cbr 125 repsol 180 yapmış hatta 190 ı zorlamış
Reklamlar
-
arkadaşlar mahalleden bi arkadaşa motorumu vermiştim o da ikitelliye giderken e-5 te 180 bastığını hatta 190 ı zorladığını iddia etti ben inanmadım tabi nasıl yaptın dedim,,bana motoru kaldırırken 2.viteste kaldırdığını 50 km hıza geldiğinde seri bi şekilde 3,4,5.vitese attığını ve gazı köklediğini sonra motorun kendini toparlayıp 180 km yaptığını söyledi,,,valla ben benim motorla en fazla 140 gördüm aynısını bende yapıcam bakalım 180 grecekmi görürse videoya çekicem ayrıca motorumu sattım artık 15 gün sonra makinasız kalacam yeni sezona bakacaz artık
Reklamlar
-
yıne basladık cıbır kac yapar muhabettıne sonumuz hayrolsun
-
Moderatör
Bu arkadaşın yarın gelip seni cami avlusunda bulmuşlar demez umarım..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
by_dengesiz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar mahalleden bi arkadaşa motorumu vermiştim o da ikitelliye giderken e-5 te 180 bastığını hatta 190 ı zorladığını iddia etti ben inanmadım tabi nasıl yaptın dedim,,bana motoru kaldırırken 2.viteste kaldırdığını 50 km hıza geldiğinde seri bi şekilde 3,4,5.vitese attığını ve gazı köklediğini sonra motorun kendini toparlayıp 180 km yaptığını söyledi,,,valla ben benim motorla en fazla 140 gördüm aynısını bende yapıcam bakalım 180 grecekmi görürse videoya çekicem ayrıca motorumu sattım artık 15 gün sonra makinasız kalacam yeni sezona bakacaz artık
Hmm..evet..
şemsiye açılmış demek..
-
Sizce birşey değişecekmi? Aynı dişli,aynı ateşleme aynı egsoz.Bence motoru daha fazla yoracaksın.
-
Geçenlerdede mondial racing suzuki hayabusayı geçmişti.Şaşırmamak lazım neden olmasın (hade len ordan diyen adam smiylisi)
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
sen o arkadaşına motoru vermeye devam et.zorlaya zorlaya kapestesini artırıp belki motoru 600R yaparD:
-
bir yerlerimle gülüyorum sadece
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
sen o motorla başka motorun rüzgarına girsende o motor o kadarııı ömrü hayatında göremez..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
Cbr 125 repsol diye de yapmış olabilir! Başka renk olsa yapamazdı
Bıkmadınız usanmadınız yahu hayret
-
Atış başlamış gene..Ama bu sefer dolu yağıyor...Pazarcı şemsiyesi gerek...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Motoru 2.vitesle kaldırmanın yapılacak hıza ne gibi etkisi olabilir? Var mı böyle bir şey? Sen denerken 3. viteste kaldır, kesin ibreyi sona dayarsın.
-
bu by dengesizin açtıgı bir tane dengeli konu görmedimki zaten niki üstünde olan tek şahıs forumdaki ama egleniyoz muhabbet gırgır şamata oluyo işte :D
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
Km telinde temazsızlık vardır 120 kglik motor 180 gördümü nolurmuş o arkadaşına sor bakıyım bi.
-
by_dengesiz adlı üyeden alıntı
oo senin cbr ölü o zaman bn ybrle 285 bastım geçende polisler helikopterle zor durdurdular ya abicim 125 cc motorun 180 yapabildiği nerde görülmüş ya ha en iyi motor modifiyesini yaparsın motorda değişmeyen parça kalmaz o zaman yaparsın ama orjinal haliyle yapamazsın
-
esra ceyhan'ın programa katılsın bence o cıbır ve sahibi,uçtum şahitlerim var Allaaaaaaahhhhhhhhh hesabı
-
-
Mt adının değiştirilmesini öneriyorum.
Avcılık ve atıcılık kulubü olmalı bence.
avcılardan bile daha iyi atıyoruz
-
tomass adlı üyeden alıntı
Mt adının değiştirilmesini öneriyorum.
Avcılık ve arıcılık kulubü olmalı bence.
avcılardan bile daha iyi atıyoruz
arada geliyor iyi atıcılar türkiyedeki en iyi atıcılar galiba :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler