorum)
kullandığım motorun limitlerini zorlarım..... ama güzenli olarak...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben şehir içi 50 bağzen 70 bağzen 90 ama karar verdim 50 yi geçmemeye gayret edecem bu arada musti ayın 9 una kadar banlanmış
şehir içi uyarım şehir dışına çıkmak daha nasip olmadı ehliyet çıktıktan sonra inşAllah
www.sahildenturkiye.com
hız limitinin şehir içi 30 şehirlerasrası 70
olduğunu biliyormuydunuz...
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
ama kimse uymuyo tabi... uyulacak gibide değil şehiriçi 30 yürür gibi
ama radara girdinmi af yok
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
"Bağzen değil bazen."
Genellikle uymaya çalışırım...
uyan arkadaşları kutlarım bende uymaya gayret edicem
arkadaşlar atmayalım. şehir için hız limiti 50
30 olursa ölüm olur arkadan gömerlerrrr. bindirirlerr. beyninizi ezerler. sizi asfata yapıştırırlar.
yola göre hız yapmak lazım 3 şeritli geniş yollarda basıcan arabalarla iç içe gitmemek için.
şehir içinde de öndeki araç ne kadar gidiyosa o kadar.
şehir dışında basabildiğiniz kadar basmak lazım. 70le giderseniz ölürsünüzz. kamyonların arkasında gitmek tehlikeli e orta şeride geçersenizde 70 le giderken arkadan gelen 160 gelen bmwler mersedesler spor arabalar gömeerrr. ben basa bildiğim kadar bastım. yoksa ölüm.
kamyoncular varya bu kadar olmaz insanlıktan çıkmışlar. adamlar normal giderken yawaş sollamaya kalkınca onlarda gaza basıyo. katil resmen adamlar. ben bu yüzden 125lik motorla şehir dışı tehlikeli diyorum hız limiti ne olursa olsun 150 yapan bi motor olcak. öle bascan köklicen
eminim daha yeni sınava girdim yahu biliyorum hatta az önce emin olmak için farklı 2 kitap var onlarada baktım öyle yani
Love mods hate racism
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)