Kafayı yiyecem yardım edin abilerim çok kötü durumdayım
Reklamlar
-
Teşekkürler haklısınız çok dert ettim galiba ama işte içim rahat etmiyor bir türlü,benden kapora aldığına ve bana sattığına dair adamın imzaladığı kağıt var kaporayı verdiğim gün imzalatmıştım. hadi hayırlısı inşallah hırsız durumuna düşmeyiz korkum ondan yada çalınması ??
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Reklamlar
-
adami ara . kaporam sende kalsin gel motorunu al de. bu is de boylece kapansin
-
PAranı geri almaya bak derim ben
-
Benim anlamadigim nokta ruhsati nerde yahu ruhsatsiz motorlu tasit olurmu ruhsat niye cikariyorsunuz ruhsati daha once cikmamis mi?
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
kır ağzını burnunu at bi dereye adamı! işe bak ya !
-
Banada keşke birisi öyle para vermeden motor verseydi
-
Hoş bir olay değil ancak dünyanın da sonu değil.
100.-TL motosiklet ve benzeri alımlar yaparken öyle büyük bir yatırım değil diye telkin et kendini ve sadakam olsun diyerek kapat konuyu.
Motosikleti ver geriye, alabilirsen al kaporanı, alamıyorsan da başımın gözümün sadakası olsun sana de, ver motosiklet ve bas tekmeyi.
üzüldüğüne değmez bence. Her hangi bir alım yaparken bunun nasıl devir alınacağına dair yol gösteren arkadaşlar olmuş o yolları izle başın ağrımaz.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
Ben olsam binerdim
-
Merak etme
Sakin ol. Diğer sağ duyulu düşünen arkadaşların da dediği gibi. Sadece bekle. Motor da sğlam yer de zaten .Evi de strese sokma . Babanı germe. emniyete de çektirmeye kalkma .Hem ne diye çekecekler ki ( çalıntı muamelesi gördürmüş olabilirisin o zaman. ) Her hangi bir gelişme olursa yaz ,biz de araştırırız yasal yollardan ne yapılacağını. Sadece bekle . Adamın niyeti kötü olsa idi mot. teslim etmezdi. Olur hayatta herşey. Adam bi başını rahatlatsın seni bulacaktır. merak etme bir hafta bekle.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
-
dünyada böle olaylar çok oluyo. bu işten kurtara bildiğin kadar erken kurtulcan parayıda vermemişsin.
biz beyaz eşya almıştık. taşınıyoduk. depolarında dursun sonra alcaz dedik. ne oldu dersiniz.? adam bizim eşyaları satmış. sonra adam battı. e bizim parada kaldı. sonra gittik. ne yaptık filn derken. adamdan senet aldık. o senetle başka yerden aldık eşyayı.
motor sende, para sende sorun nerde olur gider?
-
_ferkan_ adlı üyeden alıntı
Çok çok çok doğru bir laf .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:57 PM ----------
Keşke senin gibi böyle rahat olabilseydim
PANİKATAK var bende
Abicim sen de panik atak varsa motorun üzerinde ne işin var?
Senin motora binmemen gerekli bence, sen bu panik atak durumunla motorun üzerinde olursan ileride başına olmayacak işler açarsın, boşver sen gel vazgeç bu sevdadan...
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
-
_ferkan_ adlı üyeden alıntı
Adamda vekalet var rehini kaldırmak için ya ruhsat sahibini bulacak o kaldıracak yada ruhsatı üzerine alacak kendi uğraşacak vekaletle rehin kalktığına dair emniyetten kağıt alınmıyor galiba,hiç önemli değil motor bende o beni arasın paramıda alırım o motorlada onu çorumun ovalarında gezdiririm
Adi herif gelsin alsın motorunu istemem kalsın
Cehennme kadar yolu var.Benim size anlatmak istediğim şu bu adamın ne yapacağı belli değil adam b...kun içinde gelmezse ben ne yapacam
Bir hafta içinde gelmezse emniteye çektirmeyi düşünüyorum ne dersiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:15 AM ----------
Adama hiçbir şekilde ulaşamıyorum bunuda belirtiyim size.
adamın evini vs. hiçbiyeri bilmiyormusun?
gel beraber gidelim basalım akşam
zaten sinirliyim
-
ARKADAŞIM ŞU AN MECBUREN ADAMI BEKLEYECEKSİN.YALNIZ BENCE BİR MUAMELECİYE VEKALET VER ARTIK İŞLERİNİ O TAKİP ETSİN.MOTORUDA KAPALI BİR OTOPARKTA MUHAFAZA ET VE EĞER 1 HAFTA SÜRESİNCE HABER ALAMAZSAN KARAKOLA BİR YAZI İLE BİLDİRMEN GEREKİR.
-
sen gel ben bizim gülveren e bi inelim oradan gidelim halledelim 1 gecede gelelim bu kadar basit adamım yani 1 hafta beklemeye vs hiçbişeye gerek yok yardımcı olayım diyorum kimse anlamıyor
-
CAPANORD adlı üyeden alıntı
ARKADAŞIM ŞU AN MECBUREN ADAMI BEKLEYECEKSİN.YALNIZ BENCE BİR MUAMELECİYE VEKALET VER ARTIK İŞLERİNİ O TAKİP ETSİN.MOTORUDA KAPALI BİR OTOPARKTA MUHAFAZA ET VE EĞER 1 HAFTA SÜRESİNCE HABER ALAMAZSAN KARAKOLA BİR YAZI İLE BİLDİRMEN GEREKİR.
böyle garip garip tavsiyeler vermeyin bre, ortada adam yok, ruhsat problemli, sen muameleci diyorsun
hacı ferkan, adamın işyerini biliyosun işte. git at motoru kafasına, kaporanıda iste, alma bu motoru daha, salla gitsin. istersen adamın işyerine beraber gidelim cart curt eder diyosan.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
böyle garip garip tavsiyeler vermeyin bre, ortada adam yok, ruhsat problemli, sen muameleci diyorsun
hacı ferkan, adamın işyerini biliyosun işte. git at motoru kafasına, kaporanıda iste, alma bu motoru daha, salla gitsin. istersen adamın işyerine beraber gidelim cart curt eder diyosan.
İş yerinden ayrılmış Fatih abi adam yok uçtu gitti kayboldu yauşak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 AM ----------
serdark2381 adlı üyeden alıntı
sen gel ben bizim gülveren e bi inelim oradan gidelim halledelim 1 gecede gelelim bu kadar basit adamım yani 1 hafta beklemeye vs hiçbişeye gerek yok yardımcı olayım diyorum kimse anlamıyor
Adamı bulsakta yapsak o dediklerini serdar abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 AM ----------
crayzboyone adlı üyeden alıntı
Ben olsam binerdim
Bende öyle diyorum ama benim peder ruhsatı üzerine almadan elini vuramazsın diyo
-
arkadaşlar iş başa gelmeyince sıkıntısını kimse anlamaz . arkadaş belliki çok sıkıntılı , sana tavsiyem bazı arkadaşlarında dediği gibi 1 hafta gibi bir süre tanıman, boşanma davası var ise seninle şu aşamada uğraşamaz, o senden daha gergindir bence, biraz sabret bu işte bi sıkıntı yok herşeyi zamana bırak sabırlı ol, ortalığı germe. ruhsat bence başkasının üstüne olabilir önce kendi üstüne alacak sonra sana satacak, belki sana satan kişide asıl ruhsat sahibine ulaşamıyo olabilir. 1 hafta bekle baktın bi gelişme yok herşeyden vazgeç parası batsın de çık. motorda olduğu yerde dursun git başka motor al illaki zaman gelirde adam motorunu isterse ver 500 lira al motorunu beni o kadar strese soktun de
-
kaporan hacılanmış kabullen ) başkada para kaptırma . adam motoru 100 tl ye bıraktıysa o motordan da iş çıkmaz . Bir şekilde satışı mümkün değildir veya maliyeti değerinden fazladır.
ruhsat senin üstüne değilse sorun yok ama motorun başına iş gelir üçgün sonra da al kaporanı ver motorumu diye başına ekşiyebilir. arkan sağlam değilse bide üstüne motor parası ödersin.
abicim bu herif dolandırıcı gibi gözüküyor diger arkadaşların aksine bu adamdan bi cacık olacagına inanmıyorum .. ulaşabiliyorsan ver paramı al motorunu , parayı getirmessen motrunu atcam falan de. Gerçekde ise sağlam bir yere zulala (kendi bile gelip çalabilir) yada birşekilde tutanakla karakola teslim et. (buldum , kapara aldı bırakıp kaçtı vb )
-
Şöyle bir durum da olabiliyor, aklında olsun...
Adam motoru satmak için birinden teslim almış olabilir. O kişiden de vekalet almıştır. Adam ortadan kaybolduysa, motorun esas sahibiyle de problemi olabilir. Dolayısıyla motorun sahibi de adamın çalıştığı yere gidip, motorunu sorduğunda motoru göremeyecektir. Belki çalındı diye karakola bildirmiştir bile. Ben olsam motorun ruhsattaki sahibiyle irtibata geçmeye çalışırdım.
Bazı arkadaşlar, motor sende, bu adamın iyi niyetidir demiş. Babana bile güvenme. Senin muhatap olduğun adam, bir nedenden dolayı motoru ruhsat sahibinden saklamak istiyorsa, motoru sana vererek bunu kolaylıkla yapabilir.
Böyledir demiyorum, ama ihtimali var. Ufak bir ihtimal de olsa, tedbirini al, ruhsattaki kişi ile irtibata geçmeye çalış.
Keeper Of THe Seven Locks
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler