Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

scooterin gözünü sevsinler!!

REKLAM ALANI
    tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Bir otomobil,bir adet dört çeker jeep,bir adet 600cc vitesli,bir adet scooter 150 cc den aşağı olmayan,bir adet mini motosiklet,bir adet motorroad sınıfından,bir adet cross,bir adet klasik model ,bir adet bobber,bir adet Mp3,bir adet atv olursa benim için yeterli
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı tasarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir otomobil,bir adet dört çeker jeep,bir adet 600cc vitesli,bir adet scooter 150 cc den aşağı olmayan,bir adet mini motosiklet,bir adet motorroad sınıfından,bir adet cross,bir adet klasik model ,bir adet bobber,bir adet Mp3,bir adet atv olursa benim için yeterli
    tamam abi sen iste yeterki gel hemen cek keselım abimizden kıymetlimi

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam abi sen iste yeterki gel hemen cek keselım abimizden kıymetlimi
    Piyango çıkarsa bizide görürsün
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Zımba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim yenimi anladın scooterların motor olmadığını
    motosiklet değilde ne peki????

ünlümotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    şehir içerisinde scu tek geçerim
    Yüksek Kalite Üstün Performans

Ahmet Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX
    Motor çeşidinin seçimi kişilerin insiyatifindedir. Bunun çeşitli nedenleri vardır. Bu yaşıma kadar vitesli motor kullandım, fakat şimdi scooter bana kullanım ve bacakların rahatlığı yönünden çok iyi geliyor. Yani seçim yönünden tenkit hatalıdır.
    Orhan KÖNİ

sıradışıbiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150ı
    heleki benim gibi 1.90 veya dahada uzunsanız ya hatırı sayılır bir para verip büyük boy bir enduro alacaksınız yada iri bir 150 cc scoter alıp ucuza bu işi bitiriceksiniz.125 cc 250 cc ye el ayak sığmıyor dostlar heeee birde scooterlarla çarşı pazar çok kolay koy ayaklarının dibine devam. suya git , pazara git hatta çimento kum taşıyanını bile gördüm. ben arka çantama 125 uag ye 5 kg dan fazla yükleyemiyordum mesela.

Motosikleti
    Piaggio X9 Evo 500
    Özgürlük ve pratiklik için bineni scooter, zevk için bineni vitesli paklar. 250 cc scooterımı satıyorum, alacağım motor yine bir scooter olacak. Haftasonları gezecek vaktim olsa bir enduro alırdım o ayrı.

neuremencer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hacim büyüdükçe dert keder ve masraf büyür bu olaya sadece 100km de ne kadar yakıyor şeklinde bakanlara gülüyorum,periyodik bakım ve rutinde değişmesi gerekenleri de hesaplamayı ögrenmek lazım.Her yag değişiminde filtre vs vs vs,lastik değişimlerinde vs vs vs hele ki dişli zincir hiç lafını etmeyelim büyük makinalarda tüm bunlar göze görünmese iyi yol yapan birisi için yıllık ciddi masraflara yol açan meblaglardır.Para var huzur var şeklinde yaşıyorsanız başka konu seçmek lazım ama cebinizde ki paranın tümünü yatırarak motosiklet alacaksanız ya da en azından yarı depo gezilere belli menziller dısına cıkamadan gazlayacaksanız iş değişir,o begenmediğiniz hatta vitesi olmadıgı için motosikletten saymadıgtınız sco lar yanınızdan rüyaymış gibi sıyrılır giderler.Şehir içi kullanım koşullarında scooter bir madendir herkes keşfetmeli.
    "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"

Omicron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    aracımdan çok memnunum. bundan sonra alacağım tek motor kalıyor BMW R 1200 GS Adventure.
    AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    scooter ların birçoğunun küçük teker olması dezavantaj bunn dışında fena alet değiller kendileri

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    viteslilerde vites değiştirmek çok güzel ama schooter da araya bişeyler koyup taşımanın zevki paha biçilemez :D geçenlerde arkadaşımın honda activasını kullandım ağzım kulaklarıma vardı çok eğlenceli =) benimde vardı schooterım sattım.bence bitane kenarda durmalı tabi maddi güç varsa

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Scooterların motor olmadığını iddia edip küçümsemeye kalkan zihniyeti scooterımın egzozunda ısıtıp servise hazır halde iftar sofrasına koymak istiyorum.

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    honda biğt gibi sağır-takoz bir sukutırdan, konfor ve güç bakımından dillere destan cbf 150ye geçmiş biri olarak, "sukutırdan şaşmayacaksın" diyorum. cbfden deli gibi memnunum ancak, teknoloji dururken vites, debriyaj bana ters.

bundan sonraki motorum yine bir sukutır olacak. bana göre en az 150cc, ve en az 13-14 jant bir scooterdan daha keyifli bir şey yok

not: şehriniz ankara gibi komple rampaysa, 100lük hondalardan aman uzak durun. benim gibi rampanın birinde 2 kişi kalınca, yok fiyata satarsınız
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Piaggio X9 Evo 500
    250 cc scooter her derde devadır. Otobanda sol şerittesin, trafikte en dar delikte. Az benzinle çok yol yaparsın. Yazın yakmaz, kışın üşütmez. Kedi gibi kıvrak gider, kamyon gibi yük taşır. Daha ne olsun

protesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    Zevklerin tartisilmasi kadar sacma bisey yok heralde...

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda biğt gibi sağır-takoz bir sukutırdan, konfor ve güç bakımından dillere destan cbf 150ye geçmiş biri olarak, "sukutırdan şaşmayacaksın" diyorum. cbfden deli gibi memnunum ancak, teknoloji dururken vites, debriyaj bana ters.

bundan sonraki motorum yine bir sukutır olacak. bana göre en az 150cc, ve en az 13-14 jant bir scooterdan daha keyifli bir şey yok

not: şehriniz ankara gibi komple rampaysa, 100lük hondalardan aman uzak durun. benim gibi rampanın birinde 2 kişi kalınca, yok fiyata satarsınız
    bak gene yakaladım seni, bence sanada kymco people S 200 scooter yakışır, daha öncede tavsiye ettim ama kulak ardı ettin bu sefer mutlaka al benim gibi rahat et
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Kullanım koşulları ve kullandıgın yer onemli bence..
    Scooterle uzun yola git devamlı 100'le mesela..
    Çok ses Çok titreşim, Viteslide en ağır viteste olacağın için daha az rahatsız olursun..

Motosikleti
    NX4 FALCON
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes fikrini söyler, biliçaltındaki neyse onu yaparsın. bana 1000 kişi içinde 999 kişi git scooter al derse ben gidip en az çift silindir bir 500cc den az olamamak kaydıyla vitesli bir makina alırım. arkamda nişanlımla az ölümlerden dönmedim 125 lik makinalarla. hem de şehir içinde. konu hızlı gitmek değil, sıkıştığın anda aradan sıyrılmak...

güç her zaman gösteriş anlamında değildir ( bence )
    Bende aynı fikirdeyim.. 80-90 gibi giderken hızlanman gerektiğinde hiç bişii yapamıyorsun.. tamam scoter da bizden o da ikiteker ama onun yolu sokaklar.. ana yollarda çok tehlikeli oluyorlar.. hatta küçük cc vitesli makineler içinde aynı şeyler geçerli.. çünkü kaçmak için gücümüz yok.
    O YÜZDEN NX4 FALCON ALICAM. yoksa ybr bitirecek beni...
    NX4

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100kmde ne kadar yakıyor 150lik scooter onu bi yazalım lütfen.
    son hızını da yazalım.
    evet değerleri bi görelim ş.içi 100 km yakıt sarfiyatı artı son hızı site diosa scoteer alma bu yüzdendir he benim param çok benzin sorun değil hızda serilikte önemli değil diosan saygı duyarız vitesli motorumuzla sana selektör çakar geçeriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:39 AM ----------

Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buna çok güldüm ya :D bende scooter istiyodum ama çok yakar masrafı çok olur diye yorumlar geldi cup alıcam şimdi :D oyüzden :D
    Helal olsun oğuzhan doğru yolu bulmuşsun sonunda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:42 AM ----------

Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya şimdi ateş olmayan yerden duman çıkmaz , neden ybr için çok yakar masrafı çoktr demiyolar ? neden scooter için bu lafları duyuyoruz demek adamların bi bildiği var ki yazıyolar buraya . Onlar bizim scooter almamızımı kıskanıylarda almasın diyemi yapıyolar ? Hayır insaniyet namına bilgi veriyolar yanlış anlasılmasın kimsenin dediği.
    oğuzhan döktürüyosun valla helal

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:44 AM ----------

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    viteslilerde vites değiştirmek çok güzel ama schooter da araya bişeyler koyup taşımanın zevki paha biçilemez :D geçenlerde arkadaşımın honda activasını kullandım ağzım kulaklarıma vardı çok eğlenceli =) benimde vardı schooterım sattım.bence bitane kenarda durmalı tabi maddi güç varsa
    oda güzel ş.içi kullanım için ideal alıp bi köşeye koymalı ama arabayla aynı yakanlardan koymamalı[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:52 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:53 AM ----------

Alıntı boyraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc scooter her derde devadır. Otobanda sol şerittesin, trafikte en dar delikte. Az benzinle çok yol yaparsın. Yazın yakmaz, kışın üşütmez. Kedi gibi kıvrak gider, kamyon gibi yük taşır. Daha ne olsun
    boyraz hocam senin motor satılık herhalde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler