Teknik özellikleri,görüntü falan iyi.Titreşime bakmak lazım.Ama yakıtı süper gerçekten.
Teknik özellikleri,görüntü falan iyi.Titreşime bakmak lazım.Ama yakıtı süper gerçekten.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
Dizel motora bula bula bu kasayı bulmuşlar. İnsan şöyle cruiser falan yapar da, biraz dizelin ruhuna uygun olur.
birde blow off taktın mı buna ne güzel olur
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
motorun şekli biraz kayık. motor kısmı açıkta bidefa İnsan biraz modifiye eder ))
Tek merak ettiğim yanı sesi, nasıl bir ses çıkar acaba bundan
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bundaki tork hayabusada yoktur çünki dizel tork canavarı ama yakıtı çok hoşuma gitti 100 kmde 2.5 litre süper bişey ya basmassan ybr kadar az yaksın bastınmıda asfaltta alabildiğine uza git
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
arkadaşlar bence kanuni yi bu kadar yerden yere vurmamak lazım kanuni tek silindir bu makina 3 silindir kanuni de turbo yok bu motorda turbo var kanunide intercooler yok bu motorda yok kanuni 350cc bu motor 1200 cc bırakında 80 hp olsun bence 80 hp az peugeot 1400 cc den 110 hp çıkarıyosa koca arabada bu mantığa göre bakarsak bu motorun en az 150 hp olması gerekirdi
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
3 sene kadar once dizel motora lpg takildigini soyledigimde bana deli demislerde inanmamislardi neymis benzinliye takiliyormus..Hayir dizelede takiliyor dedim sacmaliyon dediler ve gorulduki yurt disinda takiliyomus.Ben mi nereden biliyordum.jaguar,bugatti,rollyce royce gibi araclara motor ureten firmanin muhendisi arkadasimdi...kardesi denemesini yapmis...artik hersey mumkun arkadaslar biz bunu on sene geriden takip ediyor ettiriliyoruz...buda gercek malesef.biz ovmedikce ve ovunmedikce bi yere gelemeyiz...
evet kanuniye bravo....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
hem bunun ipli çalıştırmasıda yok , marş bozulusa netcek sahibi )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)