250 Cc Racing Bekleyenler, Müjde!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel motor tip olarak fiyatta fena değil satılıyor mu daha satılıcak mı
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
sanırım satılıyor.. globalmotor'un sitesinde var..
-
güzelmiş, 600cc'ye geçişte iyi bir atlama basamağı olur. hele önce sürmesini öğrenelim de
May the Force be with McLaren Mercedes
-
far hoşuma gitmedi ama gerisi çok güzel,çift silindir,4v güzel bir makina
-
güzel ve yakışıklı bi motor.ama bende 8 milyar olsa iyi kötü ikinci el bi racing alırdım.daha yüksek cc li motor düşünmeyenler için çok ideal bi motor.neyse bi kullanmaya başlayalımda belki ilerde bunuda alırız
-
Bence çok güzel bir motor.Racinge geçmeden önce pişmek ve tecrübe isteyenler bunla başlayabilir.ER-5 alacagınıza bunu alın derim.Bu markanın GT 650 naked modeli çok hoşuma gidiyor.
-
-
watercolours sen hiç uyumuyormusun yawwwwww...cinmisin yoksa.Ankara cini..
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
-
13 Aralık 2005, 10:16
he ya ankara cini geceleri birinin buraya göz kulak olması lazım, sonra motorlarımızı, avatarlarımızı çalarlar
yakında haberlere de çıkarım herhalde: "watercolours uyuyor mu, uyumuyor mu? evet, annesine sorduk..."
-
13 Aralık 2005, 11:14
Güzel motor. Adı kulağa biraz "Çin" geliyor ama Hyosung'un yurtdışında iyi bir ismi var. "Spor bir motor istiyorum ancak 600 cc bana fazla" diyenler için iyi bir seçim olabilir. Ancak 4 vites olması şaşırttı beni doğrusu. Bir de fiyat biraz yüksek gibi. Bunun yerine 2. el temiz bir 600 cc'yi tercih edilebilir.
Benim de dört gözle bekledigim bir motora benziyor; Kawasaki ZZR 250 (Ninja 250). Ama Kawasaki bunu Türkiye'ye getirmeyecek gibi görünüyor. İnsallah seneye yurtdışından alacağım. Resmi aşağıda. Nasıl güzel di mi?
Because you are mine. I walk the line..
-
13 Aralık 2005, 12:46
Egsoz ve arka çatal(şasi) pek hoşuma gitmedi ama o kadarda olur, racing isteyenlere iyi bir başlangıç gibi.
Luckdove 4 vites değil 5 vites, 1aşşağı dört yukarı demişler.
-
13 Aralık 2005, 13:37
evet motosiklet 5 vites..
Duncan, aynı motora sahip naked modeli de satmaya başlamışlar onun fiyatıysa 7 bin 550 YTL..
-
13 Aralık 2005, 14:27
Şuanda zealsun un çıkardığı bir motor var. Gs 200 zealsun. Bu 250 kawasaki gelmese bile yeni başlayanlara birebir. Motor cbr125 in iki misli büyüklüğünde ve muhteşem bir görünümü var. Fiyatıda 3 600 ytl dir. Meraklısına tabiki...
-
13 Aralık 2005, 14:50
Metal Monster, Bu Zealsun'un web sitesi var mi acaba? bahsettigin motorun resimlerini nasil gorebiliriz?
Because you are mine. I walk the line..
-
13 Aralık 2005, 14:57
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
18 Aralık 2005, 01:35
yok mu beyler başka yorum, herkes 250 cc'lik racing diye yırtınıyodu işte size 250 cc racing?
-
24 Aralık 2005, 02:40
yok mu acaba bu motordan satın alan birisi? yorum yapsa da okusak..
-
24 Aralık 2005, 02:53
-
24 Aralık 2005, 02:56
5x, verdiğin sitede racing namına bişey yok. cross'a benzeyen bişeler var ama racing değil. arkadaşın dediği model gs 200, öyle bir model de yok sitede.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler