Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorun Çekişten Düşmesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cbf 250
    Öncelikle Herkese Hayırlı Aksamlar. Benim Sorunum Motorumun Çekişten Düşmesi. Karbüratörü Temizlettim Ordan Olacagını Sanmıyorum. Debriyajımda Sonda Kavrıyor. Debriyaj Balatasının Degismesinin Gerektigini Düsünüyorum. Sizce Nedir ?
    O Seleye Bindin mi Bir Daha Inemezsin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    sübablarınız nasıl
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Salcano 150-T4

Çekiş

Alıntı cukulatade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Herkese Hayırlı Aksamlar. Benim Sorunum Motorumun Çekişten Düşmesi. Karbüratörü Temizlettim Ordan Olacagını Sanmıyorum. Debriyajımda Sonda Kavrıyor. Debriyaj Balatasının Degismesinin Gerektigini Düsünüyorum. Sizce Nedir ?
    Sen teşhisini koymuşşun zaten.Emin olmak için motorun çalışma sesinde bir acaiplik yoksa,gaz verdiğinde devirleniyorsa ve devir değişmiyorsa,buna rağmen
    hızlanamıyorsan debriyaj balataların bitmiştir.Bu duruma zaman içinde debriyaj ayarını düşüre düşüre geldiysen hemen balataları yenile.

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaç km oldu motor?

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Debriyaj balatasından kaynaklanıyor bence eğer dediğin gibi sonda kavrıyorsa.

Slm

Bana kalırsa filtreyi kontrol et. Çok kirli filtre motoru çekişten düşürür. Kendin yapamıyorsan serviste kontrol ettir. Yani karbüratör tıkalı olduğu için zengin karışım (hava az-yakıt çok) silindirlere ulaşmıyordur

Motosikleti
    Cbf 250
    sübap ayarlarım iyi durumda.23.000'de 1 hafta önce disli takımlarını,zincirini yeniledim,karbüratörü temizlettirdim,yag filtresini ve yagını yeniledim.motorumun calısmasında hic bir gariplik yok 1 dk ısınma süresinden sonra kesinlikle stop etmiyor
    O Seleye Bindin mi Bir Daha Inemezsin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler