Öncelikle Herkese Hayırlı Aksamlar. Benim Sorunum Motorumun Çekişten Düşmesi. Karbüratörü Temizlettim Ordan Olacagını Sanmıyorum. Debriyajımda Sonda Kavrıyor. Debriyaj Balatasının Degismesinin Gerektigini Düsünüyorum. Sizce Nedir ?
Öncelikle Herkese Hayırlı Aksamlar. Benim Sorunum Motorumun Çekişten Düşmesi. Karbüratörü Temizlettim Ordan Olacagını Sanmıyorum. Debriyajımda Sonda Kavrıyor. Debriyaj Balatasının Degismesinin Gerektigini Düsünüyorum. Sizce Nedir ?
O Seleye Bindin mi Bir Daha Inemezsin.
sübablarınız nasıl
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Sen teşhisini koymuşşun zaten.Emin olmak için motorun çalışma sesinde bir acaiplik yoksa,gaz verdiğinde devirleniyorsa ve devir değişmiyorsa,buna rağmen
hızlanamıyorsan debriyaj balataların bitmiştir.Bu duruma zaman içinde debriyaj ayarını düşüre düşüre geldiysen hemen balataları yenile.
kaç km oldu motor?
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Debriyaj balatasından kaynaklanıyor bence eğer dediğin gibi sonda kavrıyorsa.
Bana kalırsa filtreyi kontrol et. Çok kirli filtre motoru çekişten düşürür. Kendin yapamıyorsan serviste kontrol ettir. Yani karbüratör tıkalı olduğu için zengin karışım (hava az-yakıt çok) silindirlere ulaşmıyordur
sübap ayarlarım iyi durumda.23.000'de 1 hafta önce disli takımlarını,zincirini yeniledim,karbüratörü temizlettirdim,yag filtresini ve yagını yeniledim.motorumun calısmasında hic bir gariplik yok 1 dk ısınma süresinden sonra kesinlikle stop etmiyor
O Seleye Bindin mi Bir Daha Inemezsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)