Bende kararsız kaldım. Beverly 500 alınır mı ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar
Bir motor almak üzereyim nihayet ve 2.el beverly 500 almaya çok yakınım ama tam karar veremedim. Hergün en az 60km yol yapacağım, arada uzun yolculuklarda yapacağım yakıt ve bakımları beni yorar mı 6500 - 7500 aralığında bütçe var.
Aklımdaki diğer modeller yine bulabilirsem bu fiyat aralığında yamaha x-city olabilir.
Scooter konusunda hiç bu kadar kararsız kalmamıştım.
Ayrıca aranızda beverly500'ünü satan var mı
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
-
o aralikta x9 500 de vardi sanirim hani alternatif istiyorsan eger..
onun disinda motoru zaten kendisini kanitlamis yillrdir kullanilan bir motor..
beverlyci arkadaslar doldururlar burayi
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
-
alınmasına alınır benimde bir zamanlar ağzımın suyu akarak baktıgım modellerden biriydi 500cclik motoru geniş çaplı lastikleri insanı cezbediyor, yalnız bir çok forumda yazılanlara göre piaggio grubunun bir çok modelinde debriyaj problemi var kalkışlarda titreme silkeleme tepinme veya vıcır vıcır sesler gelme problemi var ,kullanan binen birilerini bulup sormak lazım veya bi piaggio servisine danışıp ondan sonra karar vermek bence daha akılcı,bu arada yamaha xcity i bende tavsiye ederim veya x-max ın enjeksiyonluları
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
Arkadaşlar son 2 gün kaldı sonrasında 2005 model Beverly'ye kavuşuyorum inşallah. 3 ay motorsuzluktan sonra bu iyi gelecek..
-
Bırak şimdi scooter'ı... Gel sana aslanlar gibi bi cruiser alalım...
-
Isaac adlı üyeden alıntı
Bırak şimdi scooter'ı... Gel sana aslanlar gibi bi cruiser alalım...
dışarıdan müdahale var hocam
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
nexus 500 de çok güzel bi makina,ama yakıt konusunda pek cimri değil sanırım.Bence bunuda seçenekler arasına koy... Demek isterdim ama sanırım iş işten geçmiş
Ne diyelim hayırlı olsun.
Bu arada yeni motor almanın nesini seviyorum biliyormusunuz hani aldıktan sonra ilk bir hafta benzin nekadarmış motor nekadar yakarmış hiç düşünmeyip doldurup geziyorsunuz ya,işte onu çok seviyorum
-
-
Benim yakın bir arkadaşımın babasında var bir kaç tur kullanma fırsatım oldu çok eğlenceli bir alet trafikte scooter diye küçümseyen olabiliyor ama sonra kalkışına görenler şaşırıyor 190 km ye kadar çıkıyor hatta bir kaç race kullanıcısı şoka bile girmiş 190 ile yanlarına scooter yaklaşınca
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
-
ruckerpark adlı üyeden alıntı
Benim yakın bir arkadaşımın babasında var bir kaç tur kullanma fırsatım oldu çok eğlenceli bir alet trafikte scooter diye küçümseyen olabiliyor ama sonra kalkışına görenler şaşırıyor 190 km ye kadar çıkıyor hatta bir kaç race kullanıcısı şoka bile girmiş 190 ile yanlarına scooter yaklaşınca
biraz yavaş at beh
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
biraz yavaş at beh
Yok dostum arkadaş abartmıyor Biraz araştır istersen.
Bu arada motor 180'i geçmiyor ama anladığım kadarıyla Race motor 190 la gidiyormuş b500 de ona yakın.
-
500cc motor var bırakda gitsin o kadar
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
ne buluyorsunuz şu scooterlerde anlamıorum.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
anlamsız; o kasaya otomatik şanzıman 500cc. bir motor gereksiz. 190 yapacağından da şüpheliyim ayrıca güvenl
k açısından o boyutta tekerleklerle biraz sakat gibi...
bence naked/touring tarzı birşey sana daha çok konfor ve opsiyon verir.hergün 60 km. yol az değil.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
enjeksiyonlu olmak şartıyla KYMCO XCİTİNG 250 İ pişman olmıcağın bi motor emin ol...
-
Arkadaşlar Motoru bugun teslim aldım. 2006 model 22.500 km de İlk izlenimlerimde gayet başarılı buldum motoru. Biraz test edeyim ayrıca bir başlık açacağım.
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Motoru bugun teslim aldım. 2006 model 22.500 km de İlk izlenimlerimde gayet başarılı buldum motoru. Biraz test edeyim ayrıca bir başlık açacağım.
Hayırlı olsun Deryali keyifli sürüşler dilerim..
Sorun çıkardığını pek duymadığım bir model
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------
Ayrıca kullanım tecrübelerini test sürüşü tadında bir başlık altında aktarman güzel olabilir..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Sonunda aldin demek, hayirli olsun. Cok begendigim bir motor. Bagaj hacmi kucuk oldugu icin tercihim Xmax olmustu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler