O motordan da vazgeç,kaporandan da vazgeç
YADA
Git bir avukata ne yapman gerektiğini sor....
para sende,motor sende eeee.bırak adam seni kovalasın
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
deneme
Benim anladığım kadarıyla adamın ciddi sıkıntısı var.
Sen kendine sıkıntı yapıyorsun.Adam parasını alamadığı motorun peşine mutlaka düşer ama başında bilinmedik haller var.
Sabret ve bekle yapacak başka bir şeyin yok...
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Kapora falan umrumda değil başımın gözümün sadakası olsun,benim korkum çalınmasıadam kendi bile çalabilir ne olduğu belli değil adi herifin.Gerçi elimde bana sattığına dair imzalı kağıt var,adamın işyerindekiler durumun ne olduğunu biliyor,komşularımız adamın motoru getirip bağladığını gördü sonra noterdeki görevli durumu biliyor ben sadece motoru daha güvenli bir yere kaldıracam şimdilik 1 hafta bekliyeceğim sonra emniteye gideceğim dilekçemi veririm ben çekiyolarsa çeksinler umrumda değil çekmezlersede kalsın ben gider başka motor alırım adam gelincede ver kaporamı al motrunu derim ne yapıyım dimi????
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Amaann abi bıkmışım artık,bi motor alıyım dedim binbir güçlükle para biriktirdim.binbir hevesle aldım ama sonuca bakın lanet olsun ne diyim yüce RABBİM hayırlısını nasip etsin.Ama hem zamanım gidiyo, hem binemiyorum, hemde kısıtlanıyorum ya kafamı çok bozuyor bunlar.Birde eğer çalıntı ihbarı verilirse internetteki plaka sorgulamada çıkıyor değilmi?Böyle bi durumda ne yapayım gene efendi efendi anlatırım polisimize elden başka ne gelir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkürler sağolun ilgilendiniz akıl verdiniz.Napalım hayırlısı olsun inşallah sizin içinde bir ders niteliği taşır inşallah sizde böyle bi duruma düşmezsiniz.Karar verdim 1 hafta daha bekliyecem sonra direk çektirecem motoru.Eğer sonradanda gelirse motor yerine ne vereceğimi çok çok çok iyi biliyorum ben.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)