250 Cc Racing Bekleyenler, Müjde!!
Reklamlar
-
27 Aralık 2005, 11:20
o zaman alan yok sanırım
bu arada nerde bu istanbul moto??gidip görmek isterim şu motoru..
Reklamlar
-
27 Aralık 2005, 11:30
İstanbul motorun yeri Kızıltoprakta tel numarası 0216 330 82 53 aradığınızda yardımcı oluyorlar.
-
27 Aralık 2005, 23:18
-
28 Aralık 2005, 00:25
nasıl yani 2. el mi diyosun? bu motoru almayı düşünen birisinin sanırım R1 için yeterli tecrübeye sahip olması zor.. özellikle yeni başlayanların satın almayı düşüneceği bir motosiklet Hyosung GT 250R. bu düşüncedeki arkadaşlara R1 tavsiye etmek biraz yanlış olmaz mı?
-
28 Aralık 2005, 00:26
Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar zealsunun sport modeli ile ilgili başlık var ahada burda
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=5753
bu arada race diye bir sınıf yok tüm markalarda sport diye geçer....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
28 Aralık 2005, 00:54
haklısın BBRR, "racing" yanlış, aslında "super sport" veya "sport" dememiz lazım ama alışkanlık işte.. nasıl "cruiser" modellere "chopper" diyosak..
-
28 Aralık 2005, 01:34
bbrr abi o zealsunu gördüm bi şhow romda
fena değildi(tabi dükkan kapalıydı,camdan gördüm)fiyatını öğrenince dahabi hoş oldum valla
bencede alternatif sayılacak bi makine,max 4 milyar fiyata 200cc sport makine fena sayılmaz.tipi eski spor modellere benziyo ama yakından görünce çokta fena değil.
-
28 Aralık 2005, 01:58
Süper Moderatör (BBRR)
cruiser chopper ayrımı aynı değil aslında daha doğrusu yamaha, honda, suziki, kawasaki, BMW gibi bir çok farklı sınıfta motor üreten firmalar bile bu konuda tam bir ortak noktada buluşamıyor..... kimi chopper demiş kimi cruiser demiş kimi classik diye geçmiş modeli ama sport hepsinde sport aslında racing yakıştırması da dilde yer etmiş ama benim bunu yazmamın nedeni racing yanlış demek için değildi bir arkadaş race ayrı sport ayrı yazmış o yüzden yazdım
her ikiside aynı tip motor için kullanılıyo yoksa bu konuda bilirkişi değilim
bbrr abi o zealsunu gördüm bi şhow romda
fena değildi(tabi dükkan kapalıydı,camdan gördüm)fiyatını öğrenince dahabi hoş oldum valla
bencede alternatif sayılacak bi makine,max 4 milyar fiyata 200cc sport makine fena sayılmaz.tipi eski spor modellere benziyo ama yakından görünce çokta fena değil.
valla 250 cc bir modelde hyosung getirmiş kalite olarak tartışılacak bir alet değilk hyosung cidden kalite bir motor ama yedek parça işte bakalım global almış ve işe soyunmuş durumda şu an işallah ilk heves değildir arkası gelir... şimdi 3700 e alacağın motor dan ne beklemek lazımsa alacak olan onu beklemeli fazlası olursa süpriz olsun ama kesinlikle cbr la mukayese etmeyelimcbr cidden çok ufak bir motor bu baya bir cüsseli (zealsunun sportmodeli ve hyosung)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
arkadaslar motorlardan bahsederken nerden buldugunuzu ve lınklerı eklersenız sevınırım yanı hangı sıteden
-
arkadaşlar az önce glabolmotorun sitesine girdim.Hyosung GT 250R 7.850 ytl ye düşmüş butün motorların fiyatlarını düşürmüşler bilginize
-
hysoung GT 250 R
iyi güze lkardeşim de bu hysoung 250 ler şişiyo öyle hız yapmaya falan gelmiyor 90 la falan gidersen iyi ama 140 falan uzun süre gidemezsin 15 dk sonra dinlendirmen lazım motor 160- 165 falan yapıyor ama kaç dakika kaç sangiye ondan sonra cufffffffffffffffff çek kenrara dinlensin bu hata düzeltilmeli bence hele şehir içinde daha ço khararet problemi var kullanın görün bana hak verirsiniz
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
abi ama radyatör gibi bi şey varda su soğutmalı değil yağ soğutmalı bu motorlar
-
xxxxx adlı üyeden alıntı
abi ama radyatör gibi bi şey varda su soğutmalı değil yağ soğutmalı bu motorlar
Ne farkeder?.... Elin japonu mühendisi hesaplarını yapmışlardır....
Ve şimdiye kadar hiç duymadım şişen hyo....... Varmı duyan?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
aynen bende öyle sandım bıktık canım bu toppik hortlatma olayından
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler