Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Nasıl bir atv almalıyım

Motovento
    REKLAM ALANI

Sadece yazları 30-40 gün yazlıkta kullanmak için bir atv almayı düşünüyorum k yarı yarıya arazi kullanıcagım yer kanuni atv 150 yi düşünüyorum diger markalarada baktım ama 5000 tl den aşagı yok çin malı markalardan en mantıklısı kanuni geldi ne dersiniz bu atv yi mi almalıyım yoksa önericeginiz(Fiyat/performans) daha iyi atvler var mı? Bu arada kanuni 3800 tl bu da pahalı gibi geldi kanunin 70cc modeli var 2300 tl fazla mı küçük kalır bana boyum 185 kilom 90 :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 151 rs
    atv den pek anlamam ama sunu söyleye bilirim en az 250 cc al ki ise yarasın sıfır deilde ikinci el bise al yani ama en az 250 lik olsun diyorum..

Alıntı storm150_mmk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atv den pek anlamam ama sunu söyleye bilirim en az 250 cc al ki ise yarasın sıfır deilde ikinci el bise al yani ama en az 250 lik olsun diyorum..
    aynen katılıyorum..

Yalnız atv fiyatları motosiklet fiyatlarının nerdeytse iki katı cc olarak o zaman ikinci ellere bakmam gerekicek çünkü 4000tl den fazla veremem

Motosikleti
    yok
    Life is what happens when you are busy making plans

selamlar

Ben Aeon diye bir marka kullanıyorum köyümde.Gayette memnunum 180 CC lik overland 180 modeli.

Sahinindende 4 bin TL ye ikinci elini rahatlıkla bulabilrsiniz.

Hem arazide hem asfaltta kullanıyorum...

Motosikleti
    Tgb 425 Atv
    Eğer motordan anlıyosan ve uğraşmak istiyosan kanuni al derim. Yok ben uğraşamam kanuni gibi sorun çıkarmasın diyorsan 2.el aeon,mxu ve varsa tgb 250 bakabilirsin.

2,3sene yazlıkta arazide kullandım kanuniyi baya bi sorun çıkardı ama yinede ayaktaydı ilk motorumdur kendisi..

Benimde ilk atv olucak yılda 1 ay kulanıcagım için kaliteli markalarla ilgilenmedim zaten fiyatlarda çok yüksek motordan pek anlamam ama kanuni şu anda en agır basan seçenek sıfırda, ikinci el atv nasıl olur bilmiyorum yani atvlerde ikinci el alımdan ne kadar karlı çıkarım bilmiyorum elimde kalmasında sonra bu arada 70cc kanuni hakkında ne dersiniz çok mu büyük kalırım üstünde sele yüksekligi 54 cm

pentaone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YeBeRe 125
    ben de pek anlamam ama kuma gireceksen şaftlı olanları var imiş onlardan al - zincirli olanlarda kumda sorun çıkar diyorlardı ;)
    ...freedom forever...

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Diğer arkadaşlar da bahsetmiş.Bence de 2.el kaliteli bir atv alın o paraya.Sıfır kanuni almaktansa 2.el bir kymco,aeon vs. alabilirsiniz o paralara(anlamıyorsanız bir anlayan bulup bakabilirsiniz,servise gösterebilirsiniz vs. vs.).Siz her ne kadar yılda bir ay bineceğim deseniz de o motoru yıllarca kullanmak isteyeceksiniz,kalitesiz bir atv aldığınızda o bir aylık biniş bile eziyete dönüşebilir.Kaldı ki bir motosiklet ya da atvnin yıllara meydan okuyabilmesi için az çalışmaktan öte kaliteli bir motor olması lazım.Atv,cross motor gibi araçlar zor arazi şartlarında kullanılması amacıyla üretilmiştir,sizde illa ki dağa tepeye çıkmak isteyeceksiniz,çin malı bir atv ile her gelen seste acaba şurasına birşey mi oldu diyip alacağınız zevk oranını düşüreceğinizi de unutmayın.
    Tabi ki karar size kalmış.

Ahmet Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Dink 150
    Çin malı ve ATV ??? birbiriyle o kadar uyuşmuyorki; yolda problem çıkartan bir araç arazide ne yapar iyi düşünmek lazım. Çin mallarındaki en büyük sorun kullanılan metal aksamlardaki alaşım problemleri. O kullanacağın bir ay sana nerden aldım dedirtebilir. ikinci el kymco bulabilirsin. kolay gele
    Grand Dink 150cc

Kymco nerenin malı ve 1. sınıf markalara göre kalitesi nasıl yani honda yamaha 10 deseniz kymco kaç veririsiniz

Ahmet Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Dink 150
    Taiwan malıdır. Ancak konuyu bilenler onaylayacaktır; Çin işleriyle yakından uzaktan alakası yok. Malzeme olarak kesinlikle honda ve yamahadan geri kalmaz. Bazı modellerinde artı konular bile vardır. Özellikle scooter ve atv konusunda eşsiz bir firma olduğunu göreceksin.
    Grand Dink 150cc

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    benden kymco tek gecer yılda bır ay da kullansan kanunı tavsıye etmem bır kere kullandım aman ALLAHIM

Kanunide ne gibi sıkıntılar yaşadın?

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Sitede pek ATV kullanan yok gibi.

Ben de bıraz araştırmaya başladım. KYMCO bildigim marka. Sonra ARTICAL, dıye bır marka var. SYM motosıkletten sonra atv lerınıde getirmiş. Şaflı olan model de var.
    Arkadaşların dediği gibi AEON u da duyuyorum. Ancak Polarıs ve bombardını diye bır marka daha var. Tabı hangısının servisi ve parcası cabuk bulunuyorsa en ıyı motor odur dıye düşünüyorum. Birde TGB diye bir marka daha var.

Servisi ve parcası sıkıntı yaratacaksa o zaman istiyorsa altın kaplama olsun.

250 cc nın uzerınde oldugunda cc den dolayı vergı dilimi yukselıyor ve vergısı artıyor.
    Hemde senelık motor vergısıde artıyor.

Aslında benım aklımda kymco ve sym diye bir sıralama var. Ama dediğim gibi servis konusunu pek bilmedıgımden.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler