dururkenmi cektiniz bu resmi,
bide herzamanki gibi benzin full ismailin ))
heuehhue devire bak patlayacak motor 155 km yapmış
abi herif 250 cc lik motorla beni geçti yaw ama çatlatacaktı motoru kendi de korktu sonradan bişey olmuşmudur diye
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ulan benim motor 9000 devire 220 yapıyor bea
o nsl iş yaw
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Hız denemesi çok cılgınca..
Snkı motor gıtmıyor gibi gorunuyor.. montaj olmasın sakın
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
hocam yola bakıyorsunuz düz gibi gözüküyor , ama eğer yere dikkat edersen yer zemin asfalt burada ise hafif taşlıymış gibi duruyor vede yolda biraz bulanıklık var o yüzden dersinki çekimden dolayıda bulanıklık olur ozaman motor gidonuna bak ama montajda olabilir
euheue helal lem 150 vurmuşsunuz eyi gene twistıırt a göre
:bestmt:
Yahu neden montaj olsun. Letonun arkasında ben vardım. Çeken benim. Adamın omuza dayayıp çektim. Flaşsız çekildi resim. Ama frene basarken düşürüyorduk makinayı kıracaktım kafasını
Daha tam alışamadım abi demez mi! Kadranı sonuna dayadı adam
DBTYSG
Montaj diyenler utansın be ança bu kaar oluyor 250cc ile daha ne yapayım.. ala ala sizde birşeye inansanız sakalımı kesecem...
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Yahu işin şakası tabi. bu montaj meselesi..
Tutupta koca adamlar yalan konuşamazya..
Bakmayın işte kıskanıyoruz da yediremiyoruz.
yoksa iyi hı yapmışsınız yani.
Maaşallah. Kısa sürede bu kadar hızlı motor kullanabilme..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Hafta sonu arif abi R1 i verdi bin korkma falan dedi bizde bindik manyak güzel bişi yaa
vitesleri kullanamadı. 1. viteste cyak ciyak bağırttı R1 i
DBTYSG
2. vitese gecti diye bi soylenti var ama ben inanmadım
Geçtik bir ara ama pist bitti be biz geçtikten sonra 2 yee aaa sanki 2 ye 3 e atacak kadar uzundu gittiğim yer ala ala sizde.
Muratta bindi çaktırmadan, bi haraketler sağsol falan böle ardist ardist
Yok be motor sağlam mı diye baktım. Arif'in sağlığı açısından hani gösteriden önce kontrol ettik işte
DBTYSG
Ben fotografçıyım,
Bu resim hiç gerçekçi gelmiyo.
Kullandığınız fotoğraf makinesinin çok hızlı olması lazım ki o da çok zor.
Fotograf makinesinin markasını verin.Anlıyalım.
aramızda bir fotoğrafcı cıktı
abi sen gelsene buluşmalara fotolarımızı çekersin inandırıcı olur..
Boş vaktime denk gelirse gelirim,seve seve
hocam bende hiç fotomontaj değil ben buluşmaya gittigimde gelişte leto ile falan geldik , ben motoru zorlamadım 120-130 ile geçiyordum aralardan sonra yavaşlıyordum leto o hızla geçiyordum aramdan tabiki oradada motoru zorlamıyorduk ben tamamen inanıyorum motorun bu hızına vede montaj olması imkansız bence koskoca adamların işleri güçleri yok kendilerini mi yüceltcekler 150 bastım diebedri_somon adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)