Ya arkadaşa o kadar yüklenmeyelim beyler, sonuçta arkadaşının yalancısı Konuyu muhakeme etmeden topik açmış tek hatası bu
Ya arkadaşa o kadar yüklenmeyelim beyler, sonuçta arkadaşının yalancısı Konuyu muhakeme etmeden topik açmış tek hatası bu
3. viteste kaldırsaydı kadranı kırıp 220 yapardı kesin... keşke aklına gelseymiş yaw..
220 ibre yokmu o motorda 180 ne ki az bile basmış, tamamen pilotaj hatası
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
180 yapsa nolcak
yol boyunca hep son gez gidecek değilsiniz ya
Life is what happens when you are busy making plans
ya ben bir şey sorucam bbu şekilde MT de kaçıncı topic bu?
EEEEEyyyyyy topiği açan arkadaş çocukmusun yahu böyle konu açıyosun.Altındaki motorun ne olduğunu huyunu suyunu bilmiyormusun.Biliyorum diyosan o arkadaşına hadi be ordan diyemiyormusun?
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
140 km hızla giderken rüzgarın etkisiyle 4rakamı 8e dönüşmüştür hatta 9 a doğru yol almıştır
Allah benim belami versin.. bilseydim bunlari kendime bir cbr125 alirdim bir cbf600 yerine.. 2. viteste kaldirmak bukadar ise yariyor yani.. Denerim.. Benim motorun kafa kagidinda son sürat 210 yaziyor..
2. ci viteste kaldirirsam 250 falan yapar böyleyse...
Videoya cek dostum.. eger dogruysa ben benim motoru hemen hediye ediyorum... Napayim bu 600cc yi... 210 zor basiyor.. bir cbr125 190 i zorluyorsa istemiyorum bu motoru...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)